Pietrele prețioase în funcție de semnul astrologic

 

Pietrele prețioase în funcție de semnul astrologic

pietrele pretioase in functie de semnul astrologic

 Pietrele prețioase și semiprețioase au energia lor proprie care se pliază, în mod total diferit, pe fiecare persoană în parte, în funcție de semnul astrologic. Iată care sunt pietrele prețioase care îți aduc noroc!

 

Zodia Berbec

Element: Foc.

Planetă: Marte = Forță, Energie.

 Nativii din zodia Berbec au în general o personalitate puternică, ei sunt cei care domină în cadrul unei relații de iubire și sunt convinși că au mereu dreptate. Sunt fideli în dragoste dar în unele cazuri pot deveni suspicioși și geloși. Jaspul Roșu îi sporește Berbecului tenacitatea și perseverența. Rubinul îi conferă putere, voință. Cornalina îi întărește vitalitatea, sexualitatea și curajul.

 

Zodia Taur

Element: Pământ.

Planetă: Venus = Dragoste, Armonie.

 Nativii din Taur sunt stăpâni pe propria lor viață, au un mare simț al realității, sunt conservatori și pot să muncească până la surmenaj. Smaraldul îi permite Taurului să își controleze emoțiile. Cuarțul roz corespunde vieții afective, stimulează iubirea față de sine și de aproape. Safirul albastru favorizează exprimarea emoțiilor, intuiția, este un simbol al fidelității. Lapiz lazuli este piatra prieteniei, îl protejează pe Taur de influențele negative și îi dă încredere în forțele proprii.

 

Zodia Gemeni

Element: Aer.

Planetă: Mercur = Comunicare.

 Nativii din Gemeni sunt persoane intelectuale, avide de învățare, sunt bine organizate dar uneori sunt victimele unei dificultăți de concentrare. Topazul imperial asigură asimilarea și întărește intuiția. Citrina îmbunătățește concentrarea. Ochiul de Tigru îi protejează pe Gemeni de vibrațiile negative și favorizează simțul responsabilității.

 

Zodia Rac

Element: Apă.

Planetă: Luna = Feminitate.

 Nativii din zodia Rac sunt persoane sensibile, sunt extrem de atașați de casa lor, sunt creativi, prudenți dar uneori vulnerabili. Smaraldul îl ajută pe Rac să își controleze emoțiile, favorizează dezvoltarea mentală. Piatra Lunii îl determină să fie mai afectuos și îl inspiră. Cuarțul roz stimulează creativitatea și iubirea față de sine și față de aproape.

 

Zodia Leu

Element: Foc.

Planetă: Soare = Vitalitate.

 Nativii din zodia Leu sunt dominatori și bine organizați. Citrina atenuează agresivitatea, te face mai fericit și mai vesel. Peridotul te inspiră, te protejează de influențele exterioare negative. Cristalul de rocă este piatra echilibrului, purifică corpul și spiritul, conferă energie și stimulează gândirea.

 

Zodia Fecioară

Element: Pământ.

Planetă: Mercur = Comunicare.

 Nativii din Fecioară sunt critici, le este greu să se exprime, sunt cartezieni, eficienți dar timizi, nu le place să piardă timpul cu lucruri inutile. Safirul galben conferă vitalitate și te determină să fii mai spontan. Agatul armonizează și te consolează în momentele în care ești nefericit. Jaspul te face să fii mai hotărât, mai tenace și este favorabil în caz de probleme gastrice.

 

Zodia Balanță

Element: Aer.

Planetă: Venus = Iubire, Armonie.

 Nativii din Balanță sunt persoane emotive, au tact, sunt amabile. Topazul Imperial asigură asimilarea și te determină să fii mai pozitiv. Cuarțul fumuriu diminuează neîncrederea, sporește simțul responsabilității și te face să fii mai hotărât.

 

Zodia Scorpion

Element: Apă.

Planetă: Marte = Forță, Energie.

 Nativii din Scorpion sunt persoane colerice, perseverente,exigente, sensibile și le este greu să își dezvăluie sentimentele. Cornalina îi determină să fie mai pozitivi, mai curajoși. Onixul sporește concentrarea și determinarea.

 

Zodia Săgetător

Element: Foc.

Planetă: Jupiter = Strălucire.

 Nativii din Săgetător sunt persoane idealiste, deschise și sincere dar uneori impulsive, fără tact. Ametistul îmbunătățește circulația sanguină. Safirul albastru îmbunătățește expresia sentimentelor. Turcoazul îi ajută pe Scorpioni să se exprime mai bine.

 

Zodia Capricorn

Element: Pământ.

Planetă: Saturn = Obligație, Datorie.

 Capricornii sunt individualiști, ambițioși, ordonați dar și intoleranți. Uneori le este greu să își exprime sentimentele. Onixul îi ajută să fie mai hotărâți. Smaraldul asigură menținerea echilibrului personal, este piatra armoniei.

 

Zodia Vărsător

Element: Aer.

Planetă: Uranus = Concentrare, Forță.

 Nativii din Vărsător sunt creativi, sensibili, entuziaști, sensibili, foarte nerăbdători uneori. Cuarțul roz le stimulează creativitatea. Turcoazul favorizează contactele pozitive. Calcedonia sporește sensibilitatea interioară.

 

Zodia Pești

Element: Apă.

Planetă: Neptun – Suplețe.

 Peștii sunt hipersensibili, emotivi, influențabili, modești. Ametistul este o piatră ce le sporește spiritualitatea. Peridotul și Ochiul de Tigru îi protejează de influențele nefaste. Turcoazul îi ajută să-și exprime mai bine sentimentele.

Categorie: