Zodiacul Arborilor, partea intai

 

Zodiacul Arborilor

zodiacul arborilor

 Zodiacul arborilor, cunoscut și sub numele de zodiacul celtic sau druidic provine din tradiția celtică și a fost creat de preoții celți. Zodiacul arborilor este compus din 21 de elemente corespunzând unui număr de 21 de arbori, aflați în strânsă legătură cu gradele solare.

 

Alunul – 22 Martie – 31 Martie, 24 Septembrie – 2 Octombrie

 Nativii din semnul Alunului sunt fermecători, modești și înțelegători. Le lasă tuturor persoanelor cu care intră în contact o impresie bună și se fac rapid plăcuți de toată lumea. Acești nativi au un semn acut al eticii și au obiceiul să se implice în cazuri sociale. Acești nativi sunt iubiți de societate deoarece sunt toleranți, echilibrați, nu intră în conflicte. În cadrul relațiilor afective, pot deveni destul de capricioși și greu de mulțumit.

 

Carpen – 1 Iunie – 10 Iunie, 2 Decembrie – 11 Decembrie

 Nativii din Carpen sunt dotați cu o frumusețe aparte și cu un gust rafinat. Chiar dacă sunt extrem de preocupați de aspectul fizic, nu sunt deloc egoiști. Acești nativi duc o viață sobră dar în același timp iubesc confortul. În cadrul relației sentimentale, acești nativi își doresc alături un partener calm care să le aprecieze calitățile.

 

Chiparos – 20 Ianuarie – 30 Ianuarie, 23 Iulie – 2 August

 Nativii din Chiparos sunt puternici și se adaptează tuturor condițiilor de viață. Optimiști din fire, aceștia își doresc să câștige cât mai mulți bani și o anumită poziție socială. Nu suportă singurătatea însă pun mare preț pe independență. Pot deveni încăpățânați, chiar brutali dacă ceva nu le convine.

 

Măr – 23 Decembrie – 31 Decembrie, 22 Iunie – 1 Iulie

 Mărul este considerat arborele perfecțiunii, legătura de iubire dintre Om și Natură. Este unul din cei șapte arbori sacri ai celților. Nativii din această zodie sunt seducători și atrăgători. Adoră flirtul și aventura. Nativii din Măr sunt sensibili, mereu îndrăgostiți. Se dovedesc a fi parteneri fideli și blânzi.

 

Nuc – 21 Aprilie – 30 Aprilie, 23 Octombrie – 11 Noiembrie

 Nativii din Nuc sunt persoane dure, pline de contraste, uneori greu de înțeles. Au tendința să fie egoiști, să își apere interesele cu agresivitate. Sunt spontani, știu să îi surprindă pe cei din jur, pot fi extrem de flexibili când vor cu adevărat acest lucru. Ca parteneri de viață sunt pasionali și geloși. Se îndrăgostesc destul de greu dar sunt extrem de fideli.

 

Saule – 2 Martie - 10 Martie, 3 Septembrie – 12 Septembrie

 Nativii din Salcie sunt persoane atrăgătoare, melancolice. Au foarte bune gusturi, sunt corecți și au o intuiție foarte bună. Le place să călătorească, sunt flexibili și adaptabili. Sunt pragmatici și reușesc să își păstreze calmul în situații dificile. Pe de altă parte, pot deveni rapid capricioși când ceva nu le convine.

 

Stejar – 21 Martie

 Nativii din Stejar sunt puternici și ambițioși. Nu le plac schimbările, sunt independenți și sensibili. În momentul în care sunt contraziși sau atacați, aceștia devin extrem de combativi și își pun imediat în valoare forța și rezistența pentru a le demonstra celorlalți că nu le este teamă de nimic.

 

Arțar – 11 Aprilie – 20 Aprilie, 13 Octombrie – 22 Octombrie

 Nativii din Arțar sunt persoane cărora le place să iasă în evidență. Le place să fie în centrul atenției și nu scapă nicio ocazie pentru a face acest lucru. Sunt dotați cu o imaginație bogată, sunt creativi, au idei originale pe care reușesc să le pună mereu în practică datorită perseverenței lor.

 

Castan – 11 Mai – 21 Mai, 12 Noiembrie – 21 Noiembrie

 Nativii din Castan sunt dotați cu o frumusețe rară și au tendința să fie extrem de exigenți cu ei înșiși. Sunt persoane joviale însă pot deveni prieteni foarte dificili. Au tendința să adopte o atitudine de superioritate în unele situații. Le este destul de greu să găsească un partener de viață și în general iubesc cu adevărat o singură dată în viață.

 

Categorie: