Care sunt cele mai amabile semne astrologice

 

Care sunt cele mai amabile semne astrologice?

care sunt cele mai amabile semne astrologice

 Astrologia îți poate indica care semne sunt, prin natura lor, mai amabile decât altele. Astfel, dacă îți dorești să întâlnești o persoană amabilă, drăguță, plăcută, alege-o în funcție de semnul astrologic!

 

Zodia Pești

 Peștii sunt cele mai simpatice persoane din zodiac. Problema este că Peștii sunt drăguți cu toată lumea. Această amabilitate vine laolaltă cu puțină naivitate. Unii din Pești se lasă destul de ușor păcăliți.

 

Zodia Rac

 Și Racul este o persoană generoasă dar va oferi și mai mult dacă se simte iubit, apreciat. Trebuie să-l complimentezi mai des pentru a-ți oferi atenție deplină.

 

Zodia Balanța

 Balanța îți va oferi multă atenție, dar doar după ce te observă cu atenție. Dacă consideră că nu meriți, atunci nici nu te va băga în seamă. Însă, în general, Balanțele sunt persoane amabile.

 

Zodia Săgetător

 Săgetătorul poate da dovadă în unele cazuri de o amabilitate excesivă. În momentul în care se simte iubit și apreciat, Săgetătorul parcă este o altă persoană: drăguță, simpatică, euforică.

 

Zodia Taur

 Taurul este o persoană amabilă însă ține neapărat ca toate persoanele pe care le-a ajutat să îi mulțumească măcar. Taurul poate fi blând ca un miel dar și rece și distant.

 

Zodia Leu

 Leul este amabil doar dacă simte că va primi ceva în schimb. Te va analiza puțin înainte și cu cât îl vei complimenta mai mult, cu atât vei beneficia mai mult de favorurile sale.

 

Zodia Gemeni

 Dacă ești în căutare de spontaneitate, atunci Gemenii sunt cei care îți vor conferi acea amabilitate instinctivă care le conferă un farmec aparte.

 

Zodia Capricorn

 Capricornul îți va acorda multă atenție cu condiția să o meriți. Natura sa neîncrezătoare îl poate face să pară rece și distant, însă în cele din urmă se va convinge dacă meriți sau nu aprecierea sa.

 

Zodia Berbec

 Berbecul îți va acorda toată atenția de care ai nevoie, însă în schimb are nevoie de o atenție dublă. În orice caz, nu va fi amabil cu tine în mod gratuit, va aștepta întotdeauna o recunoaștere.

 

Zodia Fecioară

 În cazul Fecioarei, mai întâi va trebui să dai ca să primești. Fecioara nu se lasă convinsă cu una cu două și preferă să vadă mai întâi să vadă ce îi propui după care decide dacă va face acel lucru sau nu.

 

Zodia Scorpion

 Scorpionul este un manipulator. Știe exact ce trebuie să facă pentru a obține ceea ce își dorește, se va arăta extrem de amabil pentru a obține ceva. Scorpionul își modifică comportamentul în funcție de necesități.

 

Zodia Vărsător

 Vărsătorul poate da dovadă de amabilitate însă depinde de situație. Într-o zi poate fi extrem de amabil, în alta cât se poate de rece și distant.

Categorie: