Horoscopul săptămânii 1 iunie – 7 iunie

 

Horoscopul săptămânii 1 iunie – 7 iunie

Horoscopul săptămânii 1 iunie – 7 iunie Încă puțin până când vara își va face apariția în mod oficial….De abia aștepți. Nu-i așa? Ieșiri la terase, plimbări în aer liber, primele ieșiri la plajă și la ștrand, deja te simți ca și în vacanță. Și așa face bine moralului. Ce prevăd însă planetele pentru săptămâna ce urmează să vină? Oare tot relaxare, liniște și o stare de bine? Ce prevăd semn cu semn? Ce se anunță în prima săptămână din iunie în ceea ce privește jobul, iubirea și forma?

 

Zodia Berbec

 Iubire: Un flirt nu este o cerere în căsătorie. În orice caz, astrele vor avea grija de timiditatea ta în această săptămână.

 Job: Dacă de obicei preferi să muncești încet și cu grijă, în aceasta săptămână va trebui să depui un efort dublu și să muncești mult într-un timp foarte scurt. Trebuie să ai încredere că vei reuși fără probleme…

 Formă: Nu ai deloc energie și ești mai moale? Pentru a rămâne în forma, nu există secrete – fără alcool și junk food. Nu uita să-ți faci plinul de fructe și de legume.

 

Zodia Taur

 Iubire: Dacă ești celibatar, un lucru este aproape sigur- îți vei găsi sufletul pereche. Dar pentru cât timp? Tu decizi.

 Job: Uranus și Marte te stimulează și te fac să dai dovadă de eficiență maximă la locul de muncă. De altfel, dacă ești în căutarea unui loc de muncă, s-ar putea ca astrele să îți surâdă.

 Formă: Chiar dacă nu iubești foarte tare sportul, ar fi bine să te miști mai mult în aceste zile. Vei avea sentimentul că faci ceva benefic pentru sănătatea ta.

 

Zodia Gemeni

 Iubire: Venus este lângă tine în această săptămână. Mai ales dacă ești celibatar. Vei fi campion în ceea ce privește seducția.

 Job: La muncă trebuie să privilegiezi pe cât posibil munca în echipă. Ideile tale vor fi primite cu succesul pe care îl merită.

 Formă: Trebuie să încerci să ai un ritm de viață mai calm pentru a avea o stare cât mai bună de sănătate. Cu un regim alimentar plin de vitamine vei reuși să scapi de neplăceri.

 

Zodia Rac

 Iubire: Dacă visezi la seri pline de pasiune și romantice trebuie să îi spui și celui sau celei de lângă tine ce nevoi ai. Veți găsi cu siguranță unele compromisuri.

 Job: La muncă, soluția cea mai simplă nu este mereu cea mai bună. Chiar dacă este tentantă… trebuie să dai dovadă de prudență, de rigurozitate, să îți consulți horoscopul…

 Formă: Este din nou timpul ideal pentru grătare și mici mai ales. Evită însă salatele pline de ulei și carnea grasă. Digestia și silueta îți vor fi mai mult decât recunoscătoare. Ai grijă și la razele soarelui.

 

Zodia Leu

 Iubire: Ești celibatar? Vei întâlni atât de mulți oameni încât nu vei reuși să păstrezi contactul cu toți. Nu exagera. Cu siguranță că există o persoană care îți place mai mult decât oricine.

 Job: Venus și Marte te susțin. Cu siguranță că este cea mai bună săptămână pentru un nou început dacă îți dorești asta.

 Formă: Te simți plin/ă de nervi? Nu intra în panică. Trebuie sa te concentrezi asupra unei alimentații echilibrate și dormi măcar 7 ore pe noapte.

 

Zodia Fecioară

 Iubire: Știi foarte bine ce este bine pentru tine și ce nu. Bravo. Acest lucru simplifică lucrurile în timpul conflictelor și te ajută să te concentrezi asupra ceea ce contează cu adevărat și îți aduce fericire.

 Job: Din punct de vedere profesional, totul merge bine datorită lui Mercur. Trebuie să dai însă dovadă de prudență și să nu îți pierzi din concentrare.

 Formă: Nu prea ești în formă, dar reușești să îți păstrezi o energie potrivită. Trebuie să alegi însă și unele activități care să te relaxeze.

 

Zodia Balanță

 Iubire: Este ocazia ideală pentru tot felul de întâlniri. Marte te face să fii pasională și Venus romantică. Și chiar dacă nu îți vei găsi sufletul pereche, cu siguranță că îți vei face și unii prieteni.

 Job: Te simți pierdut/ă în fața atâtor sarcini de realizat. Ai impresia că nu vei termina niciodată și trebuie să faci ore suplimentare. Curaj.

 Formă: Nu trebuie să mergi în fiecare zi la sală. Te vei plictisi. Cel mai bine ar fi să faci și ciclism, plimbări și înot.

 

Zodia Scorpion

 Iubire: Ești în cuplu? S-ar putea ca relația să fie cam încordată în această săptămână.

 Job: Șeful tău este mulțumit. Știi cum să faci față presiunilor, tensiunii și volumului mare de muncă cu seninătate și eficiență. Bravo.

 Formă: Munca este destul de epuizantă. Nu trebuie să te epuizezi și la locul de muncă. Ai nevoie de activități care să calmeze spiritul.

 

Zodia Săgetător

 Iubire: Dacă ești celibatar, nu refuza invitațiile deoarece s-ar putea ca iubirea să fie acolo unde nu te aștepți. Trebuie doar să ieși din casă.

 Job: Cu perseverență și rezistență știi cum sa ajungi departe. Un adevărat atu. Trebuie să dai dovadă însă de concentrare.

 Formă: Este important să te miști pentru a rămâne în formă.

 

Zodia Capricorn

 Iubire: Tu și partenerul nu sunteți momentan pe aceeași lungime de undă. Trebuie să acționezi și să rezolvați neînțelegerile.

 Job: În această săptămână, zilele la muncă vor fi mai lungi. Nicio schimbare, aceeași rutină…

 Formă. Venus are tendința de a te împinge la ronțăit și nu e bine pentru siluetă. Mănâncă mai bine la mese și consumă mai multe fructe și legume.

 

Zodia Vărsător

 Iubire: Activitățile comune vă vor ajuta să scăpați de tensiuni. Lucrurile ar trebui să se aranjeze la mijocul săptămânii.

 Job: Dacă vei alege să colaborezi mai mult cu alte echipe vei primi ajutor și sugestii prețioase.

 Formă: Ești în formă datorită Soarelui. Dar ai neglijat unele activități deci ar trebui să îți definești prioritățile.

 

Zodia Pești

 Iubire: În cuplu te arați romantic. Ar trebui să te gîndești la viitor și la planuri în comun.

 Job: Rutina te apasă și ai vrea să faci unele lucruri mai captivante, noi și mai motivante.

 Formă: Nu prea vei fi în formă din cauza muncii și vieții private. Răbdare…

Categorie: