Horoscopul saptamanii 20-26 Octombrie

 

Horoscopul săptămânii 20-26 Octombrie

horoscopul saptamanii 20 26 octombrie

 Ești curioasă ce îți rezervă astrele pentru săptămâna ce stă să înceapă? Dragoste, job, formă…citește rapid horoscopul săptămânii.

 

Zodia Berbec

 Dragoste: Pentru cupluri, această săptămână se anunță a fi una extrem de liniștită. Pentru celibatare, flirtul este cuvântul de ordine. Trebuie să știi că vei fi extrem de carismatică în această săptămână, Joi în special.

 Job: Ai o mulțime de idei însă majoritatea sunt cam extravagante. Înainte de a le spune cuiva, gândește-te bine dacă sunt șanse ca acestea să fie puse în practică.

 Formă: Moralul este excelent în această săptămână. Forma ta la fel. Chiar dacă vremea este urâtă, acest lucru nu te împiedică să faci sport.

 

Zodia Taur

 Dragoste: Datorită lui Venus, Joi vei ajunge în al șaptelea cer. Însă și restul săptămânii se arată bogat în plăceri de tot felul…

 Job: Îndrăznește! Fii încrezătoare în propriile forțe. Ai demonstrat deja cât ești de capabilă și nimeni nu se îndoiește de capacitățile tale.

 Formă: În această săptămână ar trebui să mai rărești ieșirile în oraș și să te mai odihnești puțin. Dacă vei dormi mai mult vei reuși să îți regăsești tonusul, moralul tău va fi mai ridicat.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: Venus aduce un aer proaspăt în cadrul relației tale de iubire. Ești celibatară? Profită de toate calitățile pe care le ai pentru a-ți găsi sufletul pereche.

 Job: Mercur nu te prea ajută la locul de muncă. De aceea, trebuie să te gândești bine înainte de a acționa, înainte de a-ți expune punctul de vedere, pentru a evita unele greșeli.

 Formă: Nu uita că energia ta nu este infinită. Mai trebuie să faci și o pauză din când în când, este absolut necesară pentru menținerea tonusului.

 

Zodia Rac

 Dragoste: În această săptămână, din cauza lui Mercur, comunicarea în cuplu va fi destul de dificilă. Încearcă să nu fii ambiguă pentru a evita neînțelegerile. De Miercuri încolo lucrurile se vor aranja.

 Job: Atmosfera de la locul de munca este uneori destul de apăsătoare. Vorbește deschis cu colegii tăi, altfel situația nu se va schimba.

 Formă: Nu ți se pare că ai devenit cam puturoasă în ultima vreme? Fă mișcare, orice vrei, doar nu mai sta degeaba pe canapea.

 

Zodia Leu

 Dragoste: Dacă ești celibatară, nu mai aștepta prințul pe cal alb și acționează. Dă-i o mână de ajutor lui Cupidon și îndrăznește să abordezi persoana care îți place.

 Job: Chiar dacă unii colegi te enervează la culme, este important să continui munca în echipă.

 Formă: Ți-ar plăcea să scapi de câteva kilograme? Atunci fă mișcare. De ce nu faci Zumba de exemplu?

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: Ești celibatară? La sfârșit de săptămână vei fi curtată. Cuplurile vor petrece în această săptămână seri foarte romantice.

 Job: În echipă, munca este mult mai eficientă. Nu uita de acest lucru, spiritul de echipă este extrem de important.

 Formă: În această săptămână fă o pauză ori de câte ori ai ocazia, ai nevoie de acest lucru pentru a te revigora.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: Uranus te face să îți dorești să schimbi ceva, însă dacă îți schimbi partenerul nu vei rezolva mare lucru. Poate ar fi mai bine să schimbi felul în care privești lucrurile.

 Job: Ai o mulțime de idei însă ai tendința să te pierzi în ele. Concentrează-te asupra lucrurilor esențiale pentru a fi cât mai eficientă.

 Formă: Marte îți conferă multă energie, bună dispoziție. Pentru a evita insomniile, îți recomandăm să bei un ceai înainte de culcare.

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: Încetează să te mai critici, fii mai înțelegătoare cu tine însăți. Astfel, cu siguranță vei reuși să seduci pe cineva Joi sau Vineri.

 Job: Felicitări, ești extrem de organizată. Acest lucru îți permite să nu fii atât de solicitată de sarcinile care se acumulează. Continuă astfel și vei avea doar de câștigat.

 Formă: La începutul săptămânii îți cam lipsește energia. Liniștește-te, tonusul și buna dispoziție vor reveni spre sfârșitul săptămânii.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: Jupiter, Marte și Mercur îți înfrumusețează viața în această săptămână. Dragoste, romantism, comunicare, totul este perfect. Profită din plin!

 Job: Fii riguroasă la locul de muncă, altfel vei face greșeli și vei primi reproșuri din partea superiorilor.

 Formă: În această săptămână simți nevoia unei schimbări. Urmează-ți instinctul și încearcă un sport nou.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: pentru Berbeci se anunță o săptămână romantică. Venus este cea care îți va pune imaginația în mișcare.

 Job: Își recomandăm să eviți aroganța cu orice preț. Vei avea doar probleme dacă o manifești.

 Formă: Încearcă să îmbini relaxarea cu hobby-urile: o plimbare cu bicicleta, o ședință la saună. Aceste activități sunt un adevărat balsam pentru corp și spirit.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: Marte te încurajează să faci primul pas. Fii seducătoare!

 Job: Nu îți abandona proiectele, chiar dacă întâmpini obstacole. Perseverența îți va fi răsplătită în cele din urmă.

 Formă: Chiar dacă ești puțin stresată, te simți în formă. Îți recomandăm să mănânci mai sănătos pentru a evita problemele cu stomacul.

 

Zodia Pești

 Dragoste: Începând cu ziua de Joi, Venus și Soarele îți sunt favorabile. Cuplurile vor avea o săptămână armonioasă.

 Job: În această săptămână, încearcă să mai faci o pauză din când în când altfel riști să suferi de epuizare.

 Formă: Marte îți tulbură somnul. Încearcă să te culci seara mai devreme și bea un ceai înainte de culcare sau practică o activitate relaxantă.

Categorie: