Horoscopul săptămânii 12-18 Ianuarie

 

Horoscopul săptămânii 12-18 Ianuarie

horoscopul saptamanii 12 18 ianuarie

 Chiar dacă afară e frig de crapă pietrele, chiar dacă evenimentele tragice continuă să ne șocheze, viața continuă și astrele își continuă drumul celest. Ești curioasă ce îți rezervă astrele pentru această săptămână?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: dacă ești celibatară, s-ar putea să ai parte de unele întâlniri însă nici una nu pare să se transforme într-o relație de lungă durată. Relaxează-te!

 Job: motivația și ambiția ta sunt mari și reușești să iți îndeplinești o mulțime de obiective. Cu toate acestea, încă mai trebuie să înveți să ții stresul și tensiunea sub control.

 Formă: ai nevoie de echilibru: de aceea, încearcă să practici un sport regulat pentru echilibrul fizic și să îți vezi mai des prietenii pentru echilibrul psihic.

 

Zodia Taur

 Dragoste: dacă ți-ai găsit deja prințul pe cal alb, exprimă-ți afecțiunea față de el. Va aprecia cu siguranță acest lucru. Dacă ești celibatară, riști să întâlnești parteneri incompatibili cu caracterul tău.

 Job: din punct de vedere profesional, cariera ta este în continuă dezvoltare. Este momentul să îți stabilești noi obiective.

 Formă: fie că faci mișcare la sală, pe bicicletă sau acasă, este obligatoriu să faci ceva. Mișcarea îți va face mult bine.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: pentru tine care iubești controlul, emotivitatea nu este un lucru ușor de acceptat. Trebuie să rămâi Zen și să te lași dusă de val, emoțiile îți pot aduce o mulțime de surprize plăcute.

 Job: nu munci singură într-un colț, implică-ți și colegii. Spiritul de echipă trebuie să existe peste tot.

 Formă: în ceea ce privește mișcarea, alege o activitatea lejeră și păstrează-ți forțele pentru un hobby. Cât despre siluetă, încetează să mai numeri caloriile ingerate.

 

Zodia Rac

 Dragoste: pentru a evita tensiunile din sânul cuplului, folosește-ți imaginația pentru a aduce ceva nou în relația ta. Ești celibatară? Profită din plin de week-end!

 Job: vei avea parte de o săptămână destul de calmă la locul de muncă. Dacă timpul îți permite, comunică cu colegii tăi pentru a-i cunoaște mai bine.

 Formă: energia ta nu este inepuizabilă, mai economisește. Profită de lucrurile care îți fac bine și uită de gândurile negative.

 

Zodia Leu

 Dragoste: planetele le răsfață pe cele aflate într-o relație. Dacă ești celibatară, riști să seduci mai multe persoane odată, nu doar una.

 Job: din punct de vedere profesional, nu prea ai chef de muncă. Îți place să mergi la birou pentru a-ți bea cafeaua cu colegii, să navighezi pe Internet…ar fi cazul să te pui pe treabă.

 Formă: ești în formă maximă în această săptămână. Pentru asta, trebuie să dormi suficient, să-ți reîncarci bateriile făcând mici plimbări.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: Marte te ajută să faci o cucerire în această săptămână. Încearcă-ți norocul și îndrăznește! Nu trebuie să îți fie teamă.

 Job: ești eficientă la locul de muncă, s-ar putea ca șeful tău să se gândească serios la o promovare în ceea ce te privește.

 Formă: dacă continui să îți petreci serile tolănită pe canapea, silueta ta va avea de suferit. Ieși la aer, plimbă-te cu bicicleta, orice tip de mișcare.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: alături de prieteni, este o săptămână excelentă pentru distracție, fie la cinema, la un bar sau într-un club. Dacă ești într-o relație, o cină la restaurant, vă va apropia mai mult.

 Job: reușești să îți impresionezi colegii și superiorii. Profită de această energie pentru a progresa.

 Formă: ai probleme cu spatele, de aceea trebuie să faci ceva pentru el: câteva exerciții fizice sau un antrenament muscular pentru a-l întări. Sau un masaj.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: dacă ești celibatară, s-ar putea să dai peste acea perlă rară pe care o cauți de multă vreme. Dacă ești în cuplu, tu și partenerul vă iubiți la fel ca în prima zi de relație.

 Job: îți atingi cu ușurință obiectivele, te simți mai implicată și mai motivată. Însă atenție, nu trebuie să te epuizezi.

 Formă: începi săptămâna în plină formă. Însă, nu trebuie să îți consumi energia din primele zile.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: în următoarele șapte zile, lucrurile nu vor sta prea bine pentru tine din punct de vedere amoros.

 Job: încearcă să înveți cât mai multe lucruri noi, recitește, verifică. Vei primi aprecierea din partea șefilor cu siguranță.

 Formă: când îți permite vremea, ieși la aer, fă puțină mișcare, nu sta mereu în casă.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: pe locuri, fiți gata, start! În această săptămână, flirtul este cuvântul de ordine! Vei reuși să farmeci cu frumusețea ta pe oricine îți propui. Vei fi extrem de carismatică în această săptămână.

 Job: nu ești foarte motivată la locul de muncă deoarece ai cu totul altele în cap. Încearcă să te deconectezi, nu amesteca viața personală cu viața privată.

 Formă: vrei să slăbești dar nu ești interesată nici de sport, nici de dietă? S-ar putea să nu fi găsit sportul potrivit.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: dacă ești în cuplu, fii mai aventuroasă…cu partenerul desigur. Rezervă câteva seri în doi pentru momente erotice și senzuale.

 Job: rămâi concentrată asupra sarcinilor tale. Dacă lucrurile nu evoluează așa cum își dorești, schimbă-le.

 Formă: evită cafeaua pe cât posibil. Încearcă sportul pentru a te relaxa. Și plimbările în aer liber alături de partener sau de prieteni sunt excelente.

 

Zodia Pești

 Dragoste: dacă ești celibatară, Marți sau Miercuri sunt zilele ideale în care poți întâlni pe cineva.

 Job: în această săptămână, Mercur îți va oferi sete de învățare. Este momentul ideal de a face un curs de formare.

 Formă: ești destul de ocupată pe timp de zi însă trebuie să faci puțin sport pentru a te mai relaxa puțin.

Categorie: