Horoscopul lunii Februarie

 

Horoscopul lunii Februarie

horoscopul lunii februarie

 Lunile Ianuarie și Februarie sunt propice scăderii moralului și apariției tensiunilor. Virușii sunt frecvenți, din cauza frigului de afară nu prea avem chef să mai ieșim din casă. Și totuși trebuie să profiți de aerul de afară înainte de sosirea primăverii. Pielea, moralul și articulațiile noastre sunt puse la grea încercare în această perioadă.

 Nu ezita să consumi cât mai multe infuzii, pe bază de ghimbir în special. Fă-ți plinul de vitamina C și evită mesele copioase. Te întrebi încă de pe acum cum va fi luna Februarie? Afli de la noi!

 

Zodia Berbec

 Partenerul tău te ascultă, știe să răspundă tuturor nevoilor tale. Atenție totuși la neînțelegerile ce pot surveni, la cuvintele ce pot răni care îți pot complica relația în special spre sfârșitul lunii. Cuvântul de ordine este prudență. Elimină alimentele grase și mizează pe alimentele verzi dar și pe Vitamina C.

 

Zodia Taur

 După o perioadă tumultuoasă în cadrul relației de iubire, ai parte din nou de momente frumoase alături de partener. Te stresezi destul de ușor, ar trebui să înveți să cultivi optimismul și buna dispoziție. Încearcă noi metode de relaxare precum Yoga și elimină materiile grase din alimentație.

 

Zodia Gemeni

 Gelozia și posesivitatea ta cauzate de lipsa încrederii în tine îl vor duce la disperare pe partener. Forma ta este destul de bună în luna Februarie. Îți va fi destul de greu să ții stresul sub control, profită de lungile seri de iarnă pentru a te relaxa și pentru a consuma infuzii calmante.

 

Zodia Rac

 Între tine și partener complicitatea este la cote maxime. Celibatarii ar trebui să profite de timpul liber pentru a-l petrece cu prietenii. Observi în ultima vreme că ai dureri cronice de picioare și de spate. Este timpul să iei atitudine și să rezolvi aceste probleme.

 

Zodia Leu

 Tu și partenerul veți duce la bun sfârșit un proiect comun. Trebuie să eviți în această perioadă băuturile carbogazoase. Dacă fumezi a venit vremea să renunți la acest viciu, fă cât mai multe plimbări în aer liber.

 

Zodia Fecioară

 Nevoia ta de autonomie îl irită pe partenerul de viață care nu înțelege nevoia ta de independență. explică-i cu calm lucrurile. Nativii din Fecioară au intestinele fragile. Pentru a evita aceste neplăceri, mănâncă mai lejer și evită stresul.

 

Zodia Balanță

 Îți dorești o viață liniștită însă partenerul tău nu înțelege acest lucru. S-ar putea ca uneori seara să îți fie greu să adormi. Încearcă să eviți să stai seara la calculator, evită să bei cafea sau ceai seara.

 

Zodia Scorpion

 Este indispensabil să lămurești lucrurile și neînțelegerile în cadrul relației de iubire. Ai grijă, s-ar putea să suferi de surmenaj. Trebuie să te odihnești suficient. Îți recomandăm să fii prudentă și calmă.

 

Zodia Săgetător

 Ești îndrăgostită până peste urechi. Profită de momente de neuitat alături de partenerul de viață. Ești în formă maximă datorită influenței Lunii. Te simți ca un fluture în libertate și corpul tău are nevoie de mișcare. Ieși la aer, aleargă, fă mișcare.

 

Zodia Capricorn

 Evită subiectele supărătoare în relație, nu este momentul potrivit de a le aborda. Îți place să ai grijă de tine, să ai o piele frumoasă. Natura ta cochetă îți conferă mare încredere în tine. Continuă să te îngrijești.

 

Zodia Vărsător

 Ești într-o relație? Păreți legați de ceva magic, vă înțelegeți din priviri. S-ar putea să suferi de lejere probleme cu articulațiile. Dacă faci sport, fii atentă, alege un sport mai lejer.

 

Zodia Pești

 Simți nevoia să fii singură. Cu siguranță o mulțime de admiratori secreți, trebuie doar să-i descoperi. Cele câteva afecțiuni specifice sezonului ți-ar putea afecta moralul. Dacă vei avea o igienă de viață sănătoasă ai putea evita aceste neplăceri.

Categorie: