Arta seducției în funcție de zodie

 

Arta seducției în funcție de semnul astrologic

arta seductiei in functie de zodie

 Astrologia te poate ajuta să seduci persoana dorită. Pentru asta, este de ajuns să știi felul în care îi place să fie abordat și iubit. Cu ajutorul acestor secrete de seducție, niciun semn astrologic nu îți va rezista!

 

Zodia Berbec

 Berbecii sunt persoane impulsive care nu se multumesc cu jumătăți de măsură. Să nu îi spui prea des Nu unui Berbec deoarece va lua refuzul tău drept un afront personal sau drept o provocare. Dacă îți dorești o relație de lungă durată alături de un Berbec, trebuie, în primul rând, să îi atragi atenția, să-i stârnești interesul, să-l provoci chiar.

 

Zodia Taur

 Taurul este o persoană tactilă căreia îi plac mângâierile. Pentru a-l seduce, este de ajuns să intri în jocul său. Taurul este o persoană posesivă căreia nu îi place să i se spună acest lucru. Dacă îl cicălești, riști să-l îndepărtezi. Taurii preferă relațiile lungi de iubire. Drept urmare, dacă reușești să îl seduci, îl vei avea multă vreme alături de tine.

 

Zodia Gemeni

 Gemenii adoră să comunice, să transmită anumite lucruri, să descopere gusturile oamenilor. Dacă ești o persoană convingătoare ai toate șansele să îl seduci. Șansele sunt mai mari să îl seduci seara deoarece Gemenii au o viață socială activă, le place să petreacă.

 

Zodia Rac

 Racul este o persoană complexată, simte nevoia să îi demonstrezi că îl placi așa cum este, este extrem de receptiv la complimente, este un familist convins. Trebuie să fii extrem de finuță cu nativii din Rac deoarece nu le place gesturile bruște. Arată-te protectivă, demonstrează-i că îți pasă de el și îl vei cuceri definitiv.

 

Zodia Leu

 Leii sunt mai degrabă spectatori decât actori. Le place să fie seduși și valorizați, să fie apreciați la adevărata lor valoare. Flatarea este modalitatea prin care poți seduce ușor un Leu. Dacă îi acorzi atenția de care are nevoie, atunci îl vei seduce relativ ușor.

 

Zodia Fecioară

 Fecioara pare, la prima vedere, o persoană rigidă, dificil de abordat. Însă, sub această mască se ascunde o personalitate explozivă. Fecioara este receptivă la complimente, declarații, adoră persoanele pasionale.

 

Zodia Balanță

 Balanța este o persoană indecisă. Cu alte cuvinte, dacă vrei să seduci o Balanță va trebui să ai multă răbdare. Balanța apreciază persoanele energice, stabile. Balanța se lasă sedusă greu deoarece vrea să se convingă întâi că poate avea încredere în persoana care vrea să o seducă.

 

Zodia Scorpion

 Pentru a seduce un Scorpion, trebuie să îi demonstrezi că tu ai acel ceva ce lui îi lipsește, de care are nevoie. Trebuie să îți pui toate atuurile în valoare. Scorpionul nu se lasă foarte ușor sedus, va trebui să ai puțină răbdare cu el. Însă, odată sedus, se dovedește a fi un partener extrem de plăcut.

 

Zodia Săgetător

 Săgetătorul este o persoană visătoare. Tu vei avea dificila misiune de a găsi lucrurile care îl vor pasiona și îi vor trezi interesul. Mizează pe romantism și îi vei ajunge drept la inimă. Dacă Săgetătorul află că a fost mințit sau păcălit, îți va întoarce spatele fără regret.

 

Zodia Capricorn

 Capricornului îi place liniștea și originalitatea. Inutil să încerci să îl seduci cu comportamente fanteziste sau excese de tot felul. Nu va fi deloc impresionat, chiar din contră. Mizează pe ieșirile culturale.

 

Zodia Vărsător

 Dacă vrei să seduci un Vărsător atunci va trebui să mizezi pe originalitate și nonconformism. Vărsătorul este un suflet rebel care apreciază persoanele independente. De obicei, Vărsătorii sunt parteneri fideli.

 

Zodia Pești

 Peștii sunt cei mai drăguți din zodiac dar și cei mai greu de sedus. Cu greu va cădea un Pește în mrejele tale. Lasă-l să creadă că el este cel care încearcă să te seducă și încearcă să-i trezești interesul.

Categorie: