Horoscopul săptămânii 24-30 Noiembrie

 

Horoscopul săptămânii 24-30 Noiembrie

horoscopul saptamanii 24 30 noiembrie

 Luna Decembrie se apropie cu pași repezi. Așteptăm cu nerăbdare sosirea Crăciunului și a primilor fulgi de zăpadă. În curând, toate orașele vor străluci datorită luminilor de Crăciun și ne vor aminti că trebuie să le luăm un cadou persoanelor dragi. Chiar dacă vremea nu ține cu noi trebuie să fim pozitivi deoarece astrele ne vor ajuta să trecem cu brio peste sezonul rece.

 

Zodia Berbec

 Dragoste: dacă ești celibatară, vei fi înconjurată de prieteni iar acest lucru te încurajează. Însă s-ar putea să ai parte de o întâlnire pasională, deschide ochii!

 Job: reușita profesională este cuvântul de ordine al acestei săptămâni. Totuși, te sfătuim să rămâi organizată și să nu comiți greșeli care te-ar putea costa.

 Formă: vitalitatea nu îți va lipsi în această săptămână, vei beneficia de o energie inepuizabilă. Te sfătuim să faci sport pentru a consuma această energie.

 

Zodia Taur

 Dragoste: în această săptămână, astrele îți vor oferi soluția de care ai nevoie și te inspiră, oricare ar fi statutul tău amoros.

 Job: încearcă să comunici cât mai bine cu șeful tău. Astfel, proiectele tale vor fi încununate de succes.

 Formă: trebuie să te odihnești suficient în această perioadă și să te duci la culcare încă de la primele semne de somn. Astfel vei reuși să scapi de senzația de oboseală.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: profită de această săptămână pentru a-ți clarifica sentimentele. S-ar putea ca în această săptămână să ai o mulțime de sentimente contradictorii.

 Job: fie că este vorba de colaborarea cu colegii sau cu clienții, totul merge ca pe roate și proiectele tale sunt încununate de succes.

 Formă: atâta timp cât nu faci excese, vei fi în formă. S-ar putea ca Marte să îți diminueze din energie în această săptămână.

 

Zodia Rac

 Dragoste: te afli într-o relație? Ar putea fi momentul ideal de a face planuri de viitor. Fii încrezătoare deoarece Marte și Venus te protejează de deciziile proaste.

 Job: dacă tocmai ai început un proiect, ar trebui să culegi roadele foarte rapid, poate chiar Joi.

 Formă: ascultă-ți corpul pentru a nu face pași greșiți. Ești obosită? Odihnește-te. Mănâncă cât mai echilibrat fără să faci excese, nu sunt bune pentru forma ta.

 

Zodia Leu

 Dragoste: astrele te răsfață în această săptămână și vei avea mult succes. Atenție, s-ar putea ca vorbele tale să rănească unii din pretendenți.

 Job: în această săptămână ai o mulțime de idei și vei reuși să le pui în practică. Bineînțeles vor fi câteva obstacole de trecut însă vei reuși să treci cu bine peste toate.

 Formă: te simți bine în pielea ta, te simți sexy. Strălucești pur și simplu iar asta se vede cu ochiul liber.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: dacă ești într-o relație s-ar putea să aveți un conflict violent. Însă dacă comunicați ar trebui să îl rezolvați fără probleme.

 Job: la locul de muncă nu ai parte de mari presiuni și încerci să ții ritmul fără să te forțezi. Trebuie să fii cât mai concentrată.

 Formă: simți nevoia să încerci ceva nou: un curs gastronomic, o coafură nouă, un sport în tendință. Știi foarte bine ce ți se potrivește și profiți din plin.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: ești celibatară? În această săptămână vei frânge o mulțime de inimi. Dacă ești în cuplu îți vei fermeca partenerul cu creativitatea de care dai dovadă.

 Job: dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă îți dorești o promoție, stabilește-ți prioritățile.

 Formă: datorită sportului vei reuși să te păstrezi în formă. Cel mai potrivit sport pentru tine este înotul.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: în cuplu, vei obține ceea ce îți dorești fără prea mari eforturi. Dacă ești celibatară vei atrage ca un magnet bărbații. Carisma ta nu va lăsa pe nimeni indiferent.

 Job: este important să știi să spui Nu. Altfel riști să stai multe ore suplimentare la locul de muncă.

 Formă: stai bine cu simțul umorului. Poți chiar stârni invidia persoanelor din jur datorită acestui lucru. Ai atât de multă energie încât vei reuși să îi motivezi pe cei din jur.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: veste bună. Fie că ești în cuplu, fie că ești celibatară, viața ta amoroasă va căpăta o turnură excitantă în această săptămână.

 Job: motivația ta este contagioasă și colegii te apreciază. Totul va merge ca pe roate la locul de muncă în această săptămână.

 Formă: obiectivul tău în această săptămână: să fii cât mai liniștită. Ce zici de un masaj sau de hammam?

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: nu îți plac reacțiile partenerului tău de cuplu. Poate că nu comunicați așa cum trebuie.

 Job: știi să lucrezi eficient în echipă. Saturn și Marte te vor ajuta să îți concretizezi proiectele profesionale până Miercuri.

 Formă: ai o viață destul de echilibrată. Asta datorită faptului că îmbini sportul cu o alimentație echilibrată. Tonusul tău va fi în top. Continuă!

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: dacă te afli într-o relație, s-ar putea să ai parte de o săptămână tensionată. Te vei gândi chiar dacă ar fi mai bine să pui punct relație. Gândește-te bine.

 Job: chiar dacă ordinele de sus nu ți se par întotdeauna pertinente, nu le contesta, încearcă să le respecți.

 Formă: chiar dacă ești acasă, ar trebui să faci puțină mișcare. Silueta ta îți va mulțumi cu siguranță.

 

Zodia Pești

 Dragoste: ești celibatară? Fă tu primul pas. Ieși din casă. Nu vei avea șanse să îți întâlnești sufletul pereche dacă stai în casă.

 Job: Uranus îți oferă multă creativitate iar Mercur te ajută să îți pui în aplicare ideile.

 Formă: nu uita că energia ta nu este inepuizabilă și că vei plăti în cele din urmă pentru excese.

Categorie: