Horoscopul săptămânii 8-14 Iunie

 

Horoscopul săptămânii 8-14 Iunie

Horoscopul săptămânii 8-14 Iunie Vara se instalează încetul cu încetul, mai avem puțin și ne vom relaxa în vacanța de vară. Din acest motiv, te simți plină de energie. Horoscopul săptămânii este cel care te motivează pentru a face față cu brio tuturor provocărilor întâmpinate. Ce ți-au pregătit astrele pentru următoarele șapte zile? Ești curioasă?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: ce așteptări ai de la aceasta lună? Ești pregătită de unele compromisuri în relația de iubire? Dacă ești celibatară, Sâmbătă este ziua ideală pentru flirt.

 Job: nu te simți în largul tău la locul de muncă în această săptămână. Încearcă să fii rațională și să îți pui întrebările potrivite.

 Formă: oferă-ți câteva seri de relaxare pe balcon sau terasa cu o carte bună în mână. Te vei deconecta de grijile din viața de zi cu zi.

 

Zodia Taur

 Dragoste: ești celibatară? Nu te precipita prea tare. Cu siguranță există o persoană care îți place mai mult decât alta.

 Job: în general preferi să lucrezi încet, fără grabă. Însă, în această săptămână te vezi nevoită să lucrezi pe repede înainte. Nu îți fă griji, vei face față cu siguranță.

 Formă: spre sfârșitul săptămânii îți recomandăm să scazi consumul de sare. Consumă cât mai mult ceai pentru a te  păstra în formă. Te simți energică și entuziastă datorită poziției actuale ale planetelor aer-foc.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: în cuplu, îți copleșești partenerul cu nenumărate dovezi de iubire. S-ar putea ca acesta să îți facă declarația cea mare în curând…

 Job: Mercur și Venus îți sporesc creativitatea, îți oferă energia necesară pentru a face față orelor suplimentare.

 Formă: s-ar putea să ai câteva dureri de stomac în această săptămână: elimină din alimentație sucurile carbogazoase, alcoolul și alimentele greu de digerat.

 

Zodia Rac

 Dragoste: este important să comunici eficient cu partenerul. Astrele sunt cele care te ajută să găsești cele mai potrivite cuvinte și să faci cele mai bune compromisuri în caz de conflict.

 Job: profită de timpul liber pentru a te gândi serios la cariera ta. Ești mulțumită de postul actual? Ai vrea să schimbi ceva? Dacă da, ce anume?

 Formă: pentru a fi în formă maximă nu uita să faci sport. Astfel îți vei accelera metabolismul și vei arde caloriile.

 

Zodia Leu

 Dragoste: în ceea ce privește relația de iubire vei avea parte de câteva zile liniștite, fără turbulențe. Dacă ești celibatară, te vei plictisi…ai răbdare, cine știe ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea săptămână?

 Job: la locul de muncă ai parte de o mulțime de tensiuni. Din fericire reușești să îți păstrezi sângele rece și să fii riguroasă și rațională.

 Formă: ești în formă însă habar nu ai ce să faci cu atâta energie. De ce nu te apuci de un sport nou?

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: ești extrem de romantică în cuplu. A venit momentul să vă gândiți la viitor și să faceți proiecte comune.

 Job: dacă întâmpini dificultăți nu ezita să ceri ajutorul colegilor sau șefului. Anturajul profesional ți-ar putea da o mână de ajutor.

 Formă: astrele îți dau energie însă nu stai foarte bine cu moralul. Încearcă să te motivezi, să faci puțină mișcare. Un sport nou alături de o prietenă pare o idee bună.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: fie că ești îndrăgostită sau celibatară, Venus este alături de tine pentru a te proteja de deciziile proaste. Drept urmare, săptămâna începe cum nu se poate mai bine.

 Job: din punct de vedere profesional totul merge ca pe roate tot datorită lui Venus însă trebuie să dai dovadă de prudență.

 Formă: nu stai foarte bine cu moralul de aceea, Mercur sare în ajutorul tău.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: relația ta de iubire are nevoie de un imbold. Găsește o modalitate de a-ți surprinde partenerul de viață.

 Job: Venus și Saturn te sprijină în tot ce faci. Dacă nu ești mulțumită de locul actual de muncă acesta este momentul ideal de a-l schimba.

 Formă: ai la dispoziție o mulțime de activități în aer liber pe care le poți practica. De exemplu, plimbările cu bicicleta.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: cuplul tău traversează o perioadă ultra romantică. Mercur te inspiră și te ajută să iei cele mai bune decizii.

 Job: la locul de muncă totul e ok, nu ai parte nici de stres, nici de agitație. Nimic notabil de semnalat în această săptămână.

 Formă: vrei să faci prea multe într-un timp scurt. Rezultat: te încurci în sarcini și intri în panică. Mai refuză și tu din solicitări…

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: datorită lui Venus ai o bună dispoziție contagioasă, faci ravagii în jur datorită farmecului. Datorită lui Venus vei avea parte de momente romantice în cuplu.

 Job: Mercur îți deschide ușile. Drept urmare, dacă ai idei bune, acum este momentul ideal să le exprimi.

 Formă: economisește-ți energia în această săptămână cu ajutorul unei cure de somn.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: îți place să petreci timpul singură, fie că ești celibatară, fie că ești în cuplu. O modalitate perfectă de a-ți face ordine în gânduri.

 Job: cu ajutorul ambiției, vei fi o învingătoare. Perseverentă, reușești să rezolvi toate sarcinile de muncă cu brio.

 Formă: visezi deja la soare, plajă…ai răbdare, te vei bucura de vacanță în curând.

 

Zodia Pești

 Dragoste: Sâmbătă și Duminică atât tu cât și partenerul tău veți fi foarte bine dispuși.

 Job: nu ezita să dialoghezi cu șeful sau colegii. Doar astfel vei reuși să rezolvi conflictele și să aplanezi tensiunile.

 Formă: ești plină de energie însă asta nu înseamnă că trebuie să îți epuizezi forțele rapid. Încearcă să mai încetinești puțin ritmul de viață.

 

Categorie: