Horoscopul săptămânii 25-31 Mai

 

Horoscopul săptămânii 25-31 Mai

Horoscopul săptămânii 25-31 Mai  Deja am intrat în ultima săptămână a lunii Mai. Vara își intră în drepturi încetul cu încetul, ne gândim deja unde urmează să ne petrecem vacanța de vară…ce spun oare astrele pentru această săptămână?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: ești într-o relație? Chiar dacă câteodată tu și partenerul nu vă aflați pe aceeasși lungime de undă, acest lucru nu vă împiedică să vă iubiți, chiar din contră.

 Job: deoarece nu ești niciodată mulțumită de tine, ai tendința să refaci lucrurile iar acest lucru durează. Încearcă să fii puțin mai rapidă.

 Formă: dormi suficient și reîncarcă-ți bateriile cu ajutorul unor mici plimbări. Evită pe cât posibil cluburile de noapte, alcoolul, fumatul și consumă ceai pentru a te detoxifia.

 

Zodia Taur

 Dragoste: tu ești spontană, el este mai degrabă rezervat. Ce cuplu interesant. Este adevărat faptul că uneori contrariile se atrag.

 Job: combinația Mercur-Pluto te ajută să lucrezi într-un mod mai structurat și rațional, fapt ce îți permite să treci cu brio peste orice obstacol.

 Formă: fă o pauză binemeritată. Pune mâna pe o carte bună și scufundă-te în lectura acesteia.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: dacă ești celibatară profită de toate oportunitățile care îți apar în cale. Dacă ești în cuplu, totul merge ca pe roate.

 Job: muncești eficient și acest lucru se simte. Șeful tău are cu siguranță în vedere o promovare. Este momentul să accepți orice propunere vine din partea sa.

 Formă: Marte te face destul de leneșă în această săptămână. Însă nu trebuie să te lași pradă moleșelii deoarece, datorită Soarelui, ai un moral de fier.

 

Zodia Rac

 Dragoste: astrele te răsfață și te sprijină în această săptămână. În cadrul relației vei avea parte de o serie de conflicte trecătoare însă nu trebuie să îți faci griji.

 Job: uneori trebuie să te mai menajezi puțin, să îți încarci bateriile pentru a reuși să îți atingi toate obiectivele stabilite.

 Formă: dacă vremea îți permite, fă o plimbare cu bicicleta, aleargă în parc sau plimbă-te în pădure. Nu contează ce faci, esențial este să ieși la aer.

 

Zodia Leu

 Dragoste: în această săptămână partenerul este cel care ia inițiativa, fapt ce îți face mare plăcere. Toate acestea se datoreaza Soarelui.

 Job: Mercur te face să fii extrem de stresată ceea ce îți afectează eficiența la locul de muncă.

 Formă: pentru a avea un tonus mai bun trebuie să adopți de urgență o alimentație mai echilibrată și sănătoasă, pe bază de produse nerafinate.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: ești celibatară? Dacă ești în căutarea sufletului pereche atunci alege ziua de Luni sau Miercuri pentru o întâlnire pasională.

 Job: adoptă tactica în relația cu colegii, șeful sau clienții. Astrele te vor ajuta să ai ultimul cuvânt în această săptămână. Încearcă să fii mai eficientă și mai rapidă.

 Formă: dacă ai putea dormi măcar opt ore pe noapte ai fi mai puțin obosită, mai energică.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: ești în cuplu? Te simți bine alături de jumătatea ta, comunicați foarte bine. Astrele te fac fericită.

 Job: spiritul tău funcționează la viteză superioară și găsești soluții rapide la cele mai dificile probleme.

 Formă: în această săptămână vei fi în formă maximă, vei stârni invidia tuturor persoanelor din jur.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: astrele anunță o săptămână liniștită chiar dacă tu ți-ai dori o relație de dragoste mai pasională. Ce mai aștepți?

 Job: Mercur și Marte îți conferă dinamism și vitalitate. Chiar dacă sarcinile ți se par dificile la locul de muncă, fii ambițioasă, eforturile tale vor fi răsplătite.

 Formă: evită să faci eforturi chiar dacă Marți și Joi astrele îți dau multă energie. Fă economii până în week-end.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: profită în liniște de partenerul de viață și de prietenii tăi. Nimeni nu are nicio pretenție din partea ta în această săptămână, mare minune.

 Job: puterea ta de convingere este la cote maxime, încrederea în sine la fel. Dacă ai un interviu de angajare în această săptămână, va fi unul de succes.

 Formă: conform astrelor, îți vei regândi ritmul de viață. Care sunt atuurile tale? Dar slăbiciunile? Vei găsi cauzele fragilității tale și vei putea să le combați.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: pentru a rezolva conflictele din sânul cuplului încearcă să nu mai fii atât de egoistă.

 Job: datorită lui Saturn și lui Venus, vei reuși să îți impresionezi colegii și superiorii. Profită de această energie frumoasă pentru a-ți regăsi cheful de muncă.

 Formă: Venus îți dă un moral de invidiat. Ești o companie extrem de plăcută în această săptămână.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: săptămâna aceasta se anunță a fi una convivială. Dacă ești într-o relație vei petrece o mulțime de momente plăcute alături de persoana iubită.

 Job: arată-i șefului tău ce ai mai bun: idei bune, argumentate așa cum trebuie și modalitățile de a le pune în practică. Carisma ta te va ajuta să îl convingi definitiv.

 Formă: formele și senzațiile sunt principalele tale preocupări în această săptămână. Adoptă o alimentație echilibrată și îți vei regăsi forma.

 

Zodia Pești

 Dragoste: astrele te răsfață în această săptămână, mai mult decât te aștepți. Drept urmare,se anunță o săptămână fantastică.

 Job: Mercur îți sprijină proiectele și ideile. Exprimă-le, unele vor fi primite cu căldură datorită lui Venus.

 Formă: atenție la arsurile solare dacă intenționezi să stai la plajă, folosește crema solară. Și nu uita să bei cât mai multă apă pentru a te păstra hidratată.

Categorie: