Horoscopul săptămânii 19-25 Ianuarie

 

Horoscopul săptămânii 19-25 Ianuarie

horoscopul saptamanii 19 25 ianuarie

 După câteva zile extrem de marcate de actualitate, cotidianul își ia încetul cu încetul cursul. Multă muncă, elan amoros, oboseală sau energie maximă? Ce îți rezervă astrele pentru această nouă săptămână? Dragoste, muncă, formă, horoscopul săptămânii este aici pentru a-ți spune la ce trebuie să te aștepți.

 

Zodia Berbec

 Dragoste: cuplul tău are nevoie de un imbold, de puțină sare și piper. Nu ezita să-ți surprinzi persoana iubită invitându-l la cinema sau la o cină romantică.

 Job: Mercur își deschide porțile și, dacă ai idei, acum este momentul ideal să le exprimi. Cu tact și bun simț desigur dacă îți dorești ca acestea să se materializeze.

 Formă: încearcă să ai un ritm de viață puțin mai calm pentru ca starea ta de sănătate să fie cât mai bună. Cu ajutorul unui regim alimentar bogat în vitamine totul va merge ca pe roate!

 

Zodia Taur

 Dragoste: se pare că norii de furtună s-au instalat comod deasupra relației tale de cuplu, însă acest lucru este normal din când în când. Discutați cât mai mult pentru a găsi soluții sau compromisuri, pentru a face să progreseze relația.

 Job: toate planetele sunt alături de tine în această săptămână. Drept urmare, nu îți va merge deloc rău. Vei avea parte de recunoștința pe care o meriți din partea șefului. Bravo!

 Formă: de ce nu te apuci de practicarea unui sport? Ar fi modalitatea ideală de a te relaxa, sculptându-ți silueta în același timp.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: spre sfârșitul săptămânii, moralul tău va fi unul de invidiat, îți vei molipsi partenerul cu buna ta dispoziție.

Job: cu ajutorul lui Marte dar și al ambiției tale, vei avea un suflet de câștigătoare. Nu ezita să dialoghezi cu șeful tău și cu colegii.

 Formă: astrele îți conferă energia necesară pentru a face față stresului. Cu puțin sport, vei avea toate șansele de partea ta, corpul tău îți va mulțumi.

 

Zodia Rac

 Dragoste: datorită lui Venus, moralul tău va fi unul contagios iar, datorită farmecului tău vei face ravagii.

 Job: onestă și perseverentă, rezolvi cu brio toate conflictele apărute la locul de muncă și reușești să rezolvi chiar și cele mai dificile sarcini de muncă.

 Formă: ești plină de energie însă ai grijă să nu îți epuizezi toate forțele. Odihnă obligatorie măcar o dată pe săptămână.

 

Zodia Leu

 Dragoste: în relația de cuplu te arați extrem de romantică. Este momentul ideal de a vorbi de proiecte de viitor.

 Job: chiar dacă în general preferi să muncești încet și cu atenție, în această săptămână te vezi obligată să mărești ritmul de lucru deoarece ai o mulțime de sarcini.

 Formă: refuză anumite solicitări și invitații pentru a-ți rezerva unele seri calme cu o carte în mână sau în fața televizorului.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: te gândești doar la dragoste și la flirt. Te afli într-o relație de lungă durată? Vei simți că plutești pe un norișor.

 Job: ai o mulțime de idei bune, mai ales dacă lucrezi în echipă. Este o săptămână ideală pentru semnarea de contracte, cu condiția să le citești cu atenție înainte.

 Formă: pentru a fi în formă, fă sport. Acest lucru îți va stimula metabolismul și, făcând mișcare, îți mai poți permite unele plăceri culinare.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: ești singură? De o eleganță naturală, vei flirta cu ușurință în această săptămână, mai ales că te pricepi să fii directă.

 Job: încearcă să-ți păstrezi sângele rece, să fii cât mai riguroasă deoarece adesea din grabă survin cele mai multe greșeli.

 Formă: ai nevoie de o legătură socială și culturală în această săptămână. Du-te împreună cu o prietenă la cinema, la o expoziție sau la restaurant.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: dacă ești celibatară, s-ar putea să te plictisești în această săptămână. Ai răbdare, cine știe ce îți rezervă astrele pe viitor? În plus, cine te împiedică să îți petreci timpul cu prietenii?

 Job: nu te simți în largul tău la muncă în această săptămână. Te mulțumește acest loc de muncă? Ți-ai dori să îl schimbi? Dacă da, ce alt domeniu te pasionează?

 Formă: adoptă în această săptămână o alimentație sănătoasă și echilibrată, silueta ta îți va mulțumi.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: prietenii te ajută să înveți multe lucruri despre sine însuși. Partenerul de viață la fel. De aceea, este extrem de important să aveți o cât mai bună comunicare.

 Job: astrele te ajută să găsești cele mai potrivite cuvinte și să găsești cele mai bune compromisuri în caz de conflict.

 Formă: ești în formă, nu mai știi ce să faci cu această energie debordantă. Sport, poate?

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: în această săptămână te gândești mult la relația ta de cuplu și faci multe planuri de viitor.

 Job: din punct de vedere profesional, totul merge ca pe roate datorită lui Venus. Trebuie doar să ai grijă să îți păstrezi concentrarea.

 Formă: ai nevoie de echilibru. Încearcă să practici un sport în mod regulat atât pentru echilibrul fizic cât și pentru cel mintal.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: ești într-o relație? Îți vei răsfăța partenerul. S-ar putea ca în această săptămână să ai parte de o declarație specială.

 Job: la locul de muncă, cea mai simplă soluție nu este întotdeauna cea mai bună chiar dacă este destul de tentantă.

 Formă: în această săptămână pune-ți pantofii sport, nu mai fi atât de lejeră și puturoasă și fă sport.

 

Zodia Pești

 Dragoste: relația ta de cuplu traversează o perioadă ultra romantică, este momentul ideal de a face proiecte de viitor. Mercur te ajută să iei cele mai bune decizii.

 Job: pentru a-ți atinge obiectivele, ar trebui să faci câteva ore suplimentare. Însă, merită efortul.

 Formă: s-ar putea ca în această săptămână să suferi de dureri de stomac. Elimină alimentație sucurile carbogazoase și alimentele greu de digerat.