În avion cu copiii

 

În avion cu copiii...

in avion cu copiii Cele mai lungi și mai grele călătorii sunt cele în avion, alături de copii mici. Dacă v-ați planificat deja vacanța și plecați împreună cu familia, inclusiv cu copii sau copilul, trebuie să știți că există câteva trucuri pentru ca voiajul să fie unul mai plăcut, mai ales în ceea ce privește călătoria cu avionul. Copiii sunt greu de mulțumit, și sunt foarte nerăbdători, dar întotdeauna trebuie să vă înarmați cu răbdare și cu multe jucării și metode de a ocupa timpul în timpul zborului.

 

Copilul nu poate „sta cuminte” tot drumul

 O călătorie cu avionul poate fi extrem de lungă, sau cel puțin așa pare atunci când călătorim cu copiii noștri. Din păcate, copiii de până în 2 ani sunt ținuți în brațe aproape tot drumul și fiind mai energici, mai plini de viață, multora le este greu să accepte pur și simplu să fie cuminți pe o perioadă atât de lungă. De aceea, este bine ca dvs. ca părinte să reușiți să îl stăpâniți și să îi distrageți atenția pentru ca acesta să se simtă bine și să nu deranjeze pe cei din jurul lui pe durata călătoriei cu avionul.

 

 

Călătoriți cu avionul noaptea

 Noaptea este un prilej minunat de a călători cu avionul atunci când aveți copii. De ce? Pentru că mai mult ca sigur cel mic va dormi pe toată durata zborului. Dacă însă trebuie să călătoriți pe timp de zi, alegeți un zbor la o oră cât mai apropiată de ora de somn a copilului. Dacă reușiți performanța ca mititelul să doarmă aproape pe toată durata zborului, considerați-vă norocoși.

 

Gustări din belșug și lichide multe

 Aveți nevoie de o modalitate pentru a umple timpul copilașului. Și cum o puteți face mai bine decât cu ajutorul jucăriilor și a gustărilor? O gustare sănătoasă, un snack rapid sunt mai mult decât binevenite, iar lichidele consumate din belșug previn durerile de urechi din timpul zborului și de după acesta.

 

Jucării și cărticele

 Găsiți metode de a distra copilașul. Luați cu dvs. cât mai multe jocuri și jucării, cărticele de colorat sau de povești și tot felul de astfel de accesorii care să le capteze atenția celor mici. Activități precum desenatul sau coloratul sunt minunate pentru a avea o călătorie liniștită.

Categorie: