Horoscopul săptămânii 8-14 Decembrie

 

Horoscopul săptămânii 8-14 Decembrie

horoscopul saptamanii 8 14 decembrie

 Brr, iarna s-a instalat peste țara noastră în mod oficial. Paltoane, mănuși, cizme și multe alte accesorii specifice sezonului rece au înlocuit hainele de toamnă. Peste tot în țară, luminile de Crăciun strălucesc, brazii sunt decorați. S-ar putea să te simți puțin obosită din cauza frigului de afară însă faptul că Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi îți provoacă multă bucurie în suflet, nu-i așa? Iată ce au pregătit astrele pentru tine în săptămâna ce stă să înceapă!

 

Zodia Berbec

 Dragoste: trebuie să stabilești clar ceea ce îți dorești cu adevărat. Totul este posibil în această săptămână cu condiția să știi clar ceea ce îți dorești.

 Job: progresezi la locul de muncă însă ai nevoie de o pauză mai lungă la prânz, departe de grijile profesionale.

 Formă: datorită lui Marte care veghează asupra ta, te vei simți în formă de-a lungul întregii săptămâni. Profită!

 

Zodia Taur

 Dragoste: dacă visezi de mult la o cină romantică alături de partener, zilele ideale pentru acest lucru sunt Luni sau Marți.

 Job: angajamentul și devotamentul tău vor fi răsplătite în cele din urmă, nu dispera. Rămâi așa cum ai fost mereu, cinstită și cu capul pe umeri, chiar și în caz de conflict.

 Formă: evită să depui prea mare efort în zilele următoare chiar dacă Luni și Marți astrele îți trimit mai multă energie.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: ești celibatară? Nu aștepta ca prințul pe cal alb să îți cadă din cer: fii activă și preia tu frâiele.

 Job: până Joi, lucrurile nu vor decurge prea bine la locul de muncă: stres, oboseală. Însă, după ziua de Joi astrele vor fi alături de tine și te vor ajuta să dai tot ce e mai bun din tine la locul de muncă.

 Formă: ar trebui să îți economisești energia până în week-end. Așteptând sosirea week-endului, odihna și relaxarea sunt cuvintele cheie.

 

Zodia Rac

 Dragoste: sub influența lui Mercur, relația ta de iubire capătă o nouă turnură și îți descoperi o latură pasională de existența căreia nu ai avut habar.

 Job: îți este destul de greu să te concentrezi la locul de muncă, motivația ta lasă de dorit. Nu e vorba că nu vrei să îți asumi responsabilitățile însă ai cu totul alte lucruri în minte, te preocupă altele.

 Formă: ai cam exagerat cu ronțăitul în ultima perioadă și cântarul îți arată câteva kilograme în plus. Pentru a scăpa de ele, mizează pe o alimentație echilibrată, bogată în fructe și legume.

 

Zodia Leu

 Dragoste: Marte și Soarele aduc un suflu nou relației tale de iubire. La mijlocul săptămânii ai putea fi pasională și plină de inițiativă. Nu știai până acum că poți fi atât de întreprinzătoare.

 Job: încearcă să nu mai întârzii atât la locul de muncă și stabilește-ți un anumit ritm pentru a duce toate sarcinile la bun sfârșit.

 Formă: conform astrelor, ar trebui să îți regândești total ritmul de viață. Te vei simți mult mai bine și vei găsi cauzele fragilității pentru a le putea combate.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: ești celibatară? Este momentul ideal de a întâlni pe cineva. Te afli într-o relație? De ce nu îți lărgești cercul de prieteni?

 Job: te sfătuim să dai dovadă de tact la locul de muncă, atât în ceea ce privește relația cu colegii cât și relația cu șeful sau clienții tăi. Astrele te vor ajuta ca tu să ai ultimul cuvânt în această săptămână.

 Formă: ești în formă maximă în această săptămână și atâta timp cât eviți să te surmenezi, totul merge ca pe roate.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: în această săptămână, Saturn te face să fii înțeleaptă și rezonabilă. Dar și norocoasă. Super! Dacă ești celibatară, ai putea să ai parte de acea întâlnire pe care o aștepți de multă vreme.

 Job: la locul de muncă îți îndeplinești sarcinile cu o deosebită ușurință. Însă nu trebuie să exagerezi cu orele suplimentare. Atenție să nu cazi în excese.

 Formă: Luni și Marți ar trebui să eviți produsele tip fast-food. Ce spui dacă ai înlocui cartofii prăjiți și sandwich-urile cu o salată și niște legume proaspete?

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: ești celibatară? Fii foarte atentă deoarece Venus ți-ar putea aduce prințul pe cal alb pe care îl aștepți de atâta vreme.

 Job: sarcinile zilnice de la locul de muncă te scot din sărite, ai nevoie de puțină relaxare. Curaj, vei reuși să treci cu bine peste această perioadă dificilă.

 Formă: te simți energică și puternică. Câteva ședințe de antrenament la sala de sport ar trebui să îi facă doar bine siluetei tale.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: profită de timpul petrecut alături de prieteni și de partenerul de viață. Mare minune, nimeni nu are nici un fel de pretenție din partea ta.

 Job: vei avea parte la locul de muncă de o mulțime de obstacole și dificultăți care te vor călca pur și simplu pe nervi. Dă dovadă de rigoare și răbdare. Începând cu ziua de Joi ar trebui să scapi de aceste probleme.

 Formă: din cauza lui Marte îți va lipsi energia în această săptămână. Acționează: vitamine, exerciții regulate, somn suficient.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: Marte este alături de tine în această săptămână și săptămână se arată a fi una toridă pentru tine. Dacă ești celibatară vei avea parte de o întâlnire fierbinte.

 Job: la locul de muncă, Marte veghează asupra ta și te ajută să duci toate sarcinile la bun sfârșit.

 Formă: nu ai de ce să te plângi. Ești obosită dar este normal: faci prea multe lucruri odată!

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: visezi la dragostea perfectă și te arați destul de exigentă cu partenerul de viață. Știai că nimeni nu este perfect?

 Job: fii diplomată cu colegii și superiorii tăi. Atmosfera la locul de muncă va fi excelentă.

 Formă: Joi și Vineri te vei simți lipsită de energie însă aceasta va reveni în week-end.

 

Zodia Pești

 Dragoste: privește latura pozitivă a lucrurilor. Relația ta de iubire va fi astfel cât se poate de armonioasă.

 Job: dacă ai parte de conflicte cu colegii, așteaptă până Joi pentru a le rezolva astfel riști să creezi tensiuni enorme.

 Formă: încearcă tehnici de relaxare precum Yoga sau meditație. Vei vedea că te vei simți mai bine și mai echilibrată.

Categorie: