Horoscopul săptămânii 13-19 Aprilie

 

Horoscopul săptămânii 13-19 Aprilie

Horoscopul săptămânii 13-19 Aprilie Paște Fericit dragi cititori! În unele regiuni ale țării este atât de cald încât ne-am dori să renunțăm la hainele groase până la iarnă! Însă trebuie să fim prudenți, vremea este înșelătoare. Nu ne-am dori să fim răciți în luna Aprilie, când primăvara își face încetul cu încetul apariția, nu-i așa? Sunteți curioși să vedeți ce v-au pregătit astrele pentru următoarea săptămână?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: în relația de iubire mai ia și tu din când inițiativa. Dacă încă nu ți-ai găsit sufletul pereche trebuie să iei măsuri de urgență.

 Job: deții toate mijloacele adecvate pentru a-ți îndeplini obiectivele. Continuă astfel și eforturile tale vor fi răsplătite cât de curând.

 Formă: nu ai suficient timp pentru tine și acest lucru te cam irită. Trebuie să îți rezervi neapărat o zi pentru a te relaxa.

 

Zodia Taur

 Dragoste: astrele îți recomandă să îi faci o surpriză partenerului de viață: o cină romantică, un week-end în doi, o ședință la Spa…

 Job: acordă o atenție sporită detaliilor și ascultă cu atenție persoanele din jurul tău, fie că te complimentează, fie că îți fac reproșuri. Astfel, vei reuși să progresezi mai ușor.

 Formă: în această săptămână, datorită lui Marte, te bucuri de o energie debordantă. Un lucru bun deoarece ai o mulțime de lucruri pe cap.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: se anunță o săptămână destul de dificilă. În ceea ce privește iubirea, nu se va întâmpla mare lucru.

 Job: în această săptămână, ideile tale, chiar dacă sunt pertinente, nu vor fi ascultate. Nu contează, așteaptă momentul potrivit pentru a le pune în practică.

 Formă: Marte te face euforică și plină de energie. Însă ai grijă cu sportul să nu te epuizezi.

 

Zodia Rac

 Dragoste: datorită lui Venus vei găsi cu deosebită ușurință compromisurile necesare în cadrul relației de cuplu. Un lucru care vă face bine amândurora.

 Job: mare atenție la modul de comunicare pentru a evita neînțelegerile. Mai bine zici de două ori un lucru pentru a te asigura că te înțelege toată lumea.

 Formă: datorită lui Marte, ești în plină formă, moralul tău este ridicat. Nu îți depăși limitele, încearcă să te relaxezi din când în când.

 

Zodia Leu

 Dragoste: în zilele următoare s-ar putea să ai parte de un eveniment important în viața ta, s-ar putea să îți întâlnești sufletul pereche.

 Job: ești creativă? Atunci mizează pe această creativitate la locul de muncă deoarece ai mare nevoie de ea.

 Formă: stresul de la locul de muncă îți strică buna dispoziție. Pentru a mai scăpa puțin de stres ai putea face sport. Ideea este să îți pui corpul în mișcare.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: conform astrelor, zilele tale de celibatar se îndreaptă cu pași repezi de sfârșit. Trebuie doar să sesizezi oportunitățile care apar în calea ta.

 Job: ai progresat enorm în materie de comunicare. Însă ești mult prea exigentă cu tine însăți.

 Formă: după sărbători ar fi bine să îți schimbi regimul și să adopți o alimentație mai echilibrată, fără grăsimi, calorii goale sau dulciuri.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: ești fidelă în dragoste. Însă, când cineva te face să suferi, uiți de tot și de toate și pui la cale un plan de răzbunare malefic.

 Job: motivată, cu un moral ridicat, săptămâna aceasta îți vei impresiona superiorii. Ai grijă cu epuizarea.

 Formă: pentru a fi mereu în formă trebuie doar să respecți câteva reguli simple: alimentație echilibrată, somn suficient, mișcare.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: fii atentă, în această săptămână s-ar putea să ai parte de o serie de conflicte minore în sânul cuplului. Pentru a le rezolva trebuie să comunicați.

 Job: deciziile bune le iei automat. Găsești argumente eficiente în cadrul oricărei discuții, ai cuvintele la tine cum s-ar spune.

 Formă: încearcă să nu te mai culci atât de târziu în noapte. Forma ta va avea de suferit din această cauză.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: s-ar putea ca în această săptămână să întâlnești o veche iubire care te va face să retrăiești momente dureroase.

 Job: îți lipsește concentrarea, ești destul de distrasă la locul de muncă. A venit vremea să îți regăsești motivația la locul de muncă.

 Formă: ești în plină formă și se vede acest lucru. Încearcă să nu abuzezi de cafea, de țigări pentru a-ți păstra această energie frumoasă.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: în această săptămână pui mare preț pe relațiile de prietenie. Până îți găsești jumătatea, profită de compania acestora.

 Job: săptămâna de lucru se poate dovedi a fi una stresantă. Trebuie să înveți să te organizezi mai bine pentru a evita orele suplimentare.

 Formă: planetele îți conferă multă energie ceea ce îți permite să faci față cu brio stresului cotidian.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: ești atât de exigentă încât persoanele din jurul tău încep să se întrebe dacă îți vei găsi vreodată jumătatea.

 Job: prea multă muncă, prea mult stres, prea multe tensiuni…din fericire săptămâna aceasta lucrezi doar trei zile.

 Formă: din cauza sărbătorilor regimul tău echilibrat s-a dus pe apa sâmbetei. Nu e chiar atât de grav, nu îți fă probleme.

 

Zodia Pești

 Dragoste: dacă ești celibatară se anunță o săptămână bogată în tot felul de întâlniri. Profită de ea.

Job: ai o mulțime de idei însă îți este teamă să le pui în aplicare. Încearcă să comunici mai eficient cu superiorii.

 Formă: nu mai ai timp pentru hobby-urile tale, nu mai ai timp să te răsfeți. Remediul ideal? Fă-ți un planning și ține-te de el.

Categorie: