Horoscopul săptămânii 27 Octombrie – 2 Noiembrie

 

Horoscopul săptămânii 27 Octombrie – 2 Noiembrie

horoscopul saptamanii 27 octombrie 2 noiembrie

 Sfârșitul lunii Octombrie nu este o perioadă pe placul tuturor. Se schimbă ora, ziua se scurtează, este frig, ploile sunt din ce in ce mai frecvente, ninsorile au început sa apară…temperaturile de peste 25 de grade sunt doar o amintire frumoasă. Dragoste, formă, job…ce ne rezervă astrele pentru ultima săptămână a lunii Octombrie?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: ai o relație? Vei avea parte de câteva conflicte în cuplu. Liniștește-te, nu-ți fă griji, împăcările vor fi foarte dulci.

 Job: ești devotată, muncești foarte mult. Fii răbdătoare și curând vei culege roadele muncii tale asidue.

 Formă: ești energică și profiți de acest lucru. Însă trebuie să te gândești și la echilibrul interior care în perioade de frig este destul de fragil.

 

Zodia Taur

 Dragoste: dacă te afli într-o relație, geloziile sunt inevitabile în această perioadă. Comunicarea este cuvântul cheie în această perioadă dificilă.

 Job: la locul de muncă nu merge totul ca pe roate însă rezolvând problemele una câte una vei reuși să găsești soluțiile adecvate.

 Formă: ai nevoie de o pauză pentru a-ți regăsi buna-dispoziție. Încearcă să te relaxezi, să practici activități relaxante.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: astrele te fac cam ursuză în această săptămână. Fii atentă să nu faci greșeli în relația de cuplu, greșeli pe care s-ar putea mai târziu să le regreți. Încearcă să rămâi pozitivă.

 Job: chiar dacă ai dreptate în anumite situații, nu încerca să forțezi lucrurile. Cel mai bine ar fi să te înarmezi cu cele mai bune argumente. Astfel, nimeni nu va putea să îți conteste ideile.

 Formă: trebuie să dormi mai mult. Dacă vrei să ieși, Luni și Vineri sunt zilele ideale pentru a face acest lucru.

 

Zodia Rac

 Dragoste: câteodată ești mult prea exigentă cu partenerul tău de viață. Încearcă să fii mai indulgentă, nimeni nu este perfect.

 Job: ești deschisă la schimbări. Însă trebuie să îți revizuiești prioritățile, să stabilești ce îți dorești cu adevărat.

 Formă: pentru a veni de hac oboselii, încetinește ritmul și schimbă-ți alimentația. Dacă ai face o cură de vitamine?

 

Zodia Leu

 Dragoste: îți place să flirtezi și consideri dragostea drept un joc în care ori câștigi, ori pierzi. Acesta este punctul tău de vedere chiar dacă nu este unul din cele mai bune.

 Job: ai nevoie de noi provocări. Cel mai bine ar fi să vorbești cu șeful tău de acest lucru, ar fi păcat să te plafonezi.

 Formă: moralul tău este excelent. Săptămâna ce stă să înceapă se anunță a fi una excelentă pentru tine.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: ce îți dorești până la urmă? Marea dragoste? O relație pasageră? Tu ești singura care poate decide acest lucru.

 Job: în această săptămână trebuie să fii extrem de răbdătoare la locul de muncă. Nu grăbi lucrurile, învață să aștepți.

 Formă: puțină relaxare nu îți strică. Dacă vremea îți permite, nu ezita să ieși afară la plimbare: lumina zilei îți va face mult bine.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: ești celibatară? Acest lucru nu va dura prea mult timp. Ești atât de carismatică în această săptămână încât sigur vei cuceri pe cineva.

 Job: zilele la locul de muncă ți se par lungi și repetitive. Încearcă să faci un curs de perfecționare, să evoluezi.

 Formă: îți mai amintești când ai fost ultima dată la sala de sport? Ce aștepți să te apuci din nou de sport? Curaj!

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: încearcă să petreci mai mult timp cu partenerul tău: plimbări, momente romantice împreună, orice vă poate apropia.

 Job: dacă te simți depășită la locul de muncă ar trebui să ceri ajutorul colegilor. Nu face tu totul, stresul s-ar putea să te afecteze mai tare decât ți-ai fi imaginat.

 Formă: ai cam uitat în ultima perioadă să consumi fructe și legume. Fugi la supermarket și fă-ți plinul cu vitamine.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: ce carismă! Dacă ești celibatară la începutul săptămânii…ei bine, în week-end nu vei mai fi cu siguranță. Ai încredere în astre!

 Job: planetele te susțin în tot ceea ce faci. Drept urmare, ai încredere în tine și în tot ceea ce faci, îndrăznește să îți impui ideile. Unele din ele sunt cu adevărat valoroase.

 Formă: în ultima vreme te-ai cam neglijat. Sport, relaxare, lectură, prieteni…dedică-ți această săptămână, nu te mai neglija.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: este săptămâna în care totul este posibil datorită lui Venus și Marte. Romantism, pasiune toridă...

 Job: ai o mulțime de proiecte în cap și vei face tot ce îți stă în putere pentru a le duce la bun sfârșit. Bravo, însă atenție la excese.

 Formă: în această săptămână vei străluci pur și simplu. Marte îți dă o energie imensă. Planifică ieșiri, activități, sport, fără să îți fie teamă că îți vei pierde tonusul.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: în această săptămână îți vei vedea partenerul sub un unghi diferit care fie îți va plăcea, fie nu…

 Job: atmosfera la locul de muncă nu este cea mai plăcută. Din fericire, îți place atât de mult ceea ce faci încât vei rămâne o adevărată profesionistă.

 Formă: ai grijă de tine. Ai tendința de a face excese iar corpul tău va avea de suferit din această cauză. Încetinește ritmul și mai ia o pauză din când în când.

 

Zodia Pești

 Dragoste: dacă ești singură, ai o idee fixă în cap, aceea de a-ți găsi sufletul pereche. Cele aflate în cuplu au nevoie de aer, se simt sufocate de partenerul de cuplu. Gândește-te bine la ceea ce vrei cu adevărat.

 Job: comunică eficient cu colegii tăi altel atmosfera riscă să se deterioreze în cadrul echipei tale.

 Formă: simți că îți lipsește energia. Soluția? Ai grijă la alimentație și la somn. Vei vedea că energia va reveni.

Categorie: