Alege un cadou in functie de zodie

 

Cadoul ideal în funcție de semnul astrologic

alege un cadou in functie de zodie

 În funcție de semnul astrologic, putem adapta cadoul pe care vrem să-l oferim unei persoane. Gusturile fiecărei persoane sunt extrem de influențate de semnul astrologic. Universul cadourilor nu are granițe. O incursiune în universul astrologiei ar putea reprezenta un punct de plecare perfect pentru multe persoane aflate în căutare de cadouri.

 

Zodia Berbec

 Nativii din Berbec adoră provocările, adoră să experimenteze. Sunt impulsivi și activi. Drept urmare, orice cadou legat de o activitate sportivă este bine venit. Nu le oferi cadouri practice, aceștia au nevoie un lucru care să-i provoace să descopere lucruri noi, să își folosească din plin energia fizică. Alte idei de cadouri: un ceas, schiuri, ochelari de soare, cercei, un expresso, bilete la un eveniment sportiv.

 

Zodia Taur

 Nativii din Taur apreciază unele lucruri precum sarea de baie sau lumânările parfumate. Cuvântul cheie de care trebuie să ții cont în momentul în care cauți un cadou pentru un Taur este luxul. Acești nativi apreciază lucrurile scumpe, de calitate. Taurii adoră masajul și cultura. Drept urmare le poți oferi drept cadou bilete la teatru, la expoziții de pictură, bijuterii sau flori. Alte idei de cadouri: parfumuri, o eșarfă din mătase, un colier, un portofel, unelte de grădinărit.

 

Zodia Gemeni

 Nativii din Gemeni adoră să citească, drept urmare o carte ar fi cadoul ideal pentru ei. Lucrurile care le stimulează imaginația vor fi pe placul Gemenilor. Deoarece le place mult să comunice, le poți oferi un telefon mobil, un carnețel, o agendă. Alte idei: mănuși, un stilou, o brățară, un ceas.

 

Zodia Rac

 Nativii din Rac adoră să se relaxeze. De aceea, o zi la un centru Spa ar fi cadoul ideal pentru ei. Albumurile foto, o carte sau obiectele destinate decorării casei vor fi în egala măsură apreciate de Raci. Racul este un semn de apa ceea ce înseamnă că este o persoană emotivă. Cadourile sentimentale îi vor topi inima. Alte idei: ustensile de bucătărie, un acvariu cu pești tropicali, prosoape de baie.

 

Zodia Leu

 Nativii din Leu apreciază în special cadourile care le pun în evidență frumusețea fizică sau personalitatea. Îi poți cumpăra o bijuterie, haine în culori tari. Leii sunt în general persoane extravagante și îndrăznețe. Alte idei: o sticlă scumpă de șampanie, un aranjament floral, perle sau diamante.

 

Zodia Fecioara

 Nativii din Fecioară adoră eleganța simplă. Drept urmare, orice cadou ar trebui să fie clasic. Fecioarelor le plac activitățile sportive. Un abonament la sala de sport va fi apreciată de aceasta. Alte idei: un masaj, o zi la Spa, o poșetă clasică, o plantă, o sticlă de vin.

 

Zodia Balanta

 Nativii din Balanță vor aprecia cu siguranță un bilet la un concert de muzică simfonică sau la balet pentru a-și satisface nevoia de cultură. Sau poți să le oferi biografia unui personaj celebru, vor fi încântați. Alte idei: cărți, un stilou, o ramă foto.

 

Zodia Scorpion

 Nativii din Scorpion adoră secretele și misterele. Drept urmare vor aprecia o carte de Agatha Christie sau un telescop. Alte idei: o loțiune de baie, ulei pentru corp, flori, lumânări, cărți de tarot.

 

Zodia Săgetător

 Nativii din Săgetător adoră animalele. Drept urmare, îi poți surprinde prin oferirea unui câine de exemplu. Acestor nativi le place să experimenteze, sunt exploratori excelenți. Alte idei: un atlas, un bilet la o piesă de teatru, un telescop.

 

Zodia Capricorn

 Nativii din Capricorn sunt extrem de conservatori. Drept urmare vor aprecia un ceas vechi sau un suvenir mai aparte. Orice cadou practic, menit să le simplifice existența, va fi apreciat. Alte idei: lumânări, o rachetă de tenis, o vază din cristal, bilete de teatru.

 

Zodia Vărsător

 Nativii din Vărsător adoră să facă opere de caritate. Au o afinitate pentru progres, tehnologie. Cuvântul pe care trebuie să îl ai în minte când cauți un cadou pentru un Vărsător este noutate. Alte idei: cărți SF, un telefon mobil, bilete la un film SF.

 

Zodia Pești

 Nativii din Pești sunt atrași de iluzionism, fantastic și dramă. Cel mai bun cadou pentru aceștia este o carte de poezie sau bilete la teatru. Alte idei: un parfum, un film romantic, o sticlă de vin.

 

Categorie: