Horoscopul săptămânii 5-12 Aprilie

 

Horoscopul săptămânii 5-12 Aprilie

horoscopul-saptamanii-5-12-aprilie.png

 Iată-ne deja în Săptămâna Patimilor! Zilele sunt din ce în ce mai lungi, vacanța de vară se apropie cu pași repezi…moralul tău este mai ridicat doar gândindu-te la vacanță nu-i așa? Dar până la vacanța mult așteptată poți afla ce îți rezervă astrele pentru această săptămână!

 

Zodia Berbec

 Dragoste: degajezi mult farmec în zilele acestea, este momentul să îți încerci norocul dacă ai ceva în vedere.

 Job: când ceva nu vrea să meargă, las-o așa. Poate săptămâna viitoare vei avea mai mult noroc.

 Formă: este bine ca uneori să lași deoparte socializarea și să te axezi mai mult asupra sportului, corpul tău are din când în când nevoie de mișcare. Astfel și echilibrul tău interior va fi păstrat.

 

Zodia Taur

 Dragoste: dacă ai parte de conflicte în sânul cuplului nu îți fă griji, este absolut normal. Încearcă să treci peste această săptămână puțin mai dificilă cu zâmbetul pe buze.

 Job: astrele îți oferă în această săptămână super condiții pentru a începe munca într-un loc nou sau pentru a demara un proiect nou. Trebuie să dai dovadă de răbdare.

 Formă: ești gurmandă și nu ești dispusă să renunți prea ușor la micile plăceri culinare. Încearcă să adopți o alimentație mai echilibrată pentru binele siluetei tale.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: comunicarea îți permite să eviți toate neînțelegerile survenite în relația de cuplu. Drept urmare, spune tot ce ai pe inimă.

 Job: dacă ești în căutarea unui loc de muncă, săptămâna aceasta ai cele mai mari șanse să obții acest lucru.

 Formă: datorită faptului că zilele sunt mai lungi ai posibilitatea să faci puțin sport în aer liber. Astrele îți recomandă acest lucru…

 

Zodia Rac

 Dragoste: în dragoste totul merge ca pe roate, veți descoperi noi modalități de a vă impresiona unul pe celălalt.

 Job: deții arta de a rezolva cele mai spinoase probleme. Datorită acestui lucru, ai parte de aprecierea colegilor.

 Formă: în această săptămână s-ar putea să te simți mai obosită decât de obicei. Ai nevoie de odihnă și de relaxare pentru a-ți calma spiritul.

 

Zodia Leu

 Dragoste: în zilele următoare s-ar putea să ai parte de o seară sau de o masă importantă și să îți întâlnești iubirea vieții.

 Job: ești creativă? Mizează pe această creativitate pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit dar și pentru a evita conflictele și tensiunile.

 Formă: stresul la locul de muncă îți afectează forma și moralul. Din fericire ai la îndemână soluția perfectă: sportul. Nu contează cum și unde, important este să îți pui corpul în mișcare.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: conform astrelor, viața ta de celibatară este pe cale să se încheie. Rămâi deschisă întâlnirilor și oportunităților.

 Job: ai progresat enorm în materie de comunicare. Atenție, nu trebuie să ai așteptări prea mari din partea celor din jur. Nu fi atât de exigentă cu tine însăți.

 Formă: ieși destul de des în oraș și te culci târziu în noapte. Încearcă să ai mai mare grijă de somnul tău de week-end.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: vei avea parte de câteva tensiuni și conflicte trecătoare în sânul cuplului. Pentru a le evita încercați să vorbiți cât mai mult, să faceți unele compromisuri.

 Job: în această săptămână iei cele mai bune decizii automat. Găsești cele mai bune argumente. Felicitări.

 Formă: este o săptămână potrivită pentru schimbarea alimentației, pentru adoptarea unei alimentații mai echilibrate: elimină alimentele care conțin calorii goale și consumă mai mult orez, salate și legume proaspete.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: în ceea ce privește relația de dragoste în această săptămână, vei avea parte de liniște și de armonie. Profită.

 Job: motivată, bine dispusă, dai dovadă de multă energie la locul de muncă asta spre bucuria șefilor tăi.

 Formă: există doar câteva soluții pentru a te păstra în formă: mănâncă bine, fă mișcare, dormi bine, evită alcoolul și fumatul. Dar cu siguranță știai deja toate aceste lucruri.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: s-ar putea să ai o întâlnire cam neplăcută în această săptămână care îți va trezi amintiri dureroase.

 Job: îți lipsește concentrarea și asta se vede, îți este destul de greu să îți îndeplinești sarcinile. A venit vremea să îți regăsești motivația.

 Formă: te simți în formă maximă. Ai grijă să nu abuzezi prea tare de cafea sau de fumat.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: în această săptămână acorzi o importanță deosebită relațiilor de prietenie. Din moment ce încă nu ți-ai găsit sufletul pereche decizi să profiți de compania prietenilor.

 Job: săptămâna de lucru se poate dovedi a fi una destul de stresantă. Trebuie să te organizezi mai bine pentru a nu mai pierde timp prețios și pentru a evita orele suplimentare.

 Formă: planetele te răsfață cu multă energie ceea ce îți permite să faci mai bine față stresului de la locul de muncă. Dacă dormi suficient șansele ca să fii în formă sporesc.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: ești celibatară deoarece nu ai găsit încă persoana care să se ridice la înălțimea așteptărilor tale. Nu crezi că ești puțin cam exigentă?

 Job: muncă multă, stres mult, prea multe tensiuni…din fericire săptămâna are doar cinci zile.

 Formă: chiar dacă ai parte de tentații încearcă să adopți o alimentație cât mai echilibrată.

 

Zodia Pești

 Dragoste: dacă ești celibatară te vei bucura din plin de compania celor mai buni prieteni.

 Job: ai o mulțime de idei bune însă nu ai curajul să le pui în practică. Încearcă să fii mai comunicativă, nu ai ce pierde.

 Formă: nu prea ai timp să te bucuri de activitățile care îți plac. Soluția ideală? Fă-ți un plan și încearcă pe cât posibil să te ții de el.

Categorie: