Horoscopul săptămânii 15-21 iunie

 

Horoscopul săptămânii 15-21 iunie

Horoscopul săptămânii 15-21 iunie Peste o săptămână este vară în mod oficial. Vei pleca în curând în vacanță? Dacă da, atunci ai de ce să fii plin de energie. Dacă nu, să vedem ce prevede horoscopul pentru săptămâna ce vine pentru a te motiva cât mai mult. Ce spun planetele despre cele șapte zile ce urmează și despre semnul tău?

 

Zodia Berbec.

 Iubire. Ce aștepți de la această lună iunie? Ce vrei să ceri de la partener? Dacă ești celibatară, sâmbătă este ziua ideală în care poți flirta după poziția Lunii.

 Muncă. În această săptămână nu te simți în largul tău la locul de muncă. Încearcă să fii cât mai rațională și pune întrebările potrivite.

 Formă. Ai nevoie de adevărate seri de relaxare pe balcon sau pe terasă sau chiar pe canapea cu o carte bună în față. Un lucru e sigur- vei fi cu mult mai relaxată.

 

Zodia Taur.

 Iubre. Ești celibatară? Ai grijă în acest caz deoarece există cu siguranță o persoană care îți place mai mult decât cealaltă.

 Muncă. Chiar dacă îți place să faci lucrurile încet dar bine, în această săptămâna va trebui să te grăbești puțin și să muncești dublu. Va trebui și să faci foarte multe lucruri într-un timp foarte scurt.

 Formă. Pe la sfârșitul săptămânii ar trebui să scazi consumul de sare. Un lucru care îți va face bine. Trebuie să bei și ceai pentru a te menține în formă. Te simți energică și entuziastă din cauza poziției planetelor.

 

Zodia Gemeni.

 Iubire. Dacă ești în cuplu, vei arăta partenerului tău o iubire fără margini. Poate vei primi și o declarație importantă în această săptămână.

 Muncă. Venus este cea care te face să dai dovadă de creativitate și ai energia necesară pentru a face și ore suplimentare. Merită!

 Formă. Vei avea poate câteva dureri de stomac în această săptămână. Nu mai bea băuturi carbogazoase, alcoolul și alimentele greu de digerat. Cu unele mese mai echilibrate stomacul își va reveni și silueta îți va mulțumi.

 

Zodia Rac.

 Iubire. Este important să comunici cât mai bine cu partenerul. Astrele te ajută să găsești cuvintele potrivite și să faci compromisurile care trebuie pentru a rezolva conflictele.

 Muncă. Folosește-te de timpul liber pentru a reflecta serios la cariera ta. Ești satisfăcută de postul tău actual? Ai vrea să schimbi ceva? Dacă da, ce?

 Formă. Pentru a fi în formă, nu uita să faci sport. Pe de o parte îți vei accelera metabolismul, pe de altă parte, mișcându-te mai mult vei putea consuma și unele dulciuri.

 

Zodia Leu.

 Iubire. În această săptămână, totul este calm în acest domeniu. Nici turbulențe, nici pasiuni la orizont. Dacă ești celibatară, s-ar putea să te cam plictisești…răbdare deoarece nu se știe ce îți rezervă săptămâna ce vine.

 Muncă. Simți presiunea de la locul de muncă, unde totul trebuie să decurgă foarte repede, mult prea repede pentru tine. Din fericire știi cum să îți păstrezi sângele rece și cum să rămâi riguroasă și rațională. Bravo!

 Formă. Ești în formă maximă. De altfel, nu știi ce să faci cu această energie debordantă. De ce nu încerci un sport nou?

 

Zodia Fecioară.

 Iubire. În cuplu, te arați foarte romantică. Este poate momentul ideal de a te gândi la planuri de viitor și la proiecte în comun.

 Muncă. Dacă dai de unele dificultăți vorbește despre ele cu colegii sau chiar cu șeful. Anturajul profesional ar putea să îți fie de mare folos.

 Formă. Astrele sunt cele care îți dau energie, dar starea ta de dispoziție este schimbătoare. Trebuie să te motivezi pentru a te mișca. Încearcă un sport nou cu o prietenă. Pofta vine mâncând….

 

Zodia Balanță.

 Iubire. Fie că ești îndrăgostită sau celibatară, Venus este alături de tine și te protejează contra deciziilor proaste. Săptămâna începe deci sub semne favorabile. O veste buna. Nu-i așa?

 Muncă. Din punct de vedere profesional, totul merge bine datorită lui Venus. Trebuie să fii însă cât mai prudentă și să nu îți pierzi din concentrare.

 Formă. Venus poate cauza unele schimbări dispoziție dar datorită lui Mercur știi foarte bine cum să te stabilizezi.

 

Zodia Scorpion.

 Iubire. Cuplul din care faci parte are nevoie de ceva nou. Invită-ți partenerul la cinema sau la cină sau chiar și într-o escapadă de week-end.

 Muncă. Venus și Saturn te susțin. Cu siguranță că este cea mai bună săptămână pentru un nou început. Dacă nu ești satisfăcută de locul de muncă, nu ezita și actualizează-ți CV-ul.

 Formă. Ai de ales între o mulțime de activități în aer liber. Horoscopul îți recomandă să te plimbi cu bicicleta sau să mergi pe jos cât mai mult.

 

Zodia Săgetător.

 Iubire. Cuplul tău trece printr-o fază extrem de romantică. Este deci momentul ideal să faceți împreună planuri de viitor. Mercur te inspiră și te ajută să iei cele mai bune decizii.

 Muncă. Te descurci de minune la locul de muncă fără stres și fără agitație. Nimic special de semnalat în această săptămână, mai degrabă o atmosferă calmă în care te simți în largul tău.

 Formă. Vrei să faci prea multe. Rezultatul – nu mai știi cum să faci față tuturor situațiilor și intri în panică..

 

Zodia Capricorn.

 Iubire. Datorită lui Venus ai o bună dispoziție molipsitoare și farmecul tău face ravagii în jur. Vineri ar trebui să trăiești un moment romantic datorită influenței lui Venus.

 Muncă. Mercur îți deschide porțile și dacă ai idei este momentul ideal să le exprimi. Cu tact bineînțeles.

 Formă. Fă o cură de somn dacă ai șansa să fii în vacanță.

 

Zodia Vărsător.

 Iubire. Îți place să stai singură fie că ești celibatară, fie că ești în cuplu. Un lucru care îți face bine, stând doar tu cu gândurile tale.

 Muncă. Datorită ambiției tale ai un suflet de învingătoare. Ești sinceră, cinstită și perseverentă și reușești și în cele mai delicate sarcini.

 Formă. Deja visezi la soare și la plajă. Poți recrea însă șa tine acasă o ambianță festivă.

 

Zodia Pești.

 Iubire. Sâmbătă și duminică tu și partenerul aveți chef de alinturi.

 Muncă. Deschide dialogul cu colegii și cu șeful tău. Vei reuși să aplanezi conflicte și să calmezi tensiunile.

 Formă. Ești plină de energie dar nu exagera pentru a nu-ți epuiza forțele. Un ritm mai calm te va ajuta să fii cât mai sănătoasă.