Semnale de alarmă in relația de cuplu în funcție de zodie

 

Ce semnal îți emite de partenerul tău - în funcție de zodie

semnale de alarma in relatia de cuplu in functie de zodie

 Dacă povestea ta de dragoste emite aceste semnale de alarmă s-ar putea să vă îndreptați cu pași repezi spre o ruptură. Iată care sunt semnalele de alarmă care indică că relația ta de cuplu nu este una sănătoasă, nici fericită în funcție de semnul astrologic.

 

Zodia Taur

 Taurul este o persoană fermecătoare, mereu la modă. Dacă partenerul tău Taur nu mai este interesat de aspectul său fizic, acesta este un semnal de alarmă.

 

Zodia Gemeni

 Ultimul lucru la care poți să te aștepți din partea vorbărețului Gemeni este să tacă din gură și să nu mai comunice cu tine. Declarațiile de tipul: lasă-mă în pace, mă concentrez acum pe altceva indică un semnal de alarmă.

 

Zodia Rac

 Tulburările alimentare de orice natură reprezintă un semnal de alarmă pentru toată lumea însă când apetitul partenerului Rac dispare și este complet dezinteresat de absolut orice, nu doar de hrană, ar trebui să te îngrijorezi.

 

Zodia Leu

 Partenerul Leu are întotdeauna nevoie de atenție. Dacă partenerul tău Leu încearcă să fie discret, încearcă să te evite, acesta este un semnal clar de alarmă.

 

Zodia Fecioară

 Sistematică și metodică, Fecioarei îi place curățenia și ordinea. Când un partener din zodia Fecioară devină dezorganizat, ar trebui să îți faci griji.

 

Zodia Balanță

 Balanța își impune extrem de rar ideile. Drept urmare, dacă partenerul din zodia Balanță se transformă brusc într-o persoană intransigentă și critică, acesta este un semnal clar de alarmă.

 

Zodia Scorpion

 Partenerul Scorpion este o persoană foarte organizată, cu un simț practic, are grijă de bani. Dacă începe să cheltuie fără măsură, ar trebui să îți pui unele întrebări.

 

Zodia Săgetător

 Partenerul Săgetător este capabil să jongleze cu 10 mingi fără să-i scape vreuna. Dacă devine obsedat de detaliile din viața de zi cu zi, ai putea considera acest lucru un semnal de alarmă.

 

Zodia Capricorn

 Partenerul Capricorn evită agitația inutilă. Dacă trece printr-o perioadă în care nu mai este capabil să se organizeze, este un semnal de alarmă.

 

Zodia Vărsător

 Nativii din Vărsător pot fi mult prea generoși fapt ce îi agasează pe partenerii lor de viață. Dacă dă dovadă de egoism, acesta este un mare semnal de alarmă.

 

Zodia Pești

 Partenerul Pești este sensibil și nu îi place să îi rănească pe ceilalți. Dacă devine insensibil și nu mai are gesturi de afecțiune față de tine, ar trebui să te îngrijorezi.

Categorie: