Horoscopul săptămânii 15-21 Decembrie

 

Horoscopul săptămânii 15-21 Decembrie

horoscopul saptamanii 15 21 decembrie

 Ultima săptămână înainte de Crăciun! Efervescența sărbătorilor de sfârșit de an este deja aici, peste tot, fie că te afli pe stradă, la locul de muncă sau acasă. Dar, în rest, cum se va derula această săptămână? Ce spun planetele? Horoscopul săptămânii te va ajuta să te concentrezi asupra lucrurilor importante din viața de zi cu zi.

 

Zodia Berbec

 Dragoste: dacă ești celibatară, vei avea parte de o întâlnire importantă. Asta deoarece Venus le rezervă câteva surprize atât celibatarilor cât și Berbecilor aflați într-o relație.

 Job: îți recomandăm să ai multă răbdare, să nu te enervezi. Rămâi rațională și nu intra în conflicte.

 Formă: ai o viață echilibrată, faci sport, ai o alimentație sănătoasă. Super, continuă în acest ritm!

 

Zodia Taur

 Dragoste: Clarifică-ți sentimentele. Întreabă-te de ce partenerul tău de viață reacționează astfel. Poate din cauza resentimentelor tu ești cea care îi trimite semnalele negative.

 Job: știi să lucrezi eficient în echipă. Fie că este vorba de munca în echipă alături de colegi, fie de clienți, totul va merge ca pe roate și proiectele tale vor fi încununate de succes.

 Formă: Marte îți limitează puțin energia în această săptămână. Mai bine cere un concediu de odihnă pentru a te putea recupera.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: Astrele te răsfață în această săptămână și te bucuri de un mare succes. Saturn te avertizează: ține cont de sentimentele partenerului de viață.

 Job: încetează să faci tu totul: trebuie să împarți sarcinile și să accepți ajutorul celorlați.

 Formă: dacă nu faci sport, te vei simți agitată și nervoasă. Soluția: ridică-te de pe canapea și fă mișcare. Astfel, vei reuși să te păstrezi în formă.

 

Zodia Rac

 Dragoste: este momentul ideal de a face planuri de viitor împreună cu persoana iubită. Fii încrezătoare deoarece Marte și Venus te protejează de proastele decizii.

 Job: în această săptămână vei avea o mulțime de idei și vei reuși să le pui pe toate în practică. Bineînțeles, vei avea câteva obstacole de înfruntat însă vei reuși de fiecare dată.

 Formă: te simți bine în pielea ta, te simți sexy. Strălucești de-a dreptul și asta se poate observa cu ochiul liber.

 

Zodia Leu

 Dragoste: dacă vrei să abordezi subiecte delicate în cuplu precum planurile de viitor, îți recomandăm să aștepți până Marți.

 Job: la locul de muncă, nu vei avea parte de mari tensiuni și vei reuși să fii eficientă. Însă nu uita să fii mereu concentrată.

 Formă: ești în formă și abordezi acest început de săptămână plină de energie, cu pofta de a încerca ceva nou: o coafură nouă, un curs de gastronomie sau un sport în tendințe.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: dacă ești celibatară, faptul de a fi înconjurată de prieteni te liniștește. Însă fii vigilentă, s-ar putea să ai parte de o întâlnire importantă.

 Job: poziția lui Mercur în zodia ta îți este extrem de favorabilă și reușești în tot ce îți propui. Îți recomandăm să fii organizată pentru a nu face greșeli.

 Formă: dispui de atâta energie încât nu știi ce să faci cu ea. Să fie oare din cauză că sărbătorile de sfârșit de an se apropie? O soluție: sportul!

 

Zodia Balanță

 Dragoste: în această săptămână, astrele te susțin în tot ce faci, te inspiră, oricare ar fi statutul tău amoros.

 Job: Uranus îți aduce creativitatea de care ai nevoie și te ajută să îți pui în aplicare ideile. Lasă-i și pe ceilalți să își exprime ideile, nu vei regreta.

 Formă: fă mișcare. Datorită sportului vei reuși să te păstrezi în formă și să ai un moral ridicat. Sportul ideal este înotul.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: celibatară? Îndrăznește să faci primul pas. Ieși din casă! Nu vei avea nicio șansă să îți întâlnești sufletul pereche între cei patru pereți de acasă.

 Job: încearcă să comunici cât mai bine cu șeful tău, doar așa proiectele tale vor fi încununate de succes.

 Formă: nu uita că nimeni nu are o energie infinită și că excesele se plătesc întotdeauna. Odihnește-te cât mai mult.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: viața ta amoroasă va căpăta o turnură excitantă datorită lui Venus și Mercur. Imaginația ta erotică nu are limite, spre bucuria partenerului de viață.

 Job: Saturn te va răsfăța în această săptămână. Dacă tocmai ai început un proiect, ar trebui să culegi roadele cât de curând, de Joi încolo.

 Formă: ascultă-ți corpul pentru a nu face greșeli. Ești obosită? Odihnește-te. Îți este foame? Mănâncă echilibrat.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: ai o relație? Săptămâna aceasta vei avea parte de o atmosferă romantică. Ești celibatară? Vei cuceri inimi cu o deosebită ușurință.

 Job: la locul de muncă ai o mulțime de idei. Pentru a nu le uita deoarece sunt foarte multe, scrie-le.

 Formă: ești mereu bine dispusă, ceilalți te invidiază pentru acest lucru. Ai o energie debordantă și reușești mereu să îți motivezi prietenii.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: ai o relație? Simți fluturi în stomac, mai ales Luni. Este momentul ideal de a plănui o cină romantică. Vineri și Sâmbătă profită de ieșirile cu prietenii.

 Job: fie că nu ai timp, fie că ești distrată, nu reușești să faci tot ce ai plănuit. Fii mai concentrată.

 Formă: obiectivul tău în această săptămână este să fii liniștită, să te simți bine. Ce zici de un masaj?

 

Zodia Pești

 Dragoste: ești seducătoare în această săptămână. Apropiații abia așteaptă să petreacă câteva momente împreună cu tine.

 Job: visezi la un concediu, la odihnă însă acest vis este destul de departe. Iar mirosul de vacanță nu te prea ajută să te concentrezi.

 Formă: energia ta nu este inepuizabilă, nu uita acest lucru. Menajează-te, relaxează-te pentru a elimina micile tensiuni și nervozitatea.

Categorie: