Horoscopul săptămânii 6-13 Iulie

 

Horoscopul săptămânii 6-13 Iulie

Horoscopul săptămânii 6-13 Iulie Anul școlar 2014-2015 s-a încheiat, vacanța se apropie cu pași repezi pentru majoritatea din noi…este o chestiune de câteva zile sau, în cel mai rău caz, de săptămâni. Mare, munte, țară, țări străine…în orice caz, în această vacanță cuvântul de ordine va fi relaxare. Dragoste, job, formă, iată ce ne-au pregătit astrele pentru această săptămână.

 

Zodia Berbec

 Dragoste: Neptun îți face imaginația să zburde în această săptămână. Pe scurt, se anunță o săptămână extrem de frumoasă, atât pe plan amoros cât și pe plan profesional.

 Job: datorită flexibilității de care dai dovadă, faci o impresie excelentă la locul de muncă. De altfel, îți face mare plăcere să muncești în această săptămână. Super!

 Formă: este timpul să te apuci să faci mișcare, pentru binele tău. Scoate-ți bicicleta din garaj sau fă plimbări zilnice timp de o jumătate de oră.

 

Zodia Taur

 Dragoste: dacă ești celibatară, Marți, Miercuri sau Sâmbătă sunt zilele ideale în care îți poți întâlni sufletul pereche.

 Job: din punct de vedere profesional, nu prea te omori cu treaba…îți place să mergi la muncă pentru a-ți bea cafeaua împreună cu colegii sau să navighezi pe Internet. Fii mai conștiincioasă.

 Formă: dacă ești în vacanță profită de aerul curat, fie că te afli la plajă, într-o drumeție sau la plimbare în parc.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: Marte îți dă o dorință de necontrolat de a cuceri pe cineva. Încearcă-ți norocul, îndrăznește.

 Job: din punct de vedere profesional cariera ta își urmează cursul lin. Este momentul să faci un bilanț și, dacă este necesar, să faci anumite schimbări.

 Formă: în general ai nevoie de echilibru: încearcă să practici un sport în mod regulat pentru echilibrul tău fizic și să te întâlnești cu prietenii, pentru echilibrul tău psihic.

 

Zodia Rac

 Dragoste: fie că ești celibatară, fie că te afli într-o relație, trebuie să te păstrezi zen, să te lași dusă de val, emoțiile pot veni cu lotul lor de surprize.

 Job: încearcă să te deconectezi din când în când, să nu amesteci viața privată cu cea profesională. Este dificil însă esențial pentru a rămâne concentrată asupra sarcinilor de la locul de muncă.

 Formă: Marte te determină să ai stări emoționale schimbătoare însă, datorită lui Mercur, vei ști cum să le stabilizezi.

 

Zodia Leu

 Dragoste: vei reuși să ai parte de o săptămână de distracție alături de prieteni, fie că mergi la cinema, într-un bar sau la restaurant. Dacă ai o relație, profită de aceste lucruri în doi.

 Job: colegii te apreciază și apar la orizont o mulțime de noi oportunități. Fii răbdătoare și vei obține tot ce îți dorești.

 Formă: influența lui Marte te face să fii mai nervoasă, irascibilă. Evită pe cât posibil cafeaua și încearcă să faci sport pentru a te mai deconecta puțin.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: ai o relație? Aceasta începe să devină din ce în ce mai serioasă. Nu trebuie să intri în panică, nu ai nici un motiv să îți fie teamă. În orice caz o relație nu înseamnă că trebuie să renunți la libertate.

 Job: ești super motivată la locul de muncă însă ai o mulțime de alte lucruri în cap. Încearcă să rămâi concentrată pentru a nu comite unele greșeli.

 Formă: ești prea complexată să te afișezi în costumul de baie la plajă. Amintește-ți că nimeni nu este perfect și că trebuie să îți iubești corpul așa cum este.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: dacă te afli într-o relație încearcă să faci mai multe activități împreună cu partenerul de viață. Dacă acesta refuză, ieși cu prietenii.

 Job: motivația și ambiția ta sunt mari, reușești să faci tot ce ți-ai propus. Mai trebuie să înveți doar cum să ții stresul sub control.

 Formă: căldura îți provoacă sete însă astrele îți amintesc că cea mai bună băutură pentru a te hidrata rămâne apa.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: se anunță o săptămână pasională, Marte va avea o mulțime de surprize pentru tine.

 Job: vei avea parte de o săptămână de muncă destul de calmă. Dacă ai timp, petrece câteva momente cu colegii pentru a vă cunoaște mai bine.

 Formă: dacă continui să îți petreci serile pe canapea, corpul tău va avea de suferit. Profită de serile frumoase pentru a ieși la aer.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: datorită astrelor ești pur și simplu fermecătoare. Cu siguranță vei face multe cuceriri în această săptămână, ai putea începe o relație de lungă durată.

 Job: dacă lucrurile nu merg așa cum îți dorești ai posibilitatea de a-ți schimba oricând locul de muncă. Gândește-te bine înainte de a lua o astfel de decizie.

 Formă: vara trebuie să consumi cât mai multe fructe și legume, să mănânci cât mai sănătos. Silueta ta îți va mulțumi.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: dacă ești celibatară, prezența prietenilor te reconfortează. Deschide bine ochii, s-ar putea să întâlnești pe cineva în această săptămână.

 Job: Mercur are grijă de tine în această săptămână. Dacă ai început un proiect, vei culege roadele cât de curând.

 Formă: nu duci lipsă de vitalitate și energie în această săptămână. Fă sport pentru a mai consuma din energie.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: în această săptămână astrele îți oferă sprijinul de care ai nevoie și te inspiră.

 Job: chiar dacă nu îți place, trebuie să asculți ordinele șefului. Altfel riși să te trezești într-o situație delicată.

 Formă: băile de soare sunt tentante însă încearcă să eviți anumite intervale orare mai periculoase.

 

Zodia Pești

 Dragoste: ai parte de o perioadă ultra romantică, este momentul să faci proiecte de viitor. Mercur te ajută să iei cele mai bune decizii.

 Job: planetele sunt alături de tine în această săptămână, vei avea parte de recunoștința mult așteptată. Bravo.

 Formă: este adevărat că un abonament la sală costă însă există atâtea activități de practicat în aer liber. Ce mai aștepți? Nu ai nicio scuză.

Categorie: