Horoscopul săptămânii 16-24 Noiembrie

 

Horoscopul săptămânii 16-24 Noiembrie

horoscopul saptamanii 16 24 noiembrie

 Toamna ți se pare cam lungă? Nu te stresa, mai este o lună și un pic și vine Crăciunul! Astrele sunt mereu alături de noi pentru a termina acest an 2014 cât mai frumos cu putință! Ce spun astrele pentru săptămâna ce stă să înceapă?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: în această săptămână, dacă te afli într-o relație, pot apărea unele neînțelegeri. Trebuie să comunicați, nu lăsați neînțelegerile să vă strice relația, ar fi păcat. Exprimă-te!

 Job: ai o mulțime de idei interesante iar misiunea ta este acum să le impui în fața colegilor și superiorilor. Fii încrezătoare, înarmează-te cu argumente și vei reuși.

 Formă: nu ești în formă maximă dar trebuie să te motivezi în vreun fel sau altul. Fă cât mai multă mișcare.

 

Zodia Taur

 Dragoste: vești excelente pentru romantici. Soarele va avea grijă de voi în această săptămână. Cu toate acestea, Venus poate să aducă puțină umbră, câteva mici neînțelegeri în relația de cuplu.

 Job: dacă urmează să participi la un interviu, atunci Miercuri sau Joi sunt zilele ideale.

 Formă: atenție la partea dorsală! Ideal pentru tine în această săptămână, conform astrelor, este înotul.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: ești celibatară? În această săptămână vei avea un farmec aparte cu ajutorul căruia vei atrage toate privirile, fie că este vorba de o simplă aventură toridă, fie că este vorba de o nouă relație.

 Job: încearcă să eviți neînțelegerile care ți-ar putea compromite realizarea obiectivelor. Uită de detaliile inutile, concentrează-te asupra lucrurilor importante.

 Formă: alege mersul pe jos în loc să iei metroul pentru două stații. Îi vei face doar bine sistemului tău cardiovascular și vei reuși să evacuezi stresul.

 

Zodia Rac

 Dragoste: în această săptămână vei adora să profiți de farmecul tău, să seduci. Însă ai grijă, s-ar putea ca sufletul tău pereche să treacă pe lângă tine fără să îl observi.

 Job: ai parte de zile bune la locul de muncă. Însă nu uita că uneori colegii sau clienții sunt mai importanți decât câteva cifre pe hârtie.

 Formă: te simți în formă, moralul tău este ridicat. Însă ai uneori senzația că zilele trec de parcă ai participa la un maraton. Oferă-ți o pauză, ai nevoie.

 

Zodia Leu

 Dragoste: ești într-o relație? Atunci ar trebui să te concentrezi mai mult asupra momentelor în doi. Ești celibatară? Venus te va face să fii extrem de aventuroasă.

 Job: ideile tale nu sunt întotdeauna bine primite de colegi și superiori însă s-ar putea ca tu să fii de vină pentru acest lucru. S-ar putea să nu ți le prezinți cu diplomație. Fii puțin mai delicată în felul în care abordezi lucrurile la locul de muncă.

 Formă: în această săptămână, astrele veghează asupra bunei tale dispoziții și deja începi să faci planuri pentru vacanța de Crăciun.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: ești celibatară? Ar trebui să îți concentrezi atenția asupra găsirii unui iubit. Însă, dacă vrei ca o relație să dureze cât mai mult, învață din greșelile din trecut, învață să faci unele compromisuri.

 Job: din punct de vedere profesional Mercur te va face să stagnezi și ar trebui să te mulțumești să duci la bun sfârșit unele sarcini rutiniere.

 Formă: ai atâta energie încât trebuie să faci ceva pentru a o evacua. Du-te la piscină să înoți sau dezlănțuie-te pe ringul de dans.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: vești bune. Venus se va afla în această săptămână în zodia ta și te va răsfăța în ceea ce privește relația amoroasă.

 Job: comunicarea este cuvântul cheie al acestei săptămâni. Înainte ca unele neînțelegeri să își facă apariția, discută cu colegii sau clienții tăi. Odată aceste lucruri stabilite, totul ar trebui să meargă ca pe roate.

 Formă: ai un tonus de invidiat ceea ce te determină să îți duci prietenii sau iubitul la o mulțime de escapade sportive.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: deoarece ești extrem de sociabilă, s-ar putea să ai în această săptămână o întâlnire notabilă.

 Job: această săptămână se anunță a fi una extrem de încărcată la locul de muncă însă vei reuși să faci față. Gândește-te bine înainte de a lua unele decizii.

 Formă: în ultima vreme ai neglijat anumite activități. Este important să îți stabilești prioritățile și să îți asculți instinctul.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: în această săptămână, viața ta amoroasă se dovedește a fi pasională și romantică. Dacă ești celibatară vei întâlni cu siguranță pe cineva. Întrebarea este următoarea: va dura această relație?

 Job: o mulțime de sarcini rutiniere la locul de muncă. Dar, nu vei mai fi nevoită să stai peste program ceea ce înseamnă că vei avea mai mult timp pentru tine.

 Formă: în această săptămână vei avea tendința să ronțăi mai mult ceea ce nu este prea bine pentru silueta ta. Încearcă să îți schimbi obiceiurile alimentare, să consumi cât mai multe fructe și legume.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: în urma unei îndelungi munci de introspecție vei reuși să progresezi, să te cunoști mai bine dar și pe partenerul tău.

 Job: ai impresia că toată lumea este împotriva ta la locul de muncă, atât colegii cât și șeful, că aceștia nu te ajută să evoluezi. Soluția? Trebuie să ai răbdare.

 Formă: cu moralul de care dispui ar trebui să ai o săptămână excelentă. Ai grijă doar să nu te culci prea târziu seara, s-ar putea să regreți dimineața.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: ai grijă. Din cauza proastei dispoziții s-ar putea să intri repede în conflict cu partenerul de viață.

 Job: Marte îți face viața cam grea la locul de muncă.

 Formă: te vei simți destul de bine însă mare atenție la afecțiunile specifice sezonului rece.

 

Zodia Pești

 Dragoste: nu ești realistă, continui să visezi la prințul pe cal alb. Ești foarte visătoare în această săptămână.

 Job: Marte te însoțește peste tot și te ajută să duci la bun sfârșit toate proiectele.

 Formă: dacă vei dormi suficient, dacă te vei alimenta în mod corespunzător, săptămâna se va derula cum nu se poate mai bine.