Horoscopul săptămânii 14-20 Septembrie

 

Horoscopul săptămânii 14-20 Septembrie

Horoscopul săptămânii 14-20 Septembrie  Vara ne-a părăsit deja…ploile de toamnă și-au făcut apariția…vacanța este doar o amintire plăcută…vine astenia de toamnă…ne vor ajuta astrele să facem cât mai ușor trecerea la sezonul rece?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: în această săptămână s-ar putea să te revezi cu o fostă mare iubire. Amintirile neplăcute ies la suprafață…

 Job: la locul de muncă îți cam lipsește concentrarea, te lași ușor distrasă de tot felul de chestii mărunte. A venit vremea să îți regăsești motivația, nu-i așa?

 Formă: te simți în formă maximă în această săptămână. Astrele te sfătuiesc să nu abuzezi de cafea, nici de țigări pentru a putea profita din plin de această energie frumoasă.

 

Zodia Taur

 Dragoste: în următoarele zile ai putea avea parte de o seară și o masă importantă. De ce? Ți-ai putea găsi sufletul pereche.

 Job: ești creativă? Profită de această creativitate pentru a duce la bun sfârșit cele mai dificile sarcini de muncă dar și să eviți conflictele și tensiunile.

 Formă: stresul de la locul de muncă îți distruge buna dispoziție. Ai la dispoziție o soluție eficientă: sportul. Nu contează ce sport alegi, important este să îți pui corpul în mișcare.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: conform astrelor, viața de celibatară este pe punctul de a se încheia. Rămâi deschisă întâlnirilor și nu rata nicio oportunitate.

 Job: în această săptămână iei cele mai bune decizii automat. Găsești extrem de ușor cele mai bune argumente, ai cuvintele la tine cum s-ar spune. Felicitări.

 Formă: ești gurmandă și nu pari dispusă să renunți prea ușor la plăcerile culinare. Atenție la bombele calorice de tip junk food. Adăugând câteva legume și fructe meniului de zi cu zi vei reuși să ai o alimentație echilibrată.

 

Zodia Rac

 Dragoste: ai parte de câteva conflict minore în relația de cuplu. Trebuie să comunici cât mai mult cu partenerul de viață și să faceți compromisuri, altfel relația de cuplu nu va progresa.

 Job: dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, luni este ziua ideală pentru a participa la un interviu de angajare.

 Formă: fii mai atentă la tine și la starea ta de sănătate. Nu ești wonder woman, nu uita acest lucru.

 

Zodia Leu

 Dragoste: dacă ești celibatară ai mari șanse să îți găsești sufletul pereche în această săptămână.

 Job: ești extrem de carismatică în această săptămână. Este momentul ideal de a-ți impune ideile.

 Formă: ar trebui să încerci să îți transformi performanțele sociale în performanțe sportive. Trebuie să îți vezi cât mai des prietenii dar și corpul tău are nevoie de cât mai multă mișcare.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: visezi să îți faci bagajul și să pleci pentru câteva zile undeva departe împreună cu partenerul de viață.

 Job: săptămâna de muncă se anunță a fi una stresantă. Trebuie să te organizezi cât mai bine pentru a nu pierde timpul dar și pentru a evita orele suplimentare.

 Formă: răspândești bună dispoziție în jurul tău. Pentru ca acest lucru să continue, trebuie să îți stabilești prioritățile și să accepți faptul că nu poți fi pe placul tuturor.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: nu trebuie să fii prea exigentă în dragoste. Dacă survin unele conflicte, gândește-te să faci unele compromisuri.

 Job: chiar dacă nu te încântă acest lucru trebuie să faci ore suplimentare dacă vrei să duci la bun sfârșit sarcinile urgente.

 Formă: planetele îți conferă multă energie ceea ce îți permite să faci față stresului de zi cu zi. Cu puțin sport, lucrurile ar trebui să meargă ca pe roate.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: dacă ești celibatară, vei avea parte de o săptămână bogată în întâlniri amicale.

 Job: arată-i șefului tău cât ești de pricepută: exprimă-ți ideile, argumentează și sugerează modalitatea prin care acestea pot fi puse în practică.

 Formă: chiar dacă ți se pare că ești puțin cam leneșă, nu-ți fă griji, ai nevoie de relaxare din când în când.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: luna Septembrie începe cum nu se poate mai bine pentru tine, astrele te răsfață. Partenerul de viață se arată mai romantic ca de obicei.

 Job: Mercur îți permite să rezolvi prea mari probleme cele mai delicate sarcini de muncă, să găsești cele mai bune soluții fără probleme.

 Formă: în această săptămână trebuie să profiți de soare cât mai poți și să faci cât mai multă mișcare.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: tu și partenerul formați un duo solid în această săptămână, vă descoperiți sub noi forme. Super.

 Job: ai progresat enorm în materie de comunicare. Nu trebuie să ai prea mari așteptări de la ceilalți. Nu trebuie să fii prea exigentă nici cu tine însăți.

 Formă: ieși mult în oraș și te culci târziu…uneori mult prea târziu. Încearcă să dormi mai mult, măcar în week-end pentru a mai recupera somnul pierdut.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: ești fidelă atât în dragoste cât și în relațiile de prietenie. Ești răzbunătoare cu cei care îți vor răul. Încearcă să fii mai calmă deoarece și tu poți avea de suferit.

 Job: motivată, bine dispusă, ești capabilă să îndeplinești până și cele mai grele sarcini de muncă. Ai grijă să nu exagerezi.

 Formă: este săptămâna ideală pentru a începe un regim nou: uită de chipsuri, hamburgeri și alte alimente nocive.

 

Zodia Pești

 Dragoste: ești de părere că partenerul de viață te neglijează. Convinge-l să îți dea atenție de care ai nevoie altfel o vei căuta în altă parte.

 Job: astrele îți oferă cele mai bune condiții pentru demararea unui nou proiect. Trebuie doar să dai dovadă de răbdare.

 Formă: te simți obosită, ai nevoie de odihnă în această săptămână. Încearcă o activitate precum Yoga sau meditația.

Categorie: