Cunoaşte-ţi partenerul în funcție de zodie

 

Descoperă preferințele partenerului tău în funcție de zodie

cunoaste ti partenerul in functie de zodie

 Cu toții cunoaștem lucrurile, gesturile care ne sunt pe plac. Consultând lista de mai jos ai ocazia să descoperi nevoile și preferințele partenerului tău de cuplu în funcție de zodia în care s-a născut.

 

Zodia Berbec

 Ai nevoie ca partenerul tău de cuplu să fie sincer și direct cu tine. Nerăbdarea sau lipsa spontaneității pot deveni dușmanii cuplului tău. Câteodată ai impresia că partenerul de viață îți ascunde ceva.

 

Zodia Taur

 Blândețea este esențială pentru partenerul Taur. Nu îi plac cuvintele dure, aspectul de prost gust sau manipularea. Dacă partenerul Taurului nu este rafinat sau blând acestuia îi va fi imposibil să îl ierte dacă greșește.

 

Zodia Gemeni

 Comunicarea este cel mai important lucru pentru partenerul Gemeni. Lipsa comunicării va distruge o relație, oricât de frumoasă ar fi fost la început. Comunică cu ajutorul simțurilor: miros, atingere și gust.

 

Zodia Rac

 Simți nevoia să fii protejat și să îți protejezi partenera de viață. Astfel se va naște o poveste de dragoste perfectă. Loialitatea, protecția și sentimentul de securitate sunt cele mai frumoase cadouri ce pot exista în cadrul unei relații.

 

Zodia Leu

 Într-o relație de iubire, ar trebui să te simți liber, fără constrângeri. În dragoste, îți plac jocurile și pasiunea.

 

Zodia Fecioară

 Pui mare preț pe amabilitate. Iar partenerul tău de viață ar trebui să dea dovadă de amabilitate dar și de competență. Iubitul tău trebuie să fie amabil cu cei din jur, acest lucru îți va încălzi inima.

 

Zodia Balanță

 Pacea și armonie pot fi două lucruri rare în această lume dar tu ai nevoie disperată de armonie în viața ta personală. Partenerul tău ar trebui să se acomodeze cu acest lucru și să evite disputele și să îți ierte toate greșelile.

 

Zodia Scorpion

 Fără onestitate și integritate te simți gol și trădat. Pasiunea este un alt lucru pe care îl apreciezi dar și faptul de a fi capabil să păstrezi secretele.

 

Zodia Săgetător

 Ești o persoană deschisă și generoasă. Faptul de a da și de a primi este un lucru extrem de important pentru tine. Săgetătorul își dorește ca partenerul său să fie sociabil și comunicativ.

 

Zodia Capricorn

 Respectul, etica și ambiția sunt foarte importante pentru tine. Partenerul de viață ar trebui să se lase greu de cucerit astfel riști să îți pierzi interesul.

 

Zodia Vărsător

 Spiritul deschis este important pentru partenerul Vărsător. Ți-ar plăcea ca partenerul tău de viață să fie de acord cu tine în toate privințele.

 

Zodia Pești

 Ești cel mai sensibil partener din zodiac. Ai nevoie de o persoană sensibilă și deschisă, capabilă să își exprime sentimentele.