Zodia îți spune de ce ești singur/ă

 

Zodia îți spune de ce ești încă celibatar/ă

zodia iti spune de ce esti singur a

 Te-ai întrebat de nenumărate ori: de ce ești încă celibatar? Vei întâlni cu siguranță persoana potrivită la un moment dat însă fiecare semn astrologic are anumite trăsături de caracter care o împiedică să își găsească sufletul pereche.

 

Zodia Berbec

 Natura încrezătoare pe care o ai la fiecare început de relație dispare rapid lăsând locul plictiselii. Ar trebui să îți moderezi egoul și să îți schimbi atitudinea. Pentru ca o relație să dureze, este nevoie de compromisuri din partea ambilor parteneri.

 

Zodia Taur

 Nu presupune că partenerul nu te va înșela și continuă să te îngrijești. În caz contrar, vei deveni mult prea leneșă pentru reaprinderea pasiunii.

 După o dispută ai tendința să ții prea mult timp ranchiună.

 

Zodia Gemeni

 Dacă intervine infidelitatea în relația ta atunci acea relație este compromisă. Gemenii își reinventează personalitatea mult prea des ceea ce îi poate îndepărta pe cei din jur.

 

Zodia Rac

 Nativii din Rac menționează căsătoria și copiii mult prea repede într-o relație. Partenerii acestuia au tendința să se simtă sufocați și preferă să se retragă.

 

Zodia Leu

 Ai tendința să te cerți cu partenerul deoarece îți faci mult prea multe griji. Aceste dispute pot deveni obositoare pentru partener. Leul poate rămâne singur când câștigarea bătăliilor personale devine un lucru mai important decât câștigarea unei inimi.

 

Zodia Fecioară

 Partenerul tău ar putea să creadă că nu ești prea interesată de relație. Însă, adevărul este că ești mult prea timidă. Ai tendința ca la primul obstacol întâmpinat să renunți la tot fără să încerci să îndrepți lucrurile.

 

Zodia Balanță

 Viața ta amoroasă poate fi un dezastru dacă nu te simți atrasă de persoana de lângă tine. În mod inconștient, te simți atrasă de persoanele nepotrivite după care ai tendința să devii manipulatoare.

 

Zodia Scorpion

 Spiritul tău caustic se va întoarce la un moment dat împotriva ta. Vrei totul sau nimic într-o relație. Însă, din cauză că partenerul vrea să te controleze, totul se duce pe apa sâmbetei.

 

Zodia Săgetător

 Standardele tale sunt prea ridicate? Înseamnă că ești Săgetător. Cu siguranță meriți ce este mai bun și nu ar trebui să faci compromisuri. Însă refuzând o persoană pe motiv că nu este destul de bună pentru tine nu este frumos.

 

Zodia Capricorn

 Un Capricorn poate fi rece, chiar gelos până când reușește să aibă încredere în cineva. Iar acest lucru poate să dureze din păcate. Partenerul de viață poate deveni frustrat și plictisit.

 

Zodia Vărsător

 Vărsătorul nu încearcă să își ascundă natura originală. Acest lucru poate fi amuzant la început de relație însă conflictele la care nu poate renunța pot deveni destructive de-a lungul timpului.

 

Zodia Pești

 Încă suferi după fostul iubit? Înseamnă că aparții zodiei Pești. Natura predispusă la sacrificii poate genera resentimente. Peștii pot continua în luarea deciziilor greșite în dragoste și vor deveni celibatari de mai multe ori.

Categorie: