Horoscopul săptămânii 18-24 Mai

 

Horoscopul săptămânii 18-24 Mai

Horoscopul săptămânii 18-24 Mai Chiar dacă vremea este mai degrabă capricioasă pentru această perioadă, vara va veni în curând. Ești curios ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea săptămână? Ce se anunță pentru penultima săptămână din luna Mai?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: ești celibatară? Datorită farmecului de care dispui cu siguranță vei face cel puțin o cucerire în această săptămână.

 Job: săptămâna riscă să debuteze sub semnul tensiunii la locul de muncă. Trebuie să îți păstrezi calmul. Spre sfârșitul săptămânii lucrurile se vor îndrepta.

 Formă: bună dispoziție și tonus în program. Pentru a-ți păstra această energie frumoasă consumă cât mai multe fructe și legume.

 

Zodia Taur

 Dragoste: în aceste zile simți nevoia unor discuții aprinse, ai nevoie de fantezie în cadrul relației de cuplu, nu ai nevoie de plictiseală…

 Job: unele sarcini de la locul de muncă îți pot veni de hac. Rezervă-ți energia pentru sarcinile importante. Cu ajutorul lui Marte, vei trece cu bine peste această perioadă.

 Formă: în ultimele săptămâni nu prea ai avut timp pentru tine. Însă a venit vremea să te gândești și la tine. Alege o activitate relaxantă pentru a te revigora.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: Venus și Jupiter te determină să fii cu capul în nori. Din fericire, nu vei pierde în totalitate simțul realității.

 Job: chiar dacă Mercur te cam încetinește, vei avea parte de o mulțime de realizări în această săptămână.

 Formă: datorită energiei căpătate de la Marte, îți dorești să faci cât mai mult sport. Cu ajutorul sportului vei scăpa și de durerea de spate care te cam supără.

 

Zodia Rac

 Dragoste: te simți atrasă de cineva? În acest caz, trebuie să ai răbdare, o relație se construiește pe termen lung.

 Job: în această săptămână Marte îți stimulează creierul și te ajută să rezolvi cele mai complexe probleme într-un timp scurt.

 Formă: pentru a avea energie, pentru a dobândi o siluetă de vis, nu renunța la sport. Sportul trebuie practicat din plăcere, nu din obligație.

 

Zodia Leu

 Dragoste: în această săptămână, datorită lui Venus vei fi o companie plăcută. Vei avea posibilități infinite de întâlnire a persoanei iubite. Totul depinde de tine.

 Job: chiar dacă nu le vezi sensul, continuă să efectuezi sarcinile cu cea mai mare seriozitate. Vei fi recompensată cu siguranță în viitor.

 Formă: cu cât faci mai puțină mișcare, cu atât te vei simți mai obosită. Drept urmare, apucă-te de sport.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: Mercur îți permite să faci cunoștință cu noi persoane. Dacă ești celibatară s-ar putea să ai parte de o întâlnire specială.

 Job: la locul de muncă trebuie să fii riguroasă și să respecți indicațiile primite de la superiori. Nu este momentul potrivit de a da dovadă de creativitate.

 Formă: ești surprinsă să descoperi cât de mult îți place sportul. Îți lipsește când trec câteva zile fără să faci mișcare.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: Marte îți face inima să bată mai repede. Hotărât lucru, în această săptămână ai nevoie de dragoste. Dacă ești celibatară, profită de acest lucru și flirtează.

 Job: săptămâna începe destul de prost pentru tine însă spre mijlocul săptămânii vei reuși să îți regăsești ritmul.

 Formă: în această săptămână visezi la un singur lucru: odihnă și relaxare. De aceea, îți recomandăm să te relaxezi cât mai mult cu putință.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: dacă ești în cuplu, încearcă să petreci cât mai multe momente în doi pentru a evita eventuale tensiuni.

 Job: munca în echipă nu este pe placul tău. În această săptămână încearcă să treci peste acest lucru și colaborează cu ceilalți. Superiorii tăi nu vor aprecia dorința de singurătate.

 Formă: Soarele și Marte îți dau multă energie. Ce poți cere mai mult? Trebuie doar să faci sport din când în când și te vei simți perfect.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: când relația devine mai serioasă ai tendința să fugi. De ce? Data viitoare încearcă să fii mai sinceră cu tine însăți.

 Job: Mercur îți dă o mulțime de idei însă majoritatea sunt nerealiste pe moment. Păstrează-le pentru tine, le vei împărtăși la momentul ideal.

 Formă: de ce nu mergi să dansezi? Vei arde o mulțime de calorii și te vei distra maxim.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: planetele aprind flacăra pasiunii în relația ta. Un lucru excelent deoarece acesteia îi cam lipsea sarea și piperul în ultima vreme. Profită!

 Job: de ce te supui unei asemenea tensiuni la locul de muncă? Ia sarcinile una câte una, fii calmă, nu are rost să te enervezi.

 Formă: pentru a-ți păstra tonusul trebuie să adopți o alimentație pe bază de fructe, legume și proteine. Vei avea o energie debordantă.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: Soarele este alături de tine, Marte te face mai fermecătoare. Dacă întâlnești prințul pe cal alb în această săptămână nu-l mai lăsa să plece.

 Job: în această săptămână nu te bucuri de susținerea planetelor. Ai grijă să nu faci greșeli grave la locul de muncă.

 Formă: datorită soarelui și căldurii te simți în formă. Este momentul de a te reapuca de sport.

 

Zodia Pești

 Dragoste: cuvântul de ordine în această săptămână este lejeritate. Flirturi, discuții lejere, proiecte…

 Job: ai încheiat un proiect cu succes? Fii mândră și ignoră-i pe invidioși. Ai lucruri mai bune de făcut.

 Formă: din cauza stresului la locul de muncă te simți epuizată, cu nervii întinși la maxim. Trebuie neaparat să practici un sport pentru a evacua tensiunile.