Defectele femeilor in functie de zodie

 

Defectele femeilor în funcție de semnul astrologic

defectele femeilor in functie de zodie

 Femeile, la fel ca bărbații de altfel, sunt departe de a fi perfecte. Iată care sunt cele mai mari defecte feminine în funcție de semnul astrologic.

 

Zodia Berbec

 Doamna Berbec este o femeie cu caracter puternic pe care orice bărbat și-ar dori să o aibă alături. Este exigentă și dificil de domesticit domnilor. Doamna Berbec nu se lasă niciodată sedusă definitiv, nu va aparține cu adevărat niciodată unui bărbat. Este o femeie independentă care pune mare preț pe carieră și pe viața socială. Adoră să dea ordine, partenerului de viață în special. Un adevărat tiran!

 

Zodia Taur

 Femeia din zodia Taur este senzuală, frumoasă, o femeie ce cucerește orice bărbat prin rafinamentul său. Atenție! Odată cucerită, femeia Taur are tendința să se transforme într-o casnică neglijentă. Lasă machiajul și îngrijirea personală în favoarea unei case impecabile. Kilogramele în plus se pot aduna rapid dacă nu are grijă de ea.

 

Zodia Gemeni

 Femeia Gemeni este drăguță, amuzantă și relaxată. Prea relaxată uneori. Femeia Gemeni urăște constrângerile. Dacă are o relație de lungă durată, are tendința să-i cedeze partenerului toate sarcinile menajere. Adoră să se joace cu sentimentele partenerului său de viață. Datorită abilităților sale, femeia Gemeni obține întotdeauna ceea ce își dorește. Geloasă și suspicioasă, femeia Gemeni nu îi lasă nici un pic de libertate partenerului său.

 

Zodia Rac

 Femeia din zodia Rac este o femeie sensibilă, tandră, afectuoasă. Însă, din păcate, femeia Rac nu este deloc ambițioasă, nu își face niciodată planuri de viitor. Are tendința să își lase responsabilitățile pe umerii altora, ai partenerului de viață în special. O natură delicată și destul de greu de înțeles.

 

Zodia Leu

 O femeie plină de carismă, seducătoare. Inteligentă, femeia Leu se lasă destul de greu cucerită. Aceasta caută mereu să își domine partenerul. Dacă nu faci cum zice ea, nu ai zile liniștite alături de ea. Are niște gusturi de lux care ar ruina orice buget, oricât de mare ar fi acesta, niște pretenții de vedetă.

 

Zodia Fecioară

 O femeie discretă, naturală și timidă. Dar, atenție! Femeia Fecioară este o femeie minuțioasă, meschină, deghizată în floare. Adoră să îi facă reproșuri partenerului de viață, să îl spioneze și să-i facă viața un coșmar. Fecioara nu este niciodată mulțumită, întotdeauna găsește ceva de criticat.

 

Zodia Balanță

 Femeia Balanță este delicată, zâmbitoare, dulce și feminină. Însă, în spatele acestei fațade se ascunde adesea o ființă individualistă, indecisă. Balanța nu are un caracter puternic, fuge adesea de responsabilități și nu îi este jenă să mintă pentru a ascunde unele greșeli comise.

 

Zodia Scorpion

 Nativa din zodia Scorpion este pasională, un adevărat magnet pentru bărbați. În spatele acestei aparențe sexy se ascunde un adevărat demon! Femeia Scorpion îi tratează pe bărbați ca pe niște obiecte, dă dovadă de o gelozie maladivă, va reuși în cele din urmă să își îndepărteze partenerul de prieteni și familie.

 

Zodia Săgetător

 Femeia Săgetător este o femeie modernă și sportivă. Problema este că, aceasta nu face parte din cele mai fidele persoane din lume. Consideră că are întotdeauna dreptate, le dă ordine tuturor, jucând rolul de inspector al muncii pe care le-o dă altora de finalizat.

 

Zodia Capricorn

 Femeia Capricorn este curajoasă și fidelă. Însă adesea, are un comportament rece, glacial chiar. Femeia Capricorn tratează bărbatul ca un obiect fără să-i ofere nici măcar un gest de tandrețe. Femeia Capricorn nu este deloc senzuală.

 

Zodia Vărsător

 Femeia Vărsător este independentă. Îi este teamă de angajamente, ideea căsătoriei o îngrozește. În raport cu realitatea, ambițiile sale sunt nemăsurate. Dacă un partener nu se ridică la înălțimea așteptărilor sale, va fi înlocuit rapid.

 

Zodia Pești

 Femeile Pești sunt în general foarte frumoase dar în general fragile, complet dependente de alții. Exigente, adeptele șantajului afectiv, femeile Pești fac adevărate crize când nu obțin ceea ce își doresc.

Categorie: