Incompatibilități zodiacale

 

Partenerii incompatibili ai zodiacului

incompatibilitati zodiacale

 În timp ce știi deja anumite lucruri în legătură cu compatibilitatea dintre zodii, s-ar putea să știi prea puține lucruri despre zodiile incompatibile. Acestea au caracteristici specifice care nu se potrivesc sub nicio formă cu ale tale.

 

Zodia Berbec

 Berbecul este un semn de foc iar semnele astrologice care nu sunt compatibile cu acesta sunt Racul (semn de apă) și Capricornul (semn de pământ). Personalitatea ta energică și autoritară este total incompatibilă cu semnele introvertite, calme și profunde precum Racul și Capricornul.

 

Zodia Taur

 Zodia ta este mai puțin compatibil cu Leul și Vărsătorul dar și cu Scorpionul. Lucru surprinzător, te-ai putea simți extrem de atras de Scorpion chiar dacă ai observat și tu că aveți foarte puține lucruri în comun. Nativilor din Taur le va fi destul de greu să se adapteze stilului de viață pasional și dificil al Scorpionului.

 

Zodia Gemeni

 Chiar dacă te-ai putea simți atras de inteligența Fecioarei și de aerul visător al Peștilor, nu ești deloc compatibil cu aceste două semne. S-ar putea să formezi un cuplu interesant cu Săgetătorul însă, pe parcursul relației pot apărea o mulțime de probleme și vă va fi imposibil să luați deciziile împreună.

 

Zodia Rac

 Ține-te departe de Berbec și de Balanță dacă îți dorești o relație de cuplu armonioasă. Cele două semne îți vor conferi o senzație neplăcută de instabilitate. Berbecul este întotdeauna furios și Balanța va căuta întotdeauna varietatea. Nici Capricornul nu este un semn compatibil cu caracterul tău dificil.

 

Zodia Leu

 Semnele cu care nu te vei înțelege niciodată sunt Taurul și Scorpionul. Cu Taurul vei duce o bătălie continuă deoarece atât tu cât și el sunteți încăpățânați și vă doriți să aveți întotdeauna dreptate. Scorpionul este un semn mult prea ambițios pentru tine iar Vărsătorul nu este un partener ideal deoarece îți face mult prea multe complimente iar acestea nu sunt pe placul tău.

 

Zodia Fecioară

 Încearcă să nu ai o relație cu un nativ din Gemeni sau cu un Săgetător. Gemenii te vor îndepărta datorită frivolității și superficialității lor.

 Același lucru putem spune și în cazul Săgetătorului. Semnul total opus este Peștele.

 

Zodia Balanță

 Semnele cu care nu ești compatibil sunt Racul și Capricornul. Nativii din Rac au tendința să fie mult prea atașați obiceiurilor și vieții de familie.

 Capricornul este mult prea rigid pentru a face o Balanță fericită. Semnul total opus Balanței este Berbecul.

 

Zodia Scorpion

 Leul și Vărsătorul sunt semnele cu care nu ești compatibil. Cu Leul te vei simți într-o competiție constantă iar cu Vărsătorul te vei certa mereu din cauza încăpățânării care vă caracterizează pe amândoi.

 

Zodia Săgetător

 O relație cu un nativ din Pești sau din Fecioară va fi sortită eșecului încă de la început. Cu nativii din Fecioară Săgetătorii au mult prea multe lucruri în comun iar în cazul Peștilor, Săgetătorii detestă indecizia care îi caracterizează.

 

Zodia Capricorn

 Încearcă să nu te îndrăgostești de un Berbec sau de o Balanță deoarece riști să te angajezi într-o relație plină de obstacole. Nu îți place impulsivitatea de care dă dovadă Berbecul iar Balanța este extrem de greu de controlat.

 

Zodia Vărsător

 Nu ești compatibil cu Taurul și cu Scorpionul. Maniera rigidă de a gândi a Taurului te deranjează iar cu Scorpionul conflictele sunt la ordinea zilei. Leul, zodia ta opusă va încerca să se impună în totalitate în relația de cuplu de aceea conflictele vor fi numeroase în sânul cuplului.

 

Zodia Pești

 Semnele cu care nu ești deloc compatibil sunt Gemenii și Săgetătorul. Cu prima zodie îți va fi greu să te înțelegi iar modalitatea de a gândi a 

 Săgetătorului este mult prea directă și brutală pentru caracterul tău sensibil.

 

Categorie: