Zodia iti spune cat de cinstit esti

 

Cât de mult minți, în funcție de zodie

zodia iti spune cat de cinstit esti

 Descoperă care sunt cele mai cinstite semne astrologice și cele care preferă să mintă în anumite situații.

 

Zodia Berbec

 Berbecul este un semn activ, plin de energie, curaj, agresivitate și îndrăzneală. Acestor nativi nu le place să-i ofenseze pe ceilalți, preferă să se țină cât mai departe de conflicte. Însă acest lucru nu înseamnă că nu recurg din când în când la minciună și la ipocrizie pentru a-și atinge obiectivele. Nativii din zodia Berbec știu să își analizeze extrem de bine interlocutorii pentru a ști cum să acționeze cât mai bine în cazul unei confruntări.

 

Zodia Taur

 Nativii din zodia Taur sunt niște persoane conștiincioase, mereu în căutarea armoniei și liniștii. Sunt generoși cu ceilalți, intențiile lor sunt întotdeauna cele mai bune. Taurii preferă întotdeauna adevărul cu riscul să-i rănească pe cei apropriați. Detestă să fie complici la o minciună. Dacă sunt provocați, Taurii se pot dovedi a fi încăpățânați și inflexibili, își vor susține cu fermitate convingerile fără să le fie teamă de reacții.

 

Zodia Gemeni

 Nativiii din zodia Gemeni sunt energici și comunicativi. Se plictisesc extrem de repede însă nu le plac schimbările bruște. Extrem de sociabili, nu ezită în a spune exact ceea ce gândesc. Caracterul lor dublu îi ajută să stăpânească de minune arta disimulării. Gemenii sunt agili și își schimbă rapid comportamentul, în funcție de situație. Prieteni fideli în general, Gemenii sunt capabili să mintă sau să dezinformeze, cu scopul de a-ți apăra apopiații.

 

Zodia Rac

 Nativii din Rac sunt persoane sensibile, în căutarea stabilității. Racii au o relație strânsă cu părinții lor. Condamnă ipocrizia și pe cei care recurg la minciună pentru a reuși în viață. în general, Racii evită, pe cât posibil, minciunile.

 

Zodia Leu

 Leul este semnul de fier al zodiacului. Dominați de Soare, acești nativi vor să își impună autoritatea în ochii tuturor, si pot da dovadă de aroganță și de un orgoliu exagerat în anumite situații. Vor mereu să îi impresioneze pe ceilalți și nu ezită să recurgă la înșelătorii și minciuni pentru a-și atinge scopurile.

 

Zodia Fecioară

 Nativii din zodia Fecioară sunt meticuloși, recunoscuți pentru faptul că au un spirit critic. Extrem de atenți la detalii, aceștia au tendința să le reproșeze persoanelor din jurul lor că greșesc prea mult. Nu sunt adepții minciunii însă au tendința să exagereze cu unele comentarii mai ales dacă persoana respectivă nu este pe placul lor.

 

Zodia Balanță

 Nativii din Balanță știu foarte bine cum să se comporte în societate. Se implică în conflicte doar în cazuri extreme. Stăpânesc la perfecție arta disimulării.

 

Zodia Scorpion

 Nativii din zodia Scorpion sunt cunoscuți pentru caracterul lor luptător, pentru natura lor răzbunătoare. Cu toate acestea, Scorpionii pot fi niște prieteni fiabili și loiali. În general, Scorpionii își arată doar o parte din personalitate. Nu le place trădarea și ipocrizia, vor recurge la minciună și la răutate fără regrete, pentru a se răzbuna.

 

Zodia Săgetător

 Nativii din Săgetător sunt persoane tolerante și sociabile. Sunt idealiste, apreciază onestitatea. Sunt inflexibili în fața principiilor în care cred cu tărie: adevăr și echitate. Singurul lor defect este că sunt prea visători, pierd adesea contactul cu realitatea. Dacă primesc prea multe critici, pot deveni aroganți și impulsivi.

 

Zodia Capricorn

 Nativii din zodia Capricorn nu au prea multă încredere în oameni. Cea mai mare dorință a lor este să reușească în carieră. Pentru a-și atinge obiectivele, pot recurge la un comportament extrem de egoist. Cu toate acestea, acești nativi încearcă să evite conflictele și discuțiile în contradictoriu.

 

Zodia Vărsător

 Nativii din Vărsător sunt ingenioși și independenți, nu acceptă niciun fel de constrângeri. Sunt buni prieteni și le place să fie în centrul atenției. Au principii puternice, urăsc minciuna. Preferă să contra-atace cu ajutorul unei atitudini ferme.

 

Zodia Pești

 Peștii sunt toleranți și respectuoși. Sunt sensibili și capabili să se sacrifice pentru binele celorlalți. Nu suportă singurătatea și caută mereu compania oamenilor. Cel mai adesea, nativii din zodia Pești mint pentru a proteja unele sentimente inocente, în special când realitatea devine mult prea greu de suportat.

Categorie: