Zodia iti spune ce stil deco iti place

 

Preferințe în materie de deco în funcție de semnul astrologic

zodia iti spune ce stil deco iti place

 Fiecare semn astrologic este atașat de o culoare, un sunet, un element natural dar și de accesorii și de anumite stiluri deco. Pentru propriul tău confort, niciun detaliu nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Ești pregătită să îți faci plinul de energii pozitive?

 

Zodia Berbec

 Casa Berbecului trebuie să fie plină de culori vii, bogate în energie, culorile calde să fie cele care domină, roșu de exemplu. Notele acestei culori puternice îi vor întări Berbecului încrederea în sine. Tablourile și pozele din casa Berbecului trebuie să fie colorate și vesele.

 

Zodia Taur

 Interiorul casei Taurului trebuie să respire senzualitate. Bucătăria sa este practică și primitoare. Nu trebuie să eziți în a plasa în bucătărie toate ustensilele de care ai nevoie. În ceea ce privește piesele de mobilier, acestea trebuie să fie șic și elegante. Canapeaua și patul trebuie să fie cât mai confortabile. Un parfum (ulei esențial, esențe naturale) și o muzică de ambianță vor da o notă cosy casei tale. Să nu uităm de plante și de flori, pentru plăcerea ochiului și a simțurilor.

 

Zodia Gemeni

 Fiecare încăpere din casa Gemenilor trebuie să fie echipată cu un telefon, cu acces nelimitat la Internet și cu un număr cât mai mare de canale de televiziune. Să nu uităm de bibliotecă care trebuie să fie cât mai mare. Gemenii au nevoie de mult aer și de lumină. Gemenii se văd locuind foarte bine într-o casă cu mansardă de exemplu. Picturile moderne, șocante chiar sunt pe placul Gemenilor și vor reprezenta un bun subiect de discuție pentru invitați.

 

Zodia Rac

 Racii au nevoie de o locuință confortabilă și primitoare. Pentru nativii din Rac, un deco mai rustic, sic sau sobru, in stilul unei cabane la munte, reprezintă alegerea ideală. Racii preferă țesăturile cu imprimeuri florale, gen liberty. În ceea ce privește parfumurile de interior, ce poate fi mai frumos decât aroma unei prăjituri proaspăt scoasă din cuptor? Marea este un element important pentru Rac, un semn de apă, căsuțele de vacanță la malul mării numărându-se printre preferințele Racilor. În lipsa căsuței de vacanță, câteva fotografii cu marea vor avea efectul scontat.

 

Zodia Leu

 Acest semn de Foc are nevoie de culori flashy. Galben viu, albastru klein, tonuri de portocaliu și de purpuriu. Leul are nevoie de un interior plin de viață. Acesta are obiceiul să achiziționeze o mulțime de obiecte de decor ludice care îi vor amuza pe invitații săi. Leii visează să aibă o încăpere rezervată distracției: o cameră în care să se poată juca jocurile video preferate, cu o masă de biliard în mijloc și cu un sistem home cinema acompaniat de karaoke!

 

Zodia Fecioară

 O locuință aranjată, fără vreun fir de praf la orizont. Toate lucrurile sunt aranjate minuțios, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Un apartament modern reprezintă locul ideal pentru o Fecioară meticuloasă. Câteva obiecte de decor, extrem de bine alese, folosite în mod inteligent. În ceea ce privește alegerea culorilor, cel mai bine ar fi să mizezi pe sobrietate: culori neutre sau chiar o singură culoare pentru toată casa. Secretul unei case aranjate și curate? Dulapuri bine gândite, de tip dressing.

 

Zodia Balanță

 Balanța nu ezită să investească oricât este nevoie în cuibușorul său. Aceasta are nevoie de spații mari. Balanța dă dovadă de talente decorative, pricepându-se de minune să creeze o atmosferă romantică în interiorul său. Lumânări parfumate, o saltea de apă. Un dressing ar fi binevenit pentru acest semn astrologic dependent de shopping.

 

Zodia Scorpion

 În două cuvinte, casa Scorpionului ar trebui să fie exotică și misterioasă. Lumina este un element extrem de important pentru Scorpion. Parfumurile de interior și lumânările parfumate se numără printre preferințele Scorpionului. Scorpionul visează să aibă în casă o piscină sau un jacuzzi și va face tot ce îi stă în putere să le aibă. În ceea ce privește mobilierul, Scorpionul preferă stilul vintage.

 

Zodia Săgetător

 Săgetătorul are nevoie de spațiu. Pentru Săgetător un scaun este util doar dacă este confortabil, idem pentru restul mobilierului din casă. Acesta are obiceiul să își decoreze casa cu obiecte aduse din vacanță, cu țesături cu imprimeuri etnice deoarece pentru a se simți bine, Săgetătorul are nevoie de culori vii, de obiecte la modă. Un șemineu și un grătar sunt investiții pe placul Săgetătorului.

 

Zodia Capricorn

 Casa ideală pentru Capricorn se află undeva la țară, dacă se poate într-o regiune de munte. Dacă este vorba de o clădire de apartamente, Capricornul preferă în general ultimele etaje. Este și mai bine dacă acesta este clasat monument istoric. În ceea ce privește alegerea culorilor, Capricornul le preferă pe cele neutre. Nu îi plac fanteziile când vine vorba de alegerea materialelor pentru perdele sau draperii, preferă materialele clasice.

 

Zodia Vărsător

 Vărsătorul este o persoană atipică, nu se ia după nimeni, are nevoie de un interior care să îi semene. Preferă lucrurile unice atât în ceea ce privește obiectele de decor cât și electrocasnicele. Vărsătorul este pasionat de tot ce înseamnă tehnologie. Câteva picturi abstracte vin să completeze interiorul acestuia.

 

Zodia Pești

 Peștii au nevoie de liniște, de relaxare. De aceea, în casa lor există tot felul de lucruri care să le confere această liniște. Un acvariu de exemplu. Toate obiectele care creează o ambianță marină sunt pe placul Peștilor. Pe pereți, Peștii agață pozele din vacanță sau tablouri pe placul lor. Dacă spațiul le-o permite, Peștilor le-ar plăcea să își amenajeze o încăpere în care să picteze. În ceea ce privește materialele alese, pentru perdele Peștii preferă organza.

Categorie: