Horoscopul săptămânii 22-28 Iunie

 

Horoscopul săptămânii 22-28 Iunie

 Horoscopul săptămânii 22-28 Iunie Vacanța? O chestiune de câteva zile sau, în cel mai rău caz, de săptămâni. Mare, munte, camping, țări străine…cu siguranță te vei distra pe cinste. Aceasta perspectivă ar trebui să te motiveze în săptămânile rămase până la vacanță. Ești curioasă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea săptămână?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: ești celibatară? În săptămânile următoare îl vei găsi cu siguranță pe cel care corespunde criteriilor tale.

 Job: ai sentimentul că munca nu se mai termină. Câteodată te gândești să îți schimbi locul de muncă. Însă atmosfera este atât de plăcută și colegii atât de drăguți încât ar fi păcat să pleci, nu-i așa?

 Formă: te simți bine în pielea ta. Pentru a te păstra în formă în continuare, limitează alcoolul, cafeaua si alimentele prea grele sau grase.

 

Zodia Taur

 Dragoste: dacă ești în cuplu, trebuie să știi că aceasta este săptămâna conflictelor. Nu lua decizii pripite. Săptămâna ce vine va trebui să dai dovadă de tact.

 Job: Mercur și Marte sunt alături de tine până joi și te ajută să îți concretizezi proiectele. Începând cu ziua de vineri, ambianța va fi mai relaxată la locul de muncă.

 Formă: Ai o energie fantastică astfel încât reușești să îți motivezi prietenii să iasă sau să se lanseze în anumite activități.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: nu ai cum să îți întâlnești sufletul pereche dacă stai doar în casă. Încearcă să legi noi relații de prietenie cu cât mai multe persoane ieșind cât mai mult.

 Job: la locul de muncă trebuie să mizezi pe creativitate. Și acceptă să dai unele sarcini și altor persoane. Colegii tăi nu se află degeaba în același loc cu tine.

 Formă: te simți bine în pielea ta, te simți sexy. Strălucești și asta se vede. Duci o viață destul de echilibrată, faci tot ceea ce trebuie: sport și alimentație sănătoasă. Super, continuă în acest fel.

 

Zodia Rac

 Dragoste: în cuplul tău domnește o atmosferă romantică minunată. Este poate momentul potrivit să mergeți mai departe și să vă faceți planuri de viitor. Fii încrezătoare: astrele te protejează împotriva deciziilor greșite.

 Job: în ceea ce privește locul de muncă trebuie să ai răbdare, să nu te enervezi. Rămâi rațională și nu intra în conflicte.

 Formă: pentru a te păstra în formă, încearcă să ai o alimentație cât mai sănătoasă și echilibrată. Fructe și legume și nu uita de hidratare.

 

Zodia Leu

 Dragoste: Soarele te îmbie la schimbare…dacă ai o relație, săptămâna se dovedește a fi una destul de tensionată. Rămâi cu el sau îl părăsești? Nu e o decizie ușoară…

 Job: în această săptămână ai o mulțime de idei pe care reușești să le pui în practică. Bineînțeles vei avea câteva obstacole de înfruntat însă vei ști cum să le faci față.

 Formă: mișcă-te. Datorită sportului vei rămâne în formă, vei avea un moral ridicat.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: dacă ești celibatară prietenii tăi te vor consola. Ai grijă, s-ar putea să ai parte de o întâlnire pasională, așa că deschide bine ochii.

 Job: Soarele te ajută să te concentrezi asupra obiectivelor. Moralul ridicat și motivația la locul de muncă sunt contagioase și colegii tăi te apreciază.

 Formă: cel mai bine pentru moralul tău, sănătatea și silueta ta este să te plimbi sau să înoți.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: dacă ești într-o relație cu un semn de Aer sau de Foc, s-ar putea să izbucnească o furtună. Însă aceasta nu va dura prea mult timp deoarece știi să ieși cu brio dintr-un conflict.

 Job: Mercur te ajută mult în această săptămână. Dacă tocmai ai început un proiect ai putea culege roadele în cel mai scurt timp.

 Formă: nu îți risipi energia inutil. Obiectivul tău în această săptămână este să te simți bine, liniștită. Corpul tău are cu siguranță nevoie de un masaj.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: în această săptămână astrele îți oferă sprijinul de care ai nevoie, te inspiră, te fac frumoasă, oricare ar fi statutul tău amoros.

 Job: este important să știi să spui Nu. Altfel, vei rămâne la birou până la miezul nopții. Învață să pui unele limite.

 Formă: ai un moral excelent din cauza căruia stârnești invidia celorlalte semne. Datorită lui Marte acest entuziasm va dura toată săptămâna.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: Soarele și Jupiter îți pun imaginația la treabă. Viața ta amoroasă devine excitantă în această săptămână. Ești celibatară? Îndrăznește să faci primul pas.

 Job: chiar dacă sarcinile din partea superiorilor nu ți se par pertinente, încearcă să le respecți și să le duci la bun sfârșit.

 Formă: în această săptămână nu îți lipsește vitalitatea. Fă cât mai mult sport.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: rămâi? Îl părăsești? Nu știi prea bine ce îți dorești în această săptămână. Dacă ești celibatară această întrebare nu îți va da bătăi de cap.

 Job: colegii te apreciază atât din punct de vedere profesional cât și din punct de vedere personal.

 Formă: și dacă ai mai renunța la obiceiurile nesănătoase precum cafeaua și alcoolul? Cu siguranță vei avea o piele mai frumoasă.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: luni vei avea fluturași în stomac. Este momentul ideal să planifici o ieșire în doi cu partenerul.

 Job: îți este greu să îți păstrezi motivația în această săptămână. Gândește-te la vacanța ce urmează și îți vei reveni cu siguranță.

 Formă: nu ești în formă maximă însă acest lucru nu te deranjează. Să spunem că îți lipsește puțin motivația. Fii mai indulgentă cu tine.

 

Zodia Pești

 Dragoste: nu ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Tu ești spontaneitatea încarnată, el este mai rezervat. Însă aceste diferențe nu vă împiedică să vă iubiți.

 Job: datorită lui Venus și lui Mercur, comunici foarte bine, excelezi când vine vorba de vorbitul în public. Un atu deloc de neglijat în lumea profesională.

 Formă: vineri și sâmbătă profită de serile libere pentru a-ți vedea prietenii. Acest lucru te va echilibra și îți va da energie.

Categorie: