Horoscopul săptămânii 17 - 23 August

 

Horoscopul săptămânii 17 - 23 August

Horoscopul săptămânii 17 - 23 August Pentru unii abia acum începe să miroasă a vacanță, alții deja visează cu ochii deschiși la următoarea…însă, din fericire, majoritatea am avut ocazia în această vară să ne mai relaxăm puțin. Astrele au prevăzut o mulțime de lucruri interesante pentru a treia săptămână a lunii August.

 

Zodia Berbec

 Dragoste: săptămâna aceasta îți face plăcere să ieși în oraș cu alte cupluri. În ceea ce privește viața sexuală, vei avea parte de nopți toride…

 Job: dacă ai un interviu în această săptămână (cu un viitor angajat sau cu un angajator) Mercur te va ajuta să comunici mai bine.

 Formă: ai complexe în ceea ce privește aspectul fizic? Astrele te sfătuiesc să uiți de ele și să te accepți așa cum ești.

 

Zodia Taur

 Dragoste: datorită lui Venus și lui Marte săptămâna se anunță a fi una promițătoare la capitolul dragoste. Nativii implicați într-o relație vor ști cum să evite rutina.

 Job: există o mulțime de posibilități de a reuși din punct de vedere profesional, trebuie doar să găsești soluția potrivită pentru tine.

 Formă: pentru a câștiga echilibru încearcă să îți creezi o rutină. Inserează în viața de zi cu zi mici ritualuri, acest lucru te va ajuta să ai un moral ridicat.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: ești celibatară? Horoscopul săptămânii prevede o mulțime de pretendenți la picioarele tale, trebuie doar să-l alegi pe cel care este pe placul tău.

 Job: în absența colegilor, majoritatea aflați în vacanță, majoritatea sarcinilor de muncă au rămas pe umerii tăi. Însă, datorită faptului că ești o persoană organizată, te descurci de minune.

 Formă: ai câteva kilograme în plus și acest lucru te stresează. Nu-ți face atâtea griji, important este să te simți bine din interior.

 

Zodia Rac

 Dragoste: datorită Soarelui, lui Venus și Mercur, ai poftă de întâlniri. Dacă ești celibatară, acesta este momentul perfect.

 Job: chiar dacă te descurci de minune la locul de muncă acesta nu este un motiv să amâni sarcinile importante.

 Formă: profiți cât mai poți de plăcerile de vară: piscină, înot, plajă, soare…faci multă mișcare ceea ce este foarte bine.

 

Zodia Leu

 Dragoste: ești celibatară? Mulțumește-i lui Venus care îți deschide numeroase porți în materie de seducție. Cu siguranță vei face o cucerire în această săptămână.

 Job: ești mai leneșă în această săptămână. Ai grijă, nu va face nimeni treaba în locul tău.

 Formă: chiar dacă ești prost dispusă asta nu înseamnă că trebuie să îți deprimi prietenii.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: dacă vrei să ai o relație de durată trebuie să fii directă și cinstită încă de la prima întâlnire. Astfel vei reuși să îți găsești sufletul pereche.

 Job: obiectivele tale sunt atinse unul câte unul, felicitări. Poți să îți asumi fără probleme noi responsabilități.

 Formă: când simți că ceva nu merge, oferă-ți o recompensă dulce și încearcă să te întâlnești cât mai des cu prietenele.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: dacă vei fi răbdătoare în această săptămână ai mari șanse să ai parte de o întâlnire mai specială.

 Job: chiar dacă Marte îți dă energie dublă în această săptămână trebuie să rămâi metodică și organizată.

 Formă: nu ești în formă maximă dar nu te plângi. Încearcă să îți păstrezi motivația și să rămâi activă.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: este momentul ideal de a investi mai mult în relația ta. Fă-i partenerului de viață o surpriză, invită-l la o cină romantică.

 Job: săptămâna aceasta la locul de muncă va fi una extrem de relaxată, profită.

 Formă: cuvântul de ordine în această săptămână: plăcere. Sport, cinema, masaj…alături de o prietenă totul este mai relaxant.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: se anunță o săptămână dificilă. Fii răbdătoare și nu lua decizii pripite pe care riști să le regreți mai târziu.

 Job: deviza ta ar trebui să fie următoarea: încet dar sigur. O deviză cu care reușești de obicei să faci ce îți propui.

 Formă: pentru a-ți mai ridica puțin moralul trebuie să faci neapărat activități care îți fac plăcere.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: fie că ești îndrăgostită sau celibatară Marte te protejează în totalitate de deciziile proaste. Drept urmare, săptămâna începe cum nu se poate mai bine.

 Job: datorită flexibilității și polivalenței tale reușești să faci o impresie bună la locul de muncă. Fără stres este cel mai bine.

 Formă: profită de timpul frumos de afară deoarece lumina soarelui este cea mai bună pentru moral. Scoate bicicleta din garaj și fă puțină mișcare.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: chiar dacă nu ești o persoană emotivă de fel, astrele aduc puțină emotivitate în această săptămână. Lasă-te purtată de val, emoțiile pot fi pozitive.

 Job: planetele sunt de partea ta în această săptămână deci nu ar trebui să o duci prea rău.

 Formă: pentru a fi în formă nu uita să faci puțină mișcare. Mișcarea este excelentă pentru stimularea metabolismului și pentru moral.

 

Zodia Pești

 Dragoste: relația ta de dragoste merge foarte bine, este momentul ideal de a face proiecte de viitor.

 Job: duci la bun sfârșit până și cele mai dificile sarcini de muncă, ca un adevărat șef. Îți place enorm ceea ce faci.

 Formă: în această săptămână a venit momentul să îți schimbi look-ul. Coafură nouă, haine noi…trebuie să fii mai îndrăzneață.

Categorie: