Regimul alimentar în funcție de zodie

 

Regimul alimentar în funcție de semnul astrologic

regimul alimentar in functie de zodie

 Ai decis să urmezi o dietă și simplul gând te face să ai moralul la pământ? Astrologia te poate ajuta să scapi ușor de câteva kilograme în plus.

 

Zodia Berbec

 Ai doar câteva kilograme în plus deoarece ai în general un metabolism bun. Pe timpul iernii nu ești atât de activă de aceea câțiva colăcei și-ar putea face apariția. Nici un stres însă. Trebuie doar să eviți să consumi alimentele prea grase și apucă-te de sport. În doar câteva săptămâni kilogramele în plus vor dispărea ca prin minune.

 

Zodia Taur

 Pentru tine, slăbitul este destul de greu. Ești o persoană gurmandă și îți este greu să te privezi de mâncărurile tale preferate. Însă, poți face un mic compromis, silueta ta merită acest lucru: învață să asociezi în mod corect toate legumele și fructele tale favorite. Alimentația corectă, combinată cu puțin sport te va ajuta să scapi de kilogramele în plus.

 

Zodia Gemeni

 Dacă ai câteva kilograme în plus, acestea se datorează cu siguranță faptului că timpul nu îți permite să mănânci. Ai obiceiul să consumi alimente de tip fast food la masa de prânz. Îți recomandăm să optezi pentru o alimentație mai light sau bio. Fă-ți sandwich-uri cu pâine integrală. Vei vedea că alimentația light este cea mai bună soluție.

 

Zodia Rac

 Adori să gătești și să guști din alimentele preparate. Trebuie să te asiguri de calitatea și de gustul delicios al preparatelor tale, în special dacă ai invitați la masă. Obișnuiește-te să gătești feluri de mâncare fără grăsime, bogate în fibre.

 

Zodia Leu

 Adori festinurile regale, felurile de mâncare pline de grăsime. Dacă ții la silueta ta, bucătăria asiatică ar putea veni în ajutorul tău. Bucătăria asiatică este savuroasă, săracă în calorii.

 

Zodia Fecioară

 Natura ta profundă te determină să ai mereu grijă de silueta ta, să ai mereu grijă la alimentație. Mai mult de 1-2 kilograme nu ai în plus. Dar puțin sport nu strică nimănui.

 

Zodia Balanță

 După cum o indică și numele zodiei tale, știi să te cântărești. Simțul măsurii care te caracterizează mereu nu te lasă să te îngrași, să faci excese. Dacă ai câteva kilograme în plus, adoptă o alimentație echilibrată. Mono dieta nu este făcută pentru tine. Alege alimente mai sănătoase. În cadrul unui regim alimentar contează calitatea, nu cantitatea.

 

Zodia Scorpion

 Dacă te-ai îngrășat, îți este destul de greu să slăbești. Produse precum uleiul de in sau ceaiul verde te pot ajuta să arzi grăsimile acumulate. Ar trebui să reduci progresiv porțiile și să faci sport. Din toate semnele astrologice, tu ai din păcate cele mai mari probleme de nutriție. Însă, cu puțină ambiție, vei reuși să slăbești.

 

Zodia Săgetător

 Te bucuri de o conformație atletică. Pentru tine, sportul nu este o corvoadă, chiar din contră. Este adevărat că îți place să mănânci, iarna în special pentru a avea mai multă forță. Dacă vrei să slăbești redu puțin porțiile și continuă să faci mișcare.

 

Zodia Capricorn

 Constituția ta atletică te scapă te problema kilogramelor în plus. Evită alimentele bogate în grăsimi, crește numărul porțiilor de legume și fructe, practică sporturi care sculptează silueta precum yoga sau tai chi.

 

Zodia Vărsător

 Când ești cu moralul la pământ, ai obiceiul să te refugiezi în hrană. În loc să ronțăi când ești stresată sau nervoasă mai bine fă cuvinte încrucișate. Având mintea ocupată, vei uita de nevoia de ronțăit.

 

Zodia Pești

 Adori dulciurile și felurile de mâncare calorice. O porție bună de paste cu sos delicios îți vor ridica moralul. Încearcă să îți găsești fericirea în altă parte, nu în mâncare. Practică o activitate artistică. Dansul este o activitate care ți se potrivește de minune. De ce să nu te înscrii la un curs de acest gen?

Categorie: