Horoscopul săptămânii 29 Decembrie – 4 Ianuarie

 

Horoscopul săptămânii 29 Decembrie – 4 Ianuarie

horoscopul saptamanii 29 decembrie 4 ianuarie

 Ce repede a trecut Crăciunul! Am oferit cadourile celor dragi și ne pregătim pentru cea de-a doua săptămână de sărbătoare. Anul 2014 este pe sfârșite, un nou an stă să înceapă. Și sperăm că noul an va începe cu dreptul pentru toată lumea! Horoscopul săptămânii vă oferă previziunile în ceea ce privește latura sentimentală, muncă sau formă.

 

Zodia Berbec

 Dragoste: relația ta de cuplu are nevoie de un imbold, trebuie să reaprinzi flacăra pasiunii. Nu ezita să îți surprinzi partenerul de viață: pregătește o cină romantică la lumina lumânărilor, pune la cale un week-end romantic în doi.

 Job: nu te simți în largul tău la muncă în această săptămână. Încearcă să fii rațională și pune-ți întrebările potrivite. Vrei să schimbi ceva? Dacă da, ce?

 Formă: nu este ușor în această perioadă însă încearcă să ai un ritm de viață mai calm.

 

Zodia Taur

 Dragoste: te afli într-o relație? Îți copleșești partenerul de viață cu declarații și dovezi de iubire. În această săptămână ai mare nevoie de o declarație de iubire.

 Job: dacă ai idei bune, este momentul ideal să le exprimi. Cu tact desigur. Nu ezita să dialoghezi cu șeful și colegii tăi.

 Formă: pentru sănătatea ta, este timpul să faci mișcare. Este adevărat că un abonament la sala de sport nu este foarte ieftin însă există o mulțime de activități gratuite pe care le poți face în aer liber.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: relația ta de iubire trece printr-o fază ultra romantică. Este momentul ideal să faci proiecte de viitor. Mercur te inspiră și îți permite să iei cele mai bune decizii.

 Job: te afli sub presiune: totul trebuie făcut pe repede înainte, prea repede pentru tine. Încearcă să îți păstrezi sângele rece și să fii cât mai riguroasă. Dacă te grăbești vei comite greșeli.

 Formă: dacă ai norocul să fii în concediu în această perioadă, fă o cură de somn. Dacă ești nevoită să lucrezi, oferă-ți o seară de relaxare.

 

Zodia Rac

 Dragoste: ești celibatară? Vei întâlni o mulțime de persoane însă doar o persoană anume va reuși să îți atragă atenția.

 Job: din punct de vedere profesional totul merge ca pe roate datorită lui Venus, însă trebuie să fii prudentă și concentrată.

 Formă: spre sfârșitul săptămânii te sfătuim să reduci consumul de sare, spre binele tău. Bea cât mai mult ceai pentru a te păstra în formă.

 

Zodia Leu

 Dragoste: datorită lui Neptun, în această săptămână vei deborda de energie. Se anunță o săptămână excelentă pe plan sentimental.

 Job: în timp ce tu preferi în general să muncești încet și cu grijă, în această săptămână ești obligată să sporești viteza, să faci multe într-un timp scurt.

 Formă: cu ajutorul unor mese sănătoase și echilibrate, vei reuși să îți păstrezi silueta.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: Mercur te determină să flirtezi în această săptămână. Însă evită să flirtezi cu persoanele cunoscute, este puțin cam jenant…

 Job: datorită polivalenței și flexibilității de care dai dovadă, faci o impresie excelentă la locul de muncă. Cuvântul stres nu există în vocabularul tău.

 Formă: vrei să faci prea multe într-un timp scurt. Rezultat: intri în panică când vezi că nu reușești. Relaxează-te!

 

Zodia Balanță

 Dragoste: dacă ești într-o relație cu un semn de foc sau de aer, săptămâna riscă să fie una dificilă pentru tine, va trebui să faci unele compromisuri.

 Job: totul merge ca pe roate la locul de muncă, fără stres, fără agitație. Nimic deosebit în această săptămână la locul de muncă.

 Formă: pentru a te păstra în formă, nu uita să faci sport. Sportul îți va permite să faci unele excese în această perioadă.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: astrele te fac mai emotivă în acestă perioadă. Lasă-te dusă de val, emoțiile ți-ar putea aduce o mulțime de surprize.

 Job: pentru a-ți atinge obiectivele la locul de muncă va fi nevoie să faci ore suplimentare. Însă merită!

 Formă: de ce nu încerci un sport nou? O modalitate excelentă de a consuma caloriile și de a-ți sculpta silueta.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: fie că ești îndrăgostită sau celibatară, Venus te va proteja împotriva deciziilor proaste. Drept urmare, săptămâna începe pentru tine cum nu se poate mai bine.

 Job: cea mai simplă soluție nu este întotdeauna cea mai bună chiar dacă este tentantă…drept urmare, îți recomandăm să fii prudentă și riguroasă în toate sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

 Formă: s-ar putea să ai dureri de stomac. De aceea, ar trebui să renunți pe moment la băuturile carbogazoase, la alcool și la alimentele grele.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: ești singură? De o eleganță naturală, vei filtra cu o deosebită ușurință în această săptămână, mai ales dacă știi să fii directă.

 Job: din punct de vedere profesional, totul merge bine. Asta se datorează lui Mercur care te ajută să comunici eficient cu colegii, superiorii și eventualii clienți.

 Formă: este momentul ideal de a-ți stabili rezoluțiile pentru noul an!

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: prietenii te ajută să înveți multe lucruri despre tine. Dar și partenerul de viață. De aceea este important să comunici cu ei.

 Job: ai parte de recunoștința pe care ai așteptat-o atâta din partea șefului. O mărire de salariu este foarte aproape.

 Formă: cu ajutorul unui regim alimentar bogat în vitamine vei trece în noul an fără probleme.

 

Zodia Pești

 Dragoste: buna ta dispoziție este contagioasă, farmecul tău face ravagii. Vineri, vei avea parte de un moment extrem de romantic.

 Job: ai un spirit de învingătoare. Perseverentă, reușești să eviți conflictele cu brio, să conduci eficient întâlnirile de afaceri, să rezolvi cele mai delicate sarcini de lucru.

 Formă: ai făcut câteva excese de Crăciun însă în această săptămână vei avea grijă. În Ianuarie îți propui să mănânci mai sănătos.

Categorie: