Horoscopul săptămânii 9-15 Februarie

 

Horoscopul săptămânii 9-15 Februarie

horoscopul saptamanii 9 15 februarie

 Cu toții visăm la soare și la căldură însă din păcate deocamdată este frig…vestea bună este că iarna nu este eternă! Din fericire! Ești curios ce îți rezervă astrele în cea de-a doua săptămână a lunii Februarie?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: în ceea ce privește latura sentimentală, Venus nu te răsfață prea tare în această săptămână. În ceea ce privește relațiile de prietenie, vei avea parte de o mulțime de noi întâlniri. Cu atât mai bine deoarece ești o persoană care se plictisește destul de repede.

 Job: încă de Miercuri, degaji un farmec aparte ceea ce te va ajuta să îți convingi clienții, superiorii sau colegii.

 Formă: nu mai intri în pantaloni, nu te mai simți deloc în formă. Trebuie să acționezi imediat!

 

Zodia Taur

 Dragoste: este săptămâna ideală pentru a face o introspecție cu privire la ceea ce este important în iubire și în prietenie.

 Job: fii diplomată și pune mare accent pe modul de comunicare. Acest lucru va ajuta pe toată lumea să se relaxeze. Într-o atmosferă tensionată vei fi nefericită.

 Formă: ai un moral excelent în această săptămână și oamenii caută compania ta. Dovada? Telefonul tău sună neîncetat.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: dorința ta de libertate este mare, poate puțin cam mare. Dacă dorința aceasta de libertate nu îl deranjează pe partenerul tău de viață, atunci nu vei întâmpina probleme.

 Job: nu acționa impulsiv, nu lua decizii fără a cântări foarte bine în prealabil avantajele și dezavantajele. Dacă sari peste anumite etape, riști să comiți greșeli grave.

 Formă: ai dori să restabilești ordinea în alimentația ta? Nu ai nevoie de o magie: trebuie să mănânci echilibrat, să consumi cât mai multe legume proaspete. Și nu uita să bei apă.

 

Zodia Rac

 Dragoste: ai parte de mult succes. În plus, pretendenții tăi sunt din ce în ce mai interesanți. Trebuie să le mulțumești astrelor pentru faptul că veghează asupra vieții tale amoroase.

 Job: îți place ceea ce faci și progresele tale sunt enorme. Superiorii te apreciază din ce în ce mai tare.

 Formă: te simți plină de energie. Profită de acest lucru pentru a face puțin sport înainte și după muncă.

 

Zodia Leu

 Dragoste: dacă te afli într-o relație de lungă durată și plictiseala și-a făcut apariția ar fi mai bine să vorbești despre acest lucru cu partenerul și să vă imaginați cum ați putea condimenta puțin viața amoroasă.

 Job: această săptămână va fi una încărcată la locul de muncă însă vei reuși să duci toate sarcinile la bun sfârșit fără să te panichezi.

 Formă: în această săptămână ar trebui să mizezi pe fructele și legumele proaspete, să profiți la maxim de beneficiile acestora.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: în această săptămână vei avea ocazia să te cunoști mai bine și să progresezi în relațiile interpersonale.

 Job: cumulezi succes după succes iar competențele tale sunt recunoscute. Când ceea ce faci se bucură de succes simți o satisfacție enormă.

 Formă: Marte te determină să încerci noi activități sportive. Există o mulțime de noi sporturi în tendințe extrem de ludice. Fă cea mai bună alegere.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: în dragoste totul merge ca pe roate, te simți apreciată și norocoasă. Însă ai putea introduce puțină fantezie în relația ta de iubire.

 Job: la locul de muncă axează-ți eforturile asupra comunicării în această săptămână. Fii mai clar și cât mai direct cu putință.

 Formă: în această săptămână, datorită planetelor, vei fi zen și fericit. Singurul lucru pe care astrele nu îl pot calma este agitația ta interioară. Încearcă să te liniștești.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: ar trebui să petreci mai mult timp împreună cu partenerul, să îi arați cât este de important pentru tine și cât de fericită te face.

 Job: în această săptămână îți va fi mai greu să te concentrezi de aceea ai tendința să comiți unele greșeli.

 Formă: dacă îți dorești să îți mai sculptezi puțin silueta, va trebui să faci puțină mișcare. Plimbările cu bicicleta sunt excelente atât pentru formă cât și pentru sistemul tău cardiovascular.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: planetele îți vor binele în această săptămână. Partenerul de viață te răsfață, totul îți merge de minune în plan sentimental.

 Job: fii diplomat în această săptămână, mai diplomat decât ești de obicei nu doar pentru a menține o atmosferă propice mediului în care lucrezi ci și pentru a-ți atinge obiectivele cu succes.

 Formă: te simți în formă, energică. Nu e de mirare acest lucru: îl ai pe Marte alături. Ce ai spune dacă te-ai reapuca de sport?

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: ceea ce este important este să îl respecți pe celălalt. Însă, câteodată, Capricornul își face singur viața grea.

 Job: ești creativă, este momentul ideal de a le arăta și celorlalți acest lucru. Mizează pe lucrul în echipă: împreună, veți fi mai eficienți.

 Formă: Marte îți dă energia de care ai nevoie. Pentru a evita epuizarea, repartizează-ți inteligent forțele între job și sport.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: ești gânditor și serios în această săptămână. Celibatarii s-ar putea să își găsească marea dragoste în această săptămână.

 Job: vei traversa o perioadă extrem de creativă, ar trebui să profiți din plin de acest lucru. De aceea, sarcinile de rutină lasă-le la final.

 Formă: Soarele îți influențează dispoziția. Vei reuși să faci și să obții ceea ce vrei. Cuvântul plictiseală nu există în vocabularul tău în această săptămână.

 

Zodia Pești

 Dragoste: te simți frustrat în această săptămână deoarece visezi la pasiunea de care nu ai parte.

 Job: ești rapid, munca ta se desfășoară într-un ritm alert. Acest lucru îți permite să termini repede cu munca pentru a face ceea ce îți place.

 Formă: cheia formei tale în această săptămână? Apa. Înoată, practică aquagym sau relaxează-te pur și simplu în cada de acasă. Și nu uita să o bei!

Categorie: