Cât de stresată ești în funcție de zodie



Semnul astrologic îți arată cât de stresată ești

cat de stresata esti in functie de zodie

 Îți e teamă de eșec? Îți e teamă că nu vei fi la înălțimea așteptărilor? Ești genul care se stresează pentru absolut orice? Descoperă cât de stresată, cât de rezistentă ești la stres și cum îl poți evacua în funcție de semnul astrologic.

 Viața noastră de zi cu zi este din ce în ce mai agitată, suntem în mod constant sub presiune. În toate domeniile din viață ni se cere să fim eficienți, toată lumea are anumite pretenții de la noi. Între viața profesională, viața personală, sarcinile menajere și micile problemele din viața de zi cu zi ne este uneori destul de greu să ne păstrăm calmul.

 

Care sunt cele mai stresate semne astrologice?

 Cei mai mari stresați ai zodiacului sunt Berbecii, Gemenii, Leii, Scorpionul și Vărsătorul. Puneți toate la inimă și vă este destul de greu să eliminați tensiunea. Descoperiți cum puteți evacua stresul în funcție de semnul astrologic.

 

Zodia Berbec

Pentru Berbec, cea mai bună modalitate de evacuare a stresului o reprezintă sportul. Aleargă, du-te la sala de sport, orice activitate ce implică mișcare este mai mult decât binevenită.

 

Zodia Taur

 Îți recomandăm să mergi la țară pentru a te relaxa, calmul și liniștea specifice acestui mediu vor reuși să te facă să elimini stresul. Dacă deja locuiești la țară și tot ești stresată atunci du-te undeva la camping în mijlocul naturii, doar tu singură.

 

Zodia Gemeni

 Jocurile sunt menite să te calmeze. Pentru a mai evacua puțin tensiunile propune un joc de societate în familie sau jocuri de rol între prieteni. Sau, înscrie-te la un curs de teatru. Umorul te poate calma.

 

Zodia Rac

 Pentru a te relaxa, ai nevoie de o baie fierbinte, cu câteva lumânări parfumate și cu o muzică relaxantă. Pentru a-ți mai destinde puțin mușchii crispați apelează la masaj.

 

Zodia Leu

 Singura ta modalitate de a te relaxa este distracția, ieșirile cu prietenii. Pentru a mai evada puțin din rutină, acceptă toate invitațiile care îți sunt făcute.

 

Zodia Fecioară

 Lectura te relaxează. Drept urmare, instalează-te confortabil în fotoliul tău preferat și evadează în lumea cărților tale preferate. Lectura te transportă și te face să uiți de absolut toate grijile.

 

Zodia Balanță

 Pentru a-ți mai calma puțin nervii ce poate fi mai bun decât shoppingul? Shoppingul te ajută să te deconectezi total de cotidian.

 

Zodia Scorpion

 Pentru a te mai relaxa puțin, apelează la artele marțiale. Când faci sport, nu te vei mai gândi la absolut nimic.

 

Zodia Săgetător

 Sportul, cel de echipă în special are efecte surprinzătoare asupra nervilor tăi. Evadarea din cotidian – o ieșire în oraș, un week-end la țară – te va ajuta să mai uiți de griji.

 

Zodia Capricorn

 Pentru a-ți regăsi pacea interioară ai nevoie să meditezi într-un mediu calm. Ai nevoie să îți acorzi câteva momente de singurătate pentru a te regăsi. Singurătatea îți permite să alungi stresul, o seară în fața televizorului este ideală pentru tine.

 

Zodia Vărsător

 Pentru a evacua tensiunea ai nevoie să socializezi cu prietenii. Prietenia este cel mai bun remediu anti-stres pentru tine.

 

Zodia Pești

 Pentru a te calma, simți nevoia să asculți muzică relaxantă în pat, cu ochii deschiși. O altă soluție: scrie-ți grijile pe o bucată de hârtie și arunc-o, acest act simbolic îți va permite să îți golești mintea.

Categorie: