Florile de Bach şi semnele astrologice

 

Florile de Bach și semnele astrologice

florile de bach si semnele astrologice

 Oamenii sunt diferiți. Reacțiile și comportamentele acestora se află în strânsă legătură cu un anumit tip de Floare de Bach, cea care corespunde cel mai bine personalității sale. Această personalitate se află în strânsă legătură și cu semnul zodiacal. Drept urmare, fiecărui semn zodiacal în parte îi corespunde o anumită Floare de Bach. Îți recomandăm să faci o cură cu Floarea de Bach care ți se potrivește, timp de trei săptămâni, câte două picături, de patru ori pe zi.

 

Zodia Berbec

 Semn de Foc, zodia Berbec are un temperament impulsiv. Floarea de Bach Impatiens îi ajută pe Berbeci să își calmeze impetuozitatea.

 

Zodia Taur

 Taurul este o ființă calmă, ponderată şi muncitoare. Floarea de Bach Gentiana le permite Taurilor să-și regăsească determinarea în fața mulțimii de sarcini pe care le au de dus la bun sfârşit.

 

Zodia Gemeni

 Gemenii au o dublă personalitate. Floarea de Bach Cerato le aduce echilibrul necesar pentru luarea celor mai bune decizii.

 

Zodia Rac

 Racul are o natură calmă și sensibilă. Floarea de Bach Clematis le permite Racilor să păstreze mai ușor contactul cu realitatea.

 

Zodia Leu

 Leul este dinamic și generos. De cele mai multe ori, acesta dă dovadă de un entuziasm nemăsurat. Floarea de Bach Verbina le aduce Leilor moderația de care au nevoie.

 

Zodia Fecioară

 Nativii din Fecioară sunt persoane calme şi rezervate. Pentru a avansa în viață, Fecioarelor le place să fie însoțite, motivate de persoanele din jurul lor. Floarea de Bach Centaury le ajută pe Fecioare să îşi afirme personalitatea.

 

Zodia Balanță

 Balanțele sunt delicate şi sensibile. Acestea oscilează între vis şi realitate. Floarea de Bach Scleranthus le redă Balanțelor echilibrul și liniștea interioară.

 

Zodia Scorpion

 Scorpionul este o persoană ardentă, știe să fie pasional, agresiv chiar. Floarea de Bach Cicoree îi ajută pe Scorpioni să nu fie atât de posesivi cu persoanele din anturajul lor.

 

Zodia Săgetător

 Săgetătorii sunt o natură optimistă, debordează de vitalitate. Pot să fie persoane contradictorii, secretoase. Floarea de Bach Agrimony îi ajută pe Săgetători să-i înfrunte pe ceilalți fără să se ascundă.

 

Zodia Capricorn

 Capricornul este un tip nervos, timid, uneori închis în sine însuși. Floarea de Bach Mimulus îi ajută pe Capricorni să lase temerile deoparte, să profite din plin de viață.

 

Zodia Vărsător

 Vărsătorul este mai degrabă intelectual și cerebral, tine la independența sa. Floarea de Bach Water Violet le dă nativilor din Vărsător o dorință arzătoare de a intra în contact cu ceilalți.

 

Zodia Pești

 Nativii din Pești sunt emotivi şi sensibili. Au un simț dezvoltat al devotamentului. Florile de Bach Rock Rose le dă Peștilor curajul necesar să avanseze, să progreseze în viață.

Categorie: