Horoscopul săptămânii 4 Ianuarie – 11 Ianuarie

 

Horoscopul săptămânii 4 Ianuarie – 11 Ianuarie

horoscopul saptamanii 4 ianuarie 11 ianuarie

 2015 este deja aici cu cortegiul său de proiecte și de rezoluții. Găsirea sufletului pereche, nunta, un copil pe drum, schimbarea jobului, practicarea unui sport, să ai mai multă grijă de tine...ideile pentru a începe cât mai bine noul an nu lipsesc. Dar pentru tine, cum va fi noul an 2015? Haideți să vedem cum va fi săptămâna ce stă să înceapă.

 

Zodia Berbec

 Dragoste: momentan, tu și partenerul tău nu sunteți pe aceeași lungime de undă și neînțelegerile sunt la ordinea zilei. Este important să rezolvați toate aceste neînțelegeri, să acționați.

 Job: nu ești foarte bine dispusă și ai o mulțime de sarcini de efectuat. Ai impresia că nu vei reuși niciodată să le duci pe toate la bun sfârșit. De aceea, faci o mulțime de ore suplimentare. Curaj.

 Formă: în această săptămână, nu vei avea un moral foarte ridicat deoarece vei avea o multitudini de lucruri de făcut la locul de muncă, acasă. Stresul se poate dovedi a fi destul de pozitiv totuși…

 

Zodia Taur

 Dragoste: ești celibatară? Nu refuza prea multe invitații deoarece candidații la dragostea ta se pot găsi acolo unde nici nu te gândești. Trebuie doar să ieși mai mult din casă.

 Job: din punct de vedere profesional, totul merge bine datorită lui Mercur. Rămâi prudentă și concentrată.

 Formă: fie că vrei să te păstrezi în formă, fie vrei să mai slăbești puțin, fă cât mai multă mișcare. Cu cât te miști mai mult, cu atât mai bine te vei simți.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: încă de Miercuri, Venus îți va spori puterea de seducție, este momentul ideal de profita din plin de farmecele tale. Dacă ești celibatară, în această săptămână vei avea o mulțime de pretendenți.

 Job: ești perseverentă și rezistentă, știi să privești departe în viitor. Un adevărat atu în meseria ta.

 Formă: chiar dacă zilele sunt scurte, lumina zilei te va face să secreți endorfinele de care ai nevoie. Însă nu uita că trebuie să te odihnești suficient.

 

Zodia Rac

 Dragoste: dragostea se simte în aer. Dacă ai fluturași în stomac, este un semn bun, înseamnă că persoana respectivă merită atenția ta. Profită!

 Job: în această săptămână îți este destul de greu să te concentrezi. Lasă sarcinile mai dificile pe săptămâna viitoare și concentrează-te asupra celor care necesită mai multă creativitate din partea ta.

 Formă: Soarele îți furnizează destulă forță pentru a te putea concentra asupra tuturor proiectelor și te imunizează în același timp împotriva gripei, tusei și durerii de gât.

 

Zodia Leu

 Dragoste: dorința de libertate este mare, poate puțin prea mare. Dacă această libertate este pe placul partenerului tău, nicio problemă. Arată-i cât este de important pentru tine, cât de fericită te face.

 Job: nu lăsa neînțelegerile să strice atmosfera. Chiar dacă consideri că este inutil, acceptă discuțiile și micile detalii. Acestea vor fluidiza atmosfera din cadrul echipei de lucru.

 Formă: nu rămâne tolănită pe canapea. Cu siguranță este relaxant însă dacă vrei să ai o siluetă de vis, va trebui să faci puțină mișcare.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: în această săptămână astrele te fac fericită însă nu pot să îți calmeze agitația interioară. Profită de fiecare clipă în parte și nu te arunca dintr-o relație în alta.

 Job: din punct de vedere profesional, săptămâna va fi una calmă, fără stres. Un lucru bun după multitudinea de tensiuni prin care ai trecut în ultima vreme.

 Formă: pentru a evita efortul repartizează-ți forța în mod inteligent, nu exagera. Deoarece și relaxarea este importantă.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: ești atât zâmbăreață și relaxată cât și serioasă și gânditoare. Depinde de moment. Încearcă să mai ieși puțin din cercul de prieteni pentru a întâlni oameni noi.

 Job: mizează pe munca în echipă: împreună cu colegii vei fi mult mai eficientă. Dacă vrei să te perfecționezi, este momentul ideal pentru a face acest lucru.

 Formă: mergi pe jos cât mai mult cu putință, chiar dacă este mai frig afară.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: dragostea? Tocmai datorită faptului că îi acorzi atât de mare importanță s-ar putea să o găsești în sfârșit…

 Job: lasă-ți ambițiile nemăsurate deoparte în această săptămână dacă nu vrei să ai de suferit. Pentru moment, mulțumește-te cu îndeplinirea sarcinilor.

 Formă: pentru a te păstra în formă, nu uita să faci puțină mișcare. Vei avea mai multă energie decât îți imaginezi.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: nu uita: nimeni nu este perfect și este mai bine așa. Ce este important este să-l respecți pe celălalt și să nu insiști pe lucrurile banale.

 Job: dacă nu ești satisfăcut de locul actual de muncă, nu mai pierde timpul: trebuie să ai o discuție cu șeful tău, Luni sau Marți.

 Formă: poți începe un program pentru a-ți recăpăta forma. Important este să faci cât mai multă mișcare.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: dacă ești celibatară, vei avea o mulțime de pretendenți. Va trebui doar să îl alegi pe cel care îți place mai mult.

 Job: ai parte de o mulțime de succese iar meritele tale sunt recunoscute. Ai progresat enorm în ultima vreme. Felicitări.

 Formă: este important să faci cât mai multă mișcare pentru a rămâne în formă dar și pentru a avea un moral mai ridicat. Evită sporturile repetitive.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: știi foarte bine ce este bine pentru tine și ce nu este bine. Bravo! Astfel vei simplifica lucrurile în caz de conflict și îți va fi mai ușor să te concentrezi asupra lucrurilor care te fac cu adevărat fericit.

 Job: la muncă, mizează pe lucrul în echipă. Uneori îți este destul de greu să îți impui ideile însă trebuie să fii perseverent. Într-un final, se vor bucura de succesul scontat.

 Formă: încetinește ritmul, atât la locul de muncă cât și în viața de zi cu zi. Altfel, riști să te epuizezi. Chiar dacă ieși în oraș nu sta toată noaptea.

 

Zodia Pești

 Dragoste: dacă nu ți-ai găsit încă sufletul pereche, ai alături o mulțime de prieteni cae te fac să uiți de singurătate.

 Job: dacă ai parte de conflicte la locul de muncă, încearcă să îți stăpânești emoțiile și să găsești un compromis.

 Formă: ești în formă, te simți energică. Marte este alături de tine în această săptămână. Îți recomandăm să te apuci de sport.

Categorie: