Horoscopul săptămânii 1-7 Decembrie

 

Horoscopul săptămânii 1-7 Decembrie

horoscopul saptamanii 1 7 decembrie

 Puțin câte puțin, Crăciunul se apropie. Începem deja să ne gândim la cadouri, la mesele în familie, la dulciurile pe care le pregătim de Crăciun. Pentru asta, astrele îți vin în ajutor pentru ca tu să te concentrezi asupra lucrurilor importante din viața de zi cu zi. Ce spun acestea pentru săptămâna ce stă să înceapă?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: dacă ești celibatară, sâmbătă este ziua ideală pentru a flirta cu cineva. Sâmbătă și Duminică vei avea un moral de invidiat, datorită influenței lui Venus.

 Job: nu ezita să dialoghezi cât mai mult cu superiorul tău dar și cu colegii, mai ales dacă simți că atmosfera este puțin cam tensionată.

 Formă: ești în formă maximă, nu mai știi ce să faci cu atâta energie. De ce nu încerci un sport nou? O modalitate excelentă de a-ți consuma energia și de a-ți sculpta silueta.

 

Zodia Taur

 Dragoste: îți place să îți petreci timpul singură, fie că ești celibatară, fie că te afli într-o relație. Puțină singurătate nu strică nimănui cu condiția să nu te obișnuiești cu ea. Astfel, vei avea ocazia să îți faci ordine în gânduri.

 Job: chiar dacă ai obiceiul să lucrezi încet dar sigur, în această săptămână vei fi obligată să muncești pe repede înainte. Curaj, vei trece cu bine peste această perioadă aglomerată.

 Formă: ești energică datorită influenței lui Venus. Păstrează-ți buna dispoziție și adoptă un stil de viață echilibrat.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: prietenii te ajută să descoperi multe lucruri despre tine însăți. La fel și partenerul de viață. De aceea, este important să comunici cât mai mult cu ei.

 Job: ai o mulțime de idei bune. Îndrăznește să le exprimi. Astrele te vor ajuta să găsești cele mai bune cuvinte și să faci compromisuri dacă este nevoie.

 Formă: te afli sub influența lui Mercur de aceea ar trebui să îți economisești energia în această săptămână. Dacă timpul îți permite, dormi mai mult.

 

Zodia Rac

 Dragoste: Venus îți oferă o săptămână toridă astfel că nu te poți gândi decât la dragoste și la flirt. Fie că ești într-o relație sau ești celibatară, fii atentă să nu comiți unele greșeli.

 Job: folosește-ți timpul liber pentru a te gândi serios la viitorul carierei tale. Ești satisfăcută de actualul loc de muncă? Sau vrei să îl schimbi? Dacă da, spre ce domeniu te-ai îndrepta?

 Formă: visezi la soare, la plajă, la atmosferă festivă…va trebui din păcate să aștepți. Sau să îți planifici o vacanță în Emisfera de Sud!

 

Zodia Leu

 Dragoste: ești celibatară? Există o persoană care te atrage enorm în această perioadă. Te afli în cuplu? Norii de furtună planează asupra voastră, atenție!

 Job: nu te simți în largul tău la locul de muncă în această săptămână. Încearcă să fii rațională și să pui întrebările potrivite.

 Formă: s-ar putea ca în această săptămână să te confrunți cu dureri de stomac. Cu ajutorul unor mese sănătoase și echilibrate vei reuși să scapi de această neplăcere.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: Mercur te determină să flirtezi. Însă atenție, nu flirta cu oricine, mai ales dacă este vorba despre iubitul prietenei tale sau colegei de muncă.

 Job: din punct de vedere profesional totul îți merge bine datorită lui Venus. Însă îți recomandăm să fii prudentă și să rămâi cât mai concentrată la locul de muncă.

 Formă: te simți energică și entuziastă. Asta se datorează poziției actuale a planetelor aer-foc. Bea cât mai mult ceai pentru a-ți păstra acest tonus de invidiat.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: în această săptămână, nicio turbulență la orizont. Dacă ești celibatară s-ar putea să te plictisești în această săptămână. Însă, răbdare, cine știe ce îți rezervă astrele pentru săptămâna viitoare?

 Job: te descurci de minune la locul de muncă. Nimic special de semnalat în această săptămână, la locul de muncă vei avea parte de o atmosferă calmă.

 Formă: nu uita să faci sport. Astfel, îți vei stimula metabolismul. Mare atenție la alimentație, fără excese.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: în relația de cuplu vei fi extrem de romantică. Este momentul ideal de a te gândi la viitor și la proiecte în comun.

 Job: la locul de muncă, soluția cea mai simplă nu este întotdeauna cea mai bună, chiar dacă este extrem de tentantă. Fii prudentă și riguroasă în tot ce faci.

 Formă: refuză unele solicitări și invitații și rezervă-ți câteva seri liniștite acasă cu o carte bună în mână sau în fața televizorului.

 

Zodia Săgetător

  Dragoste: dacă ești în relație cu un partener de aer sau de foc, săptămâna riscă să fie una dificilă. Vei fi nevoită să faci unele compromisuri. Dacă visezi la o seară romantică, ziua de Miercuri va fi perfectă.

 Job: Mercur și Venus îți conferă multă creativitate de care ar trebui să profiți pentru a-ți duce la bun sfârșit unele obiective pe plan profesional. S-ar putea să stai peste program la muncă.

 Formă: moralul tău este destul de scăzut. Încearcă să fii mai motivat și să faci mișcare, încearcă un spor nou.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: te afli într-o relație? Îi vei face partenerului o mulțime de declarații. S-ar putea ca și tu să ai parte de o declarație specială.

 Job: cu sprijinul lui Marte, vei fi o câștigătoare. Perseverentă, vei avea parte de succese la locul de muncă și vei reuși să duci la bun sfârșit cele mai dificile sarcini.

 Formă: cu ajutorul unui regim alimentar bogat în vitamine vei trece peste acest sfârșit de toamnă cu brio.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: în această săptămână vrei să îți concretizezi toate așteptările în materie de dragoste. Pune-ți întrebările potrivite.

 Job: la locul de muncă ai parte de tensiune: totul se desfășoară pe repede înainte. Încearcă să fii riguroasă, să nu te grăbești și să comiți greșeli.

 Formă: Joi și Vineri, Luna te face extrem de sociabilă. Profită de acest lucru pentru a mai ieși puțin. La cinema, la un restaurant, la o expoziție…

 

Zodia Pești

 Dragoste: buna ta dispoziție este contagioasă, farmecul tău face ravagii. Vineri vei avea parte de un moment romantic superb datorită influenței lui Venus.

 Job: Mercur îți deschide o mulțime de uși, ai o mulțime de idei, este momentul de a le exprima și de a le pune în practică. Cu puțin tact, vei reuși acest lucru.

 Formă: încearcă să ai un ritm de viață mai calm pentru a avea o stare de sănătate cât mai bună.

Categorie: