Horoscopul săptămânii 4-10 Mai

 

Horoscopul săptămânii 4-10 Mai

Horoscopul săptămânii 4-10 Mai În ceea ce privește starea vremii luna Mai nu a debutat foarte bine. Însă nu trebuie să ne pierdem speranța, abia acum încep să ne mângâie razele soarelui. Ce spun astrele de această primă săptămână a lunii Mai?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: ești într-o relație? Ce ar fi să îți lărgești cercul de prieteni? Acest lucru va aduce un suflu nou atât în relația ta de iubire cât și în relațiile amicale.

 Job: dacă ești în căutarea unui loc de muncă, astrele îți recomandă să participi la interviuri la început de săptămână.

 Formă: pentru a te simți cât mai bine în pielea ta, trebuie să te răsfeți, să profiți de căldura soarelui. Trebuie să dormi suficient pentru ca buna ta dispoziție să nu dispară.

 

Zodia Taur

 Dragoste: dacă ești celibatară arată-te sociabilă și deschisă altfel riști ca sufletul pereche să treacă pe lângă tine.

 Job: Mercur îți permite să rezolvi fără eforturi chiar și cele mai delicate sarcini și să găsești o soluție la cele mai delicate situații. Atenție la invidioși.

 Formă: stresul de la locul de muncă îți afectează moralul. Pentru asta, există o soluție simplă și sigură, sportul.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: visezi să îți faci bagajul și să pleci într-un loc izolat alături de iubitul tău. O idee excelentă, nu ezita să o pui în practică.

 Job: îți lipsește concentrarea și te lași destul de ușor distrasă. Cu toate acestea, odată ajunsă acasă, ești gata să escaladezi munții. A venit vremea să îți regăsești motivația la locul de muncă!

 Formă: dacă te simți prea stresată la locul de muncă, respiră. Gândește-te doar la lucruri frumoase, încearcă să vezi viața cu alți ochi. Vei fi surprins cât te repede ți se schimbă dispoziția!

 

Zodia Rac

 Dragoste: se anunță o săptămână caldă pe plan amoros. Este momentul ideal pentru flirturi deoarece carisma ta a atins apogeul. Dacă ești celibatară la început de săptămână la sfârșitul ei nu vei mai fi cu siguranță.

 Job: arată-le superiorilor tăi ce e mai bun din tine: idei pertinente cu argumentele potrivite. Cu siguranță vei reuși să îi convingi.

 Formă: este săptămâna ideală de a-ți schimba puțin regimul alimentar, să uiți de produsele tip fast-food, grăsimi și dulciuri.

 

Zodia Leu

 Dragoste: vei avea parte de o întâlnire care îți va schimba cursul existenței în această săptămână. Fii cu ochii în patru.

 Job: ești creativă? Atunci mizează pe această creativitate pentru a rezolva sarcinile dificile de la locul de muncă. Vei fi apreciată.

 Formă: nu ai de ce să te plângi. Ești obosită însă acest lucru este normal, ai tendința să exagerezi uneori. Nu uita că pauzele și relaxarea sunt necesare.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: conform astrelor, viața ta de celibatară se apropie cu pași repezi de sfârșit. Nu rata nicio oportunitate.

 Job: la locul de muncă reușești să faci tot ce îți propui. Astrele sunt de partea ta în această săptămână.

 Formă: Joi și Vineri s-ar putea să nu ai prea multă energie. Nu te îngrijora, aceasta va reveni în week-end.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: dacă ești într-o relație, tu și partenerul tău veți forma un duo solid și veți descoperi noi modalități de a vă impresiona unul pe celălalt.

 Job: progresezi la locul de muncă însă ai nevoie de o mică pauză, departe de stres și griji.

 Formă: viața de zi cu zi nu prea te ajută să îți păstrezi fermitatea corpului. Pentru a-ți îmbunătăți condiția fizică, astrele te sfătuiesc să faci mai multă mișcare: jogging, plimbări, înot.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: Marte te face să fii extrem de nerăbdătoare. Datorită Soarelui vei avea parte de o relație de cuplu solidă.

 Job: la locul de muncă Marte este cel care veghează asupra ta și îți permite să îndeplinești toate sarcinile fără probleme. Fii diplomată cu colegii și superiorii.

 Formă: de ce nu încerci unele tehnici de relaxare precum Yoga sau meditația? Te vei simți mai bine, mai echilibrată.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: Mercur și Venus te ajută să intri în contact cu ceilalți în această săptămână, Joi în special. Dacă ești celibatară, este momentul ideal de a întâlni pe cineva.

 Job: datorită lui Mercur și Venus puterea ta de convingere este la apogeu, la fel ca și încrederea în propriile forțe. Dacă ai un interviu de angajare în această săptămână vei avea parte de succes garantat.

 Formă: te simți în formă. Dacă ai renunța la fumat și la cafea ai avea și mai multă energie.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: astrele te răsfață în această săptămână. Profită din plin de aceste zile alături de partenerul de viață. Acesta se va dovedi mai romantic decât de obicei.

 Job: Mercur, Venus și Neptun îți oferă o mulțime de posibilități de carieră. Chiar dacă nu ai obiceiul, faci ore suplimentare pentru a te asigura că nu vei depăși termenele limită.

 Formă: ești extrem de energică, răspândești buna dispoziție în jurul tău. Pentru ca acest lucru să continue trebuie să-ți stabilești prioritățile.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: vei avea parte de câteva neînțelegeri în relația de cuplu dar nu îți fă probleme, vor trece.

 Job: vei avea parte de stres la locul de muncă în această săptămână. Pentru a-l evita trebuie doar să te organizezi mai bine.

 Formă: în această săptămână încearcă să faci mai multă mișcare pentru a evacua stresul acumulat la locul de muncă.

 

Zodia Pești

 Dragoste: în zilele următoare ai putea avea parte de o seară importantă. Cine știe, poate sufletul tău pereche își va face în sfârșit apariția…

 Job: în această săptămână iei deciziile automat, fără să stai prea mult pe gânduri.

 Formă: ai mai mare grijă de tine și de sănătatea ta. Nu ești Wonder Woman însă, cu ajutorul lui Marte, vei avea parte de energia necesară.

Categorie: