Horoscopul săptămânii 11-17 Mai

 

Horoscopul săptămânii 11-17 Mai

Horoscopul săptămânii 11-17 Mai Această săptămână se anunță a fi săptămâna liniștii și reculegerii pentru toate semnele din zodiac, o săptămână în care majoritatea își vor face ordine în gânduri sau îți vor dori cu ardoare să facă unele schimbări. Unii ar putea avea ocazia să își îndrepte unele greșeli comise în trecut.

 

Zodia Berbec

 Dragoste: Jupiter îți va amplifica puterea de seducție. Dacă te afli într-o relație de lungă durată nu ezita în a sparge rutina, în a reaprinde flacăra pasiunii, în a-ți exprima senzualitatea, la fel ca în primele zile de relație.

 Job: mai hotărâtă ca niciodată, deciziile tale vor fi respectate. Pentru a nu face greșeli, trebuie să înveți să îi asculți și pe cei din jur.

 Formă: dinamismul și tonusul tău vor fi accentuate de Pluto. Rezistența fizică este la cote maxime de aceea ar trebui să faci puțin sport.

 

Zodia Taur

 Dragoste: Venus îți va spori senzualitatea și îți va facilita contactele. O nouă idilă se arată…în cuplu înarmează-te cu răbdare, temperatura amoroasă se apropie de zero grade Celsius.

 Job: pe plan profesional totul merge ca pe roate, îți dorești să evoluezi. Soarele este cel care îți va încuraja toate eforturile.

 Formă: nu stai foarte bine la capitolul formă și sănătate. Evită stilul de viață dezordonat dacă nu vrei să ai de suferit pe termen lung.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: toate schimburile, fie de ordin amical, fie de ordin sentimental, vor fi favorizate în această săptămână. Saturn îți va complica puțin relația de iubire, veți avea câteva schimburi de replici.

 Job: eforturile tale sunt în cele din urmă răsplătite. Poate săptămâna aceasta ar trebui să amâni luarea unor decizii importante.

 Formă: datorită lui Mercur ești în formă maximă. Vitalitate și dinamism sunt cuvintele de ordine ale acestei săptămâni.

 

Zodia Rac

 Dragoste: în cuplu, proiectele de viitor vă apropie enorm. Pluto vă va incita să faceți unele schimbări în cadrul relației. Dacă ești singură, în program vei avea seducție și dragoste.

 Job: o schimbare de program sau schimbarea locului de muncă riscă să îți bulverseze cotidianul. Trebuie să fii mai organizată altfel vei fi copleșită.

 Formă: din cauza grabei sau nervilor s-ar putea să provoci accidente domestice. Trebuie să eviți să faci în această săptămână activități de bricolaj.

 

Zodia Leu

 Dragoste: dacă ești celibatară, nu îți pierde speranța, vei întâlni persoana potrivită cât de curând. Acceptă toate întâlnirile, dragostea te așteaptă.

 Job: ai grijă la ceea ce spui, evită să îți dezvălui proiectele sau să faci remarci cu privire la colegii tăi.

 Formă: rezistența ta fizică este destul de scăzută. Nu te îngrijora, trebuie doar să te odihnești mai mult și vei scăpa de această problemă.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: obligațiile familiale te vor face să îți neglijezi relația de iubire. Săptămâna aceasta vă veți vedea destul de rar dacă nu locuiți împreună. Celibatarele vor fi copleșite de amintirile din trecut.

 Job: vei reuși să pui în aplicare unele proiecte mai vechi sau să obții o promovare mult dorită.

 Formă: dacă te simți obosită vei reuși să te recuperezi fără probleme, tonusul tău va fi ridicat. Și moralul este ridicat ceea ce este foarte bine.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: săptămâna aceasta îți vei pune unele întrebări cu privire la fiabilitatea relației tale de iubire. Dacă ești singură vei avea parte de o întâlnire specială.

 Job: Mercur și Marte, doi aliați de preț, te vor încuraja să avansezi pe calea aleasă insuflându-ți curajul și energia necesare.

 Formă: dacă nu duci un stil de viață sănătos, echilibrat și disciplinat s-ar putea să regreți mai târziu.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: Venus îți va spori farmecul și îți va oferi o întâlnire cu ajutorul căreia îți vei schimba părerea cu privire la viața în doi.

 Job: anturajul tău nu este pregătit să asculte ce îi spui. Fii moderată și răbdătoare.

 Formă: ai nevoie de un mai bun echilibru fizic și nervos, de întărirea sistemului imunitar.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: între tine și partener va domni o frumoasă complicitate. Îi vei cere să fie mai îndrăzneț în momentele intime ceea ce îl va surprinde.

 Job: Mercur va complica comunicarea la locul de muncă. Nu forța lucrurile, așteaptă momentul potrivit pentru negocieri.

 Formă: s-ar putea să ai unele probleme de ordin nervos, nimic grav, nu te îngrijora.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: pentru tine căminul conjugal este vital. Dacă ești singură proasta ta dispoziție poate strica o întâlnire.

 Job: vei beneficia de o doză bună de creativitate și de ambiție, ceea ce te va face remarcată la locul de muncă.

 Formă: Marte îți va conferi vitalitate, însă trebuie să eviți riscurile și imprudențele.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: Marte și Mercur te fac mai îndrăzneață. Farmecul de care dispui îl va încânta pe partenerul de viață.

 Job: Mercur te susține în tot ce faci, reușești să închei afaceri de succes.

 Formă: Soarele te-a dotat cu o energie de invidiat. S-ar putea să ai parte de unele insomnii trecătoare.

 

Zodia Pești

 Dragoste: Venus aflat în Rac îți va reactiva sectorul amoros și va crea posibilități de întâlniri de nerefuzat. Dacă există o persoană care îți place, mărturisește-i acest lucru.

 Job: Soarele te va ajuta să faci față unor complicații aduse de Mercur. Însă vei reuși să te descurci admirabil în orice situație.

 Formă: te simți minunat în pielea ta. Dacă ai avut probleme de sănătate, vei constata o îmbunătățire.

Categorie: