Zodia iti spune ce fel de mama esti

 

Ce fel de mamă ești, în funcție de zodie

zodia iti spune ce fel de mama esti

 Se pare că astrologia ne influențează comportamentul matern conferindu-ne calități și defecte. Descoperă-le chiar acum!

 

Mama din zodia Berbec

 Mama din zodia Berbec este protectoare și curajoasă, este capabilă de orice doar să-i asigure securitatea și fericirea copilului său. Mama Berbec este atletică, adoră să își petreacă timpul afară împreună cu copilul său. Mama Berbec își va încuraja mereu copilul să încerce jocuri și activități noi.

 

Mama din zodia Taur

 Siguranță, securitate, bunăstare, iată ce încearcă mama din zodia Taur să aibă în casa sa. Mama Taur are în permanență grijă de copilul său însă uneori are tendința să devină sufocantă. Se va asigura în permanență că familia sa dispune de resursele financiare necesare de care are nevoie pentru a-si asigura copilului o educație bună. Mamei Taur îi place să își petreacă timpul în aer liber cu copilul său.

 

Mama din zodia Gemeni

 Mama din zodia Gemeni s-a pregătit foarte bine înainte de sosirea pe lume a copilașului său, citind toate cărțile existente în acest domeniu. Mama Gemeni îi va învăța pe copiii săi să iubească lectura.

 

Mama din zodia Rac

 Femeia Rac este născută să devină mamă. Mama din zodia Rac este o mamă protectoare, rolul de mamă i se potrivește perfect, este sensibilă și atentă. Nu uita să-i lași copilului tău posibilitatea de a descoperi lumea singur.

 

Mama din zodia Leu

 Generozitatea ta reprezintă un cadou excelent pentru copiii tăi. Mama din zodia Leu este o mamă mândră, îndrăzneață și determinată, protectoare și generoasă. Mama Leu este creativă, de aceea are obiceiul să exploreze domeniul artei împreună cu copiii săi încă de la o vârstă fragedă. Are obiceiul să își ducă copiii în vizită la muzee, la diferite ateliere creative.

 

Mama din zodia Fecioară

 Mama Fecioară adoră să se ocupe de copiii săi. Are grijă să fie curați, îmbrăcați frumos, să fie bine hrăniți și să doarmă atât cât trebuie. Femeia din zodia Fecioară caută să atingă perfecțiunea în rolul de mamă. Însă, din cauză că vrea să fie perfectă în toate, mama Fecioară uită adesea să se îngrijească pe sine.

 

Mama din zodia Balanță

 Mama din zodia Balanță este o mamă norocoasă. Copilul său va fi mereu îmbrăcat în pas cu moda, persoanele din jur o consideră o mamă exemplară. Nu uita să te relaxezi din când în când. Ține cont de faptul că dezordinea și haosul sunt două lucruri inevitabile atunci când ai un copil.

 

Mama din zodia Scorpion

 Intuiția și capacitatea înnăscută de a înțelege rapid de ce are nevoie copilul tău fac din tine o mamă excelentă. Ești gata să-ți susții copilul în tot ceea ce face, să-l ajuți să treacă peste orice încercare. Vei ști cum să-l încurajezi pentru a-și găsi propriul echilibru.

 

Mama din zodia Săgetător

 Mama Săgetător este o optimistă incurabilă. Îi spune mereu copilului său că va reuși în tot ceea ce își propune, îl încurajează să încerce lucruri noi. Datorită pasiunii pentru călătorii și explorare, mama Săgetător își va încuraja familia să încerce lucruri noi. Mama din zodia Săgetător are capacitatea excelentă de a face mai multe lucruri odată.

 

Mama din zodia Capricorn

 Mama Capricorn este perfectă în rolul de părinte, își ia rolul în serios, este responsabilă, conștiincioasă și are multă răbdare cu copiii. Mama din zodia Capricorn este dotată cu un excelent simț practic ceea ce îi permite să se concentreze asupra bunăstării copilului său.

 

Mama din zodia Vărsător

 Când vine vorba de a-și exercita rolul de părinte, mama Vărsător preferă să se bazeze pe instinctul său în loc să respecte tradiția. Mama din zodia Vărsător este o mamă altruistă, ține neapărat ca odrasla sa să învețe ce înseamnă responsabilitatea. Apropiații familiei nu sunt mereu de acord cu stilul său neconvențional.

 

Mama din zodia Pești

 Mama Pești este genul de mamă care este extrem de emoțională și sentimentală. A fi bine organizată și disciplinată nu este o prioritate pentru mama din  Pești. Dacă copilul își dorește ceva, mama Pești îi îndeplinește imediat dorința.

Categorie: