Culorile asociate zodiei tale

 

Culoarea potrivită în funcție de zodie

culorile asociate zodiei tale

 Culorile sunt omniprezente în cadrul astrologiei moderne. Află care sunt culorile care ți se potrivesc în funcție de zodie, încearcă să le porți cât mai des pentru a-ți înfrumuseța viața. Iată culorile asociate semnului astrologic.

 

Zodia Berbec

 Culoarea potrivită pentru nativii din Berbec este roșu purpuriu. Această culoare este ideală pentru creșterea libidoului. Roșul purpuriu este o culoare favorabilă și în cazul unui conflict.

 

Zodia Taur

 Culoarea ideală pentru nativii din Taur este verdele deschis sau închis, aceasta favorizând promovarea, stabilitatea economică. Culoarea verde îi va încuraja pe Tauri să achiziționeze terenuri sau bunuri imobiliare. Verdele îi ajută pe Tauri să își stabilizeze emoțiile.

 

Zodia Gemeni

 Culorile Gemenilor: violet, gri și albastru. Sunt niște culori care le stimulează Gemenilor activitatea cerebrală. În ceea ce privește dragostea, verdele este culoarea ideală pentru ei.

 

Zodia Rac

 Culorile Racului sunt albul și galbenul. Sunt niște culori ce favorizează deschiderea, protecția, călătoria și intuiția.

 

Zodia Leu

 Culorile tale astrologice sunt portocaliul, galbenul auriu și roșu. Purtând în mod regulat aceste culori vei avea un succes nebun în afaceri.

 

Zodia Fecioară

 Culorile potrivite Fecioarei sunt maro și albastru. Este o culoare ce conferă serenitate și calm în situații ce necesită un nivel înalt de analiză. Maro și albastru sunt niște culori asociate armoniei în cadrul relațiilor profesionale.

 

Zodia Balanța

 Culorile ideale pentru nativii din Balanță sunt albastrul, verdele și roșu pal. Acestea le permite Balanțelor să-și elibereze spiritul, atrag norocul și le protejează împotriva undelor negative.

 

Zodia Scorpion

 Culoarea ideală pentru Scorpion este roșu. Aceasta culoare acționează în mod favorabil pentru îmbunătățirea relațiilor cu celelalte persoane din zodiac. Roșu îi ajută pe Scorpioni să scape de emoțiile negative.

 

Zodia Săgetător

 Culoarea favorabilă Săgetătorului este albastru. Atrage undele pozitive si il ajută pe Săgetător să fie calm în orice situație.

 

Zodia Capricorn

 Culorile potrivite Capricornului sunt gri și roșu închis. Acestea îi vor proteja pe Capricorni de influențele negative.

 

Zodia Vărsător

 Culorile acestui semn atipic sunt verdele și roșu. Sunt niște culori ce le asigura liniștea Vărsătorilor. În situații mai dificile, aceste două culori îl ajută pe Vărsător să ia cele mai bune decizii.

 

Zodia Pești

 Pentru Pești, culoarea potrivită este verdele. Aceasta culoare îi protejează pe Pești de undele negative, îi ajută să își controleze mai bine emoțiile. O culoare ce ii va ajuta pe nativii din zodia Pești să vadă mai clar lucrurile. Dacă are o problemă cu partenera de cuplu, culoarea verde îl va ajuta pe Pește să se împace cu aceasta.

Categorie: