Horoscopul săptămânii 16-22 Martie

 

Horoscopul săptămânii 16-22 Martie

horoscopul saptamanii 16 22 martie

 Vine, vine primăvara! În curând vom putea spune Adio paltoanelor și cizmelor și vom reveni la hainele lejere și la pantofii decupați. Ești curioasă ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna ce stă să înceapă?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: ești celibatară? Te simți în largul tău singură, nu te plictisești deloc. Însă ești conștientă de faptul că, dacă ai avea o relație, ai fi mult mai fericită. Nu dispera, ce e al tău e pus deoparte!

 Job: la job nu îți lipsește entuziasmul atâta timp cât sarcinile sunt realizabile și obiectivele ușor de atins. În caz contrar, îți pierzi rapid motivația.

 Formă: fă o pauză: ai nevoie și o meriți. Citește o carte bună, fă o baie relaxantă, urmărește serialul preferat…

 

Zodia Taur

 Dragoste: Dacă ești celibatară, este momentul perfect să flirtezi. Ajutată de Soare, ești extrem de pasională și pasionată.

 Job: în această săptămână, carisma ta este la cote maxime. Este momentul ideal de a-ți pune în practică ideile și proiectele.

 Formă: conform horoscopului săptămânii, ești în formă maximă și ai timp să faci ceea ce îți place. În caz de oboseală, nu dispera, moralul tău va triumfa.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: în dragoste, Venus te face pasională, plină de inițiative. Drept urmare, îndrăznește. Ce ai de pierdut?

 Job: atenție la detalii. In caz contrar, vei face o mulțime de greșeli în această săptămână. Încearcă să încetinești ritmul pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit și verifică ce ai făcut de mai multe ori.

 Formă: în săptămâna aceasta, vei avea probleme cu spatele. De aceea, ar fi bine să faci cât mai multă mișcare cât timpul îți permite acest lucru.

 

Zodia Rac

 Dragoste: tu și partenerul tău sunteți atât de diferiți câteodată încât uneori vă este greu să vă înțelegeți. Chiar dacă vă cunoașteți foarte bine, relația nu va fi mai bună dacă nu vă exprimați resentimentele.

 Job: câteodată este bine să repeți de mai multe ori un lucru pentru a te asigura că toată lumea a înțeles ce ai vrut să zici și pentru a evita haosul. Venus te va ajuta să restabilești armonia.

 Formă: chiar dacă toată lumea laudă meritele alergatului, se pare că acesta nu este pentru tine. Ar trebui să te concentrezi asupra unei activități colective.

 

Zodia Leu

 Dragoste: îți plac provocările iar această săptămână se anunță a fi plină de aventuri…ai grijă să nu te joci cu sentimentele persoanelor, să nu le rănești.

 Job: Mercur îți va afecta concentrarea la locul de muncă. Vei avea parte de o săptămână destul de grea la locul de muncă. Din fericire, totul va trece cu bine.

 Formă: Soarele îți conferă o energie colosală. Venus te ajută să ai o energie de invidiat. Ești o companie plăcută pentru cei din jur.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: nu ești mereu la pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Tu ești spontană, el este mai degrabă rezervat. Însă aceste diferențe nu vă împiedică să vă iubiți.

 Job: ai sentimentul că muncești fără rost. De aceea, te gândești să îți schimbi locul de muncă. Nu lua decizii pripite, s-ar putea să regreți.

 Formă: nu ești într-o formă grozavă însă nu te îngrijorezi prea tare. Fii indulgentă cu tine însăți și acordă-ți câteva momente de relaxare.

 

Zodiac Balanță

 Dragoste: ai un cerc de prieteni extrem de solidari care îți aduc multă bucurie. Încearcă să petreci cât mai mult timp cu ei, Sâmbăta și Duminica în special.

 Job: datorită lui Mercur și Venus, competențele tale în materie de comunicare sunt sporite și vei excela în domeniul în care îți desfășori activitatea. Un adevărat atu în lumea profesională.

 Formă: te simți bine în pielea ta. Totuși, ar fi bine pentru sănătatea ta să elimini din alimentație grăsimile și cafeaua.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: în cuplu, partenerul nu te ascultă, nu îți conferă sprijinul de care ai nevoie. Gândește-te: ce îți dorești cu adevărat de la o relație de iubire?

 Job: deoarece ești o perfecționistă, ai tendința să verifici de mai multe ori lucrurile. Însă, astfel pierzi timp prețios. Încearcă să fii mai rapidă.

 Formă: ești complexată? Adoptă o alimentație echilibrată și în scurt timp îți vei recăpăta silueta.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: Venus îți oferă o săptămână pasională, o mulțime de idei romantice. Profită de această săptămână.

 Job: îți este destul de greu să acționezi pe cont propriu la locul de muncă. Dacă te simți depășită, nu ezita să ceri ajutorul.

 Formă: regrupează-ți forțele și folosește-le așa cum trebuie. Marte și Soarele îți vor conferi energia necesară.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: în această săptămână, partenerul tău va lua inițiativa ceea ce te va bucura enorm. Toate acestea datorită Soarelui. Profitați.

 Job: Mercur îți deschide calea proiectelor și ideilor. Vorbește-le colegilor și superiorilor de ideile tale, unele vor fi foarte bine primite.

 Formă: nu mai intri în haine iar acest lucru te deprimă? Trebuie să acționezi! Totul va fi bine, liniștește-te.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: tu și partenerul aveți idei complet diferite. Pentru a rezolva acest conflict, încearcă să-i înțelegi ideile.

 Job: arată-i superiorului tău ce e mai bun din tine: idei bune pe care le argumentezi și modalitatea cea mai bună de a le pune în practică.

 Formă: astrele îți conferă multă energie ceea ce îți permite să faci mai bine față stresului cotidian. Cu puțin sport, vei fi în formă maximă.

 

Zodia Pești

 Dragoste: astrele sunt de partea ta în această săptămână, te sprijină în tot ceea ce faci. Profită.

 Job: puterea ta de convingere este imensă. Dacă ai un interviu de angajare în această săptămână, va fi unul reușit.

 Formă: nu uita că trebuie să dormi cel puțin 7 ore pe noapte. Cât despre alimentație, ar trebui revizuită puțin.