Horoscopul săptămânii 16-22 Februarie

 

Horoscopul săptămânii 16-22 Februarie

horoscopul saptamanii 16 22 februarie

 Mijlocul lunii Februarie înseamnă continuarea rutinei zilnice și încercarea de a ne face viața cât mai frumoasă și mai liniștită. Nu are rost să ne plângem, trebuie să încercăm să privim partea pozitivă a lucrurilor: dragoste, prietenie, job, familie, formă…cu siguranță vei avea parte de momente frumoase în săptămâna ce stă să înceapă. Ești curioasă ce ți-au rezervat astrele?

 

Zodia Berbec

Dragoste: în această săptămână, Marte are tendința să te facă puțin mai egoistă. Fii mai atentă cu apropiații tăi, cu partenerul de viață în special.

Job: astrele îți vor aduce puțină tensiune la locul de muncă însă vei ști cum să o gestionezi grație stilului tău de comunicare.

Formă: astrele îți vor conferi mai puțină energie în această săptămână, visezi la relaxare și la somn. Nu uita să faci puțină mișcare pentru a te păstra în formă.

 

Zodia Taur

Dragoste: partenerul tău s-ar putea simți jignit dacă nu ești atentă la dorințele sale. Nu te gândi doar la tine, gândește-te și la el.

Job: în această săptămână îți va face plăcere să îți ajuți colegii de muncă, chiar să îi instruiești dacă este nevoie.

Formă: ești o hedonistă moderată, ceea ce îți permite să profiți de lucrurile bune fără să abuzezi.

 

Zodia Gemeni

Dragoste: dacă ești celibatară, ascultă-ți instinctele pentru a alege acea persoană care ți se potrivește cu adevărat.

Job: nu lua deciziile în grabă, riști să faci unele greșeli destul de grave. Cere-le colegilor părerea sau șefului înainte de a demara un proiect, aceștia vor ști să te sfătuiască.

Formă: moralul tău este destul de ridicat însă, dacă faci ceva ce îți place, va fi și mai ridicat.

 

Zodia Rac

Dragoste: dacă ești într-o relație, nu uita să comunici pentru a clarifica stadiul în care a ajuns relația voastră. Nimic nu este mai neplăcut decât tensiunea din sânul cuplului.

Job: nervii tăi sunt întinși la maxim și dosarele se înmulțesc pe biroul tău. Nu te lăsa copleșită de stres. Concentrează-te și totul va merge ca pe roate.

Formă: este momentul să insiști asupra rezistenței. Nu exagera, însă fii constantă pentru a putea progresa.

 

Zodia Leu

Dragoste: cuplul tău trece printr-o perioadă mai dificilă? Fii încrezătoare deoarece datorită lui Mercur se vor rezolva toate aceste probleme printr-o simplă discuție.

Job: știi să rezolvi sarcinile de lucru una câte una. Acest lucru îți va conferi un sentiment de satisfacție care te va învălui puțin câte puțin.

Formă: nu-ți neglija nici forma fizică, nici forma psihică: mergi la piscină, relaxează-te într-un jacuzzi…

 

Zodia Fecioară

Dragoste: dacă ești într-o relație, va trebui să fii pregătită să faci față unui flux emoțional intens. Dacă nu vei reuși acest lucru, va apărea frustrarea.

Job: s-ar putea să ai parte de mici probleme la locul de muncă însă încearcă să te concentrezi cât mai bine pentru a-ți continua sarcinile cu tenacitate.

Formă: Marte te determină să te relaxezi mai mult în această săptămână. Este normal, ai avut parte de o mulțime de tensiuni și stres. Ascultă-ți corpul și oferă-i relaxarea de care are nevoie.

 

Zodia Balanță

Dragoste: în această săptămână, partenerul de viață ia inițiativa lucru ce îți place enorm. Însă, pentru ca pasiunea să dureze, trebuie să depui și tu unele eforturi.

Job: nu te lăsa abătută de micile obstacole ce îți apar în cale, rămâi concentrată asupra muncii dar și asupra relației cu colegii și superiorii care ar trebui să fie una armonioasă.

Formă: evită sporturile violente. Mizează pe plimbările în aer liber sau pe jogging. După care relaxează-te cu o cană de ceai în mână și cu o carte bună.

 

Zodia Scorpion

Dragoste: fiecare dispută se poate dovedi a fi constructivă de aceea trebuie să rămâi pozitivă. Cultivă-ți toleranța și empatia și vei vedea că lucrurile vor intra pe un făgaș normal.

Job: astrele îți recomandă să dai dovadă de curaj la locul de muncă pentru a putea progresa. Îndrăznește să deschizi gura în loc să păstrezi tăcerea. Însă atenție, fără agresivitate.

Formă: fie că îți dorești să îți sculptezi puțin silueta, fie că vrei să te păstrezi în formă, în acestă săptămână cu cât te miști mai mult cu atât mai bine te vei simți.

 

Zodia Săgetător

Dragoste: dacă ești într-o relație, în aceste zile ai putea reaprinde flacăra pasiunii. Următoarele nopți se anunță a fi unele toride.

Job: la locul de muncă exprimă-te ori prin intermediul creativității, ori prin discuțiile cu ceilalți. Această săptămână se anunță a fi una pozitivă la locul de muncă.

Formă: economisește-ți energia și dormi suficient. Dacă ieși cu prietenii seara, trebuie să știi să ajungi la ora potrivită pentru a te putea recupera pentru a doua zi.

 

Zodia Capricorn

Dragoste: Venus îți oferă în această săptămână o mulțime de idei excitante pentru a-ți mai condimenta puțin relația amoroasă.

Job: te înțelegi foarte bine cu clienții dar și cu colegii deoarece dai dovadă de multă diplomație în modul de a comunica la locul de muncă.

Formă: în ceea ce privește forma, nu exagera cu sportul: în ciuda moralului tău de oțel, rezervele tale de energie sunt limitate.

 

Zodia Vărsător

Dragoste: ești cam sensibilă, poate puțin cam prea sensibilă și te simți vexată fără motiv. Încearcă să nu exagerezi, partenerul îți vrea doar binele, poate nu se știe exprima foarte bine.

Job: ești exigentă cu sine însuți dar și cu ceilalți. Încearcă să nu le ceri prea multe lucruri.

Formă: profită de energie pentru a scăpa de kilogramele în plus. Cardio-training este cea mai eficientă metodă în acest sens.

 

Zodia Pești

Dragoste: dacă ești celibatară, natura ta romantică te va ajuta să cucerești pe cine vrei.

Job: în această săptămână vei avea parte de câteva provocări, provocări pe care le vei îmbrățișa cu entuziasm și plăcere.

Formă: ai impresia că ai acumulat câteva kilograme? Adoptă o alimentație echilibrată și îți vei recăpăta forma.