Zodiacul Arborilor, partea a 2 a

 

Zodiacul Arborilor II

Măslin – 23 Septembrie

zodiacul arborilor partea a 2 a

 Nativii din Măslin sunt persoane joviale, calme și tolerante. Sunt persoane echilibrate, raționale, nu suportă agresiunea și violența. Acești nativi au nevoie de căldura soarelui dar și de căldură spirituală. Sunt sensibili și sunt mișcați de suferința celor apropiați, nu suportă să îi vadă suferind. Cuvântul gelozie nu există în vocabularul lor.

 

Pin – 20 Februarie – 1 Martie, 23 August – 2 Septembrie

 Nativii din Pin sunt persoane energice și active, prudente și muncitoare. Sunt idealiste și pragmatice. Adoră să fie înconjurați de persoane cunoscute și plăcute, știu să se bucure de viață fără să devină egoiști. Sunt o companie plăcută pentru prietenii lor, știu să îi asculte și să îi ajute când au probleme.

 

Corn – 1 Aprilie – 10 Aprilie, 3 Octombrie – 12 Octombrie

 Acești nativi sunt joviali, plini de farmec, talentați și generoși. Adoră să fie în centrul atenției, au mereu relații complicate de iubire. Sunt persoane active, nu suportă singurătatea, au gusturi rafinate, sunt sentimentali și entuziaști, parteneri fideli pentru persoana de sex opus.

 

Tei – 11 Martie – 20 Martie, 13 Septembrie – 22 Septembrie

 Acești indivizi au tendința de a accepta cu seninătate tot ce le oferă viața. Nu suportă disputele, nervozitatea, sunt talentați însă le lipsește perseverența, nu reușesc să își pună toate ideile în aplicare. Sunt visători, le place să trăiască viața din plin, au o imaginație bogată.

 

Brad – 1 Ianuarie – 9 Ianuarie, 2 Iulie – 11 Iulie

 Nativii din Brad au gusturi sofisticate și rafinate de care sunt foarte mândri. Uneori au tendința să fie capricioși și încăpățânați. De obicei sunt modești, ambițioși și muncitori. Acești nativi au mulți prieteni dar și dușmani pe măsură. Nu le place să vorbească de propriile lor probleme.

 

Cedru – 9 Februarie – 19 Februarie, 13 August – 22 August

 Nativii din Cedru beneficiază de o frumusețe rară. Sunt adaptabili, iubesc luxul și sunt sănătoși în general. Le place să-i impresioneze pe ceilalți, au un anume complex de superioritate, sunt determinați, entuziaști, își respectă cu strictețe propriul cod moral, sunt capabili să își caute o viață întreagă dacă este nevoie sufletul pereche.

 

Frasin – 22 Mai – 31 Mai, 22 Noiembrie – 2 Decembrie

 Nativii din Frasin sunt plin de viata, pretențioși. Nu acceptă să fie criticați, au tendința să fie egoiști, le place să se joace cu focul. Sunt inteligenți, talentați însă au tendința să se implice mult prea tare în relația cu ceilalți. Sunt capabili să facă o mulțime de sacrificii doar pentru a-și îndeplini obiectivele mărețe.

 

Mesteacan – 21 Iunie

 Acești nativi sunt flexibili, eleganți și conviviali. Modești din fire, excesele nu sunt pe placul lor. Sunt devotați cu persoanele care îi înconjoară. Dacă au avut o copilărie nefericită, au tendința să devină egoiști și dominatori.

 

Plop – 31 Ianuarie – 9 Februarie, 1 Mai – 10 Mai

 Nativii din Plop au un aspect fizic plăcut însă nu au încredere în sine. Le place armonia și buna înțelegere, dau dovadă de curaj când este necesar, nu suportă stupiditatea, extremismul și agresivitatea. Sunt buni organizatori și adoră să filozofeze.

 

Smochin – 11 Iunie – 20 Iunie, 12 Decembrie – 21 Decembrie

 Acești nativi sunt puternici, independenți și încăpățânați. Își dedică întreg timpul familiei și animalelor și nu suportă să fie contraziși. Au simțul umorului, sunt inteligenți și abili, însă nu le prea place să muncească. Trec foarte repede de la o extremă la alta, uneori au tendința să exagereze.

 

Ulm – 10 Ianuarie – 19 Ianuarie, 12 Iulie – 22 Iulie

 Acești nativi au un aspect fizic plăcut, le place să poarte haine în culori vii. Sunt destul de pragmatici, exigenți și nu tolerează greșelile. Vor să fie lideri, sunt cinstiți și loiali. Sunt nonconformiști, nu suportă persoanele egoiste, sunt partizanii dreptății și toleranței. Sunt generoși și au un simț al umorului foarte bine dezvoltat.

 

Categorie: