Horoscopul săptămânii 27 Aprilie – 3 Mai

 

Horoscopul săptămânii 27 Aprilie – 3 Mai

Horoscopul săptămânii 27 Aprilie – 3 Mai Vara se apropie cu pași repezi și tu ți-ai dori să fii într-o formă cât mai bună. Dacă rutina din viața de zi cu zi te stresează, nu îți fă griji, va răsări și soarele pe strada ta. Astrele vor avea grijă de acest lucru. Ești curioasă ce ți-au rezervat pentru săptămâna viitoare?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: Venus te face în această săptămână mai drăgăstoasă. În această săptămână plăcerea, dragostea pasională și voluptatea sunt cuvintele de ordine.

 Job: este momentul ideal de a avea acea revelație pe care o aștepți de multă vreme la locul de muncă. Fii atentă la semne, acestea îți vor arăta calea cea bună.

 Formă: chiar dacă nu ești în cea mai bună formă, ești mereu cu zâmbetul pe buze. O calitate pe care nu toată lumea o are. Astrele îți recomandă să te menajezi, să te deconectezi puțin de cotidian.

 

Zodia Taur

 Dragoste: îți plac dezmierdările în cadrul relației de iubire chiar dacă ești genul de persoană mai serioasă în societate.

 Job: ai nevoie de o schimbare? Mai ai puțină răbdare. Astrele îți recomandă să îți analizezi situația în profunzime și să acționezi cu prudență.

 Formă: în general îți este destul de greu să te lași purtată de val, să accepți plăcerile simple pe care ți le oferă viața. În această săptămână, astrele te ajută să te relaxezi și să îți asculți dorințele profunde.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: dacă ești într-o relație înfrânează-ți reacțiile mult prea directe dacă vrei să ai parte de armonie.

 Job: comunici cu ușurință atât prin intermediul cuvintelor cât și prin intermediul gesturilor. Te simți sigură pe tine, ești autoritară.

 Formă: vitalitatea îți joacă feste. Moralul tău este schimbător. În ciuda comportamentului amabil, se vede cu ochiul liber că ceva nu este în regulă cu tine.

 

Zodia Rac

 Dragoste: ești într-o relație? Dacă certitudinile tale nu sunt împărtășite în totalitate, te știi folosi de farmecul tău pentru a-ți impune ideile cu fermitate și blândețe totodată.

 Job: săptămâna aceasta eforturile tale vor fi răsplătite. S-ar putea să ai parte de promovarea mult așteptată.

 Formă: vrei să te reapuci de sport? Este o idee bună însă, înainte de toate, fă un mic bilanț al stării tale de sănătate și al rezistenței tale. Dacă fumezi, ar fi bine să încerci să te lași.

 

Zodia Leu

 Dragoste: în ceea ce privește dragostea, totul merge bine. Dacă te-ai îndrăgostit de cineva la prima vedere îndrăznește și abordează acea persoană. De unde știi că sentimentele nu sunt reciproce?

 Job: jonglezi cu afacerile și relațiile cu partenerii de afaceri. Ești de neoprit.

 Formă: totul merge ca pe roate, moralul tău este extrem de ridicat. Nimic nu te poate perturba în astfel de momente. Ești în perfectă armonie cu tine însăți iar acest lucru se vede. Ai putea chiar stârni invidia celor din jur.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: dacă ai impresia că partenerul tău preferă să stea singur într-o cameră, apelează la diplomația de care ai dat mereu dovadă, la dialog. Atuurile potrivite pentru o relație de lungă durată.

 Job: creativitatea ta este la apogeu în această săptămână. Nu ezita să îți impui ideile în fața colegilor și superiorilor.

 Formă: de ce nu încerci puțină fitoterapie? O alimentație sănătoasă este mai mult decât necesară în aceste momente.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: spontaneitatea care îți lipsește de obicei te vizitează în această săptămână. Este ocazia perfectă de a cuceri pe cineva.

 Job: ești motivată și entuziastă, fapt ce creează o ambianță favorabilă în jurul tău. Simpatii, protecție, beneficii. Proiecte, schimburi, contacte, toate se succed.

 Formă: în această săptămână te simți bine în pielea ta. Ai grijă atât de corpul cât și de moralul tău ceea ce te face strălucitoare.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: ai parte de armonie în relația de cuplu, deții cheia fericirii într-o relație.

 Job: unde s-a ascuns optimismul de care dădeai dovadă de obicei? De ce refuzi în mod sistematic soluțiile constructive?

 Formă: îți este greu să te împarți între viața privată și profesională. Evită activitățile și persoanele care te plictisesc.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: în cuplu, armonia este cuvântul de ordine. Este momentul să faceți împreună proiecte pe termen lung.

 Job: ești o persoană ambițioasă dar nerăbdătoare. Ești conștientă de acest lucru și faci tot ce îți stă în puteri să te schimbi.

 Formă: începi săptămâna cu un tonus scăzut. Pentru a te motiva puțin, week-endul viitor planifică o ieșire în oraș, o plimbare și mai ales momente plăcute alături de cei dragi.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: în această săptămână, astrele prevăd unele tensiuni în sânul cuplului. Este momentul bilanțului și al deciziilor importante.

 Job: se anunță o săptămână bună la locul de muncă. Este ocazia perfectă să ieși în evidență, vei fi valorizată și recunoscută.

 Formă: nu exagera. Respiră și organizează-te cât mai bine.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: ești foarte îndrăgostită în această săptămână. În cuplu, ai o singură idee în cap, să petreci cât mai mult timp alături de partenerul de viață.

 Job: încearcă să-ți organizezi mai bine timpul. Altfel, te vei pierde în detalii și riști să cedezi în fața presiunii.

 Formă: astrele te sfătuiesc să nu renunți la vise. Dacă apare un obstacol în calea ta, ai capacitatea de a rezolva totul cu zâmbetul pe buze.

 

Zodia Pești

 Dragoste: ești celibatară? Ești cuceritoare, capabilă să seduci pe oricine îți iese în cale.

 Job: astrele te sfătuiesc să îți revizuiești prioritățile, să nu fii atât de exigentă. Dacă ai impresia că te afli în locul nepotrivit, atunci poate ar fi bine să îți cauți un alt loc de muncă.

 Formă: ești prinsă într-un uragan de obligații și de presiuni, nimic nu merge cum trebuie, simți nevoia să respiri.

Categorie: