Horoscopul săptămânii 24-30 August

 

Horoscopul săptămânii 24-30 August

Horoscopul săptămânii 24-30 August Pentru majoritatea dintre noi vacanța a luat sfârșit…cu bateriile reîncărcate, bronzate și energice am revenit la muncă și încercăm să ne obișnuim din nou cu trezitul de dimineață. Sunteți curioase să aflați ce ne rezervă astrele pentru ultima săptămână din luna August?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: mare atenție. S-ar putea ca un fost iubit să reapară în calea ta și să te facă să rememorezi momente dureroase.

 Job: îți lipsește concentrarea și te lași ușor distrasă de diverse lucruri. Poate ar fi timpul să îți regăsești motivația.

 Formă: te simți în formă maximă. Însă ai grijă să nu abuzezi de cafea, nici de fumat.

 

Zodia Taur

 Dragoste: în zilele următoare vei avea parte de o seara importantă în cadrul căreia îți vei întâlni sufletul pereche.

 Job: ești creativă? Dacă răspunsul este Da, mizează pe această creativitate pentru a duce la bun sfârșit sarcinile mai urgente dar și pentru a evita conflictele și tensiunile.

 Formă: stresul la locul de muncă este combătut în cazul tău prin sport.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: conform astrelor, viața de celibatară urmează să ia sfârșit în cazul tău. Deschide bine ochii, nu rata nicio oportunitate.

 Job: în această săptămână iei deciziile automat. Găsești cele mai bune argumente în cadrul discuțiilor, cuvintele și tonul potrivit.

 Formă: ești gurmandă și nu ești dispusă să renunți la deliciile culinare preferate. Atenție la bombele calorice de tip junk food. Adaugă cât mai multe fructe și legume în meniul de zi cu zi.

 

Zodia Rac

 Dragoste: în această săptămână apar câteva conflicte minore în sânul cuplului însă nimic grav.

 Job: dacă ești în căutarea unui loc de muncă, cel mai bine ar fi să participi la un interviu de angajare la început de săptămână.

 Formă: acordă o atenție mai sporită stării tale de sănătate. Marte veghează asupra ta, nu ai pentru ce să îți faci griji.

 

Zodia Leu

 Dragoste: ești celibatară? S-ar putea ca acest statut să se schimbe în această săptămână. Cel puțin asta susțin astrele.

 Job: ești extrem de carismatică în această săptămână. Este momentul să îți impui nenumăratele idei pe care le ai.

 Formă: ar trebui câteodată să încerci să îți transformi performanțele sociale în performanțe sportive. Și corpul tău are nevoie de mișcare. Ai grijă și la echilibrul interior.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: visezi să îți faci bagajul și să pleci departe cu partenerul de viață. De ce nu profitați de un week-end în doi? Dacă acest lucru nu este posibil, faceți măcar o activitate împreună.

 Job: săptămâna de lucru se dovedește a fi stresantă. Organizează-te mai bine, nu pierde timpul și evită orele suplimentare.

 Formă: răspândești buna dispoziție în jurul tău. Pentru ca acest lucru să continue trebuie să îți stabilești prioritățile și să accepți faptul că nu poți mulțumi pe toată lumea.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: nu trebuie să fii prea exigentă în dragoste. Dacă survin unele conflicte trebuie să faci unele compromisuri.

 Job: chiar dacă nu te încântă acest lucru, faci ore suplimentare pentru a te asigura că îți faci treaba așa cum trebuie.

 Formă: planetele îți conferă multă energie ceea ce îți permite să faci mai bine față stresului de zi cu zi. Fă puțin sport și totul va fi excelent din punct de vedere fizic.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: pentru celibatare se anunță o săptămână plină de întâlniri amicale. Cele implicate într-o relație vor avea parte de o săptămână minunată.

 Job: arată-i șefului tău că ai o mulțime de idei bune, argumentează-le și sugerează modalități de punere în aplicare.

 Formă: ești leneșă, ai nevoie de odihnă și relaxare. Cu atâta stres la locul de muncă o pauză este binemeritată.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: astrele te răsfață în această săptămână. Partenerul tău de viață se arată mai romantic decât de obicei.

 Job: Mercur te ajută să rezolvi fără prea mari eforturi cele mai dificile sarcini. Atenție la invidioși…

 Formă: în această săptămână pune-ți pantofii sport și fă cât mai multă mișcare.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: alături de partener descoperi noi modalități de a vă impresiona unul pe altul.

 Job: ai progresat enorm în materie de comunicare. Nu trebuie să aștepți prea multe din partea celorlalți. Nu fii prea exigentă cu tine însăți.

 Formă: ieși destul de des în oraș și te culci târziu…uneori mult prea târziu. Trebuie să recuperezi somnul pierdut.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: ești fidelă în dragoste, te răzbuni pe persoanele care nu îți plac. Fii mai moderată deoarece tu vei fi cea care va avea mai mult de suferit.

 Job: motivată, bine dispusă, reușești să îți impresionezi superiorii. Însă ai grijă să nu exagerezi.

 Formă: este săptămâna ideală pentru a-ți schimba alimentația, să adopți o alimentație mai echilibrată.

 

Zodia Pești

 Dragoste: dacă partenerul de viață te neglijează este momentul să îți pui unele întrebări cu privire la viitorul relației tale.

 Job: astrele îți oferă cele mai bune condiții pentru a începe de la zero la un nou loc de muncă sau un proiect nou. Nu te arăta prea nerăbdătoare.

 Formă: te simți cam obosită în această săptămână. Ai nevoie de relaxare și odihnă pentru a-ți calma spiritul. Ce zici de Yoga sau meditație?

Categorie: