Cu copilul la cumparaturi

 

Cu bebe la cumpărături

cu copilul la cumparaturi Nu este nimic mai plăcut pentru o tânără mămică să iasă la cumpărături, să se destindă puțin. Dar ce facem cu bebelușul? Am putea să îl lăsăm acasă în grija bunicilor, a tatălui, a bonei, sau putem să ieșim la cumpărături cu copilașul. Ar fi o experiență deosebită și plăcută. Nu este nimic rău în a merge prin supermarketuri și supermarketuri alături de copilaș. Cumpărăturile au și un rol educativ pentru copii și când vor fi mai mari vor fi mai descurcăreți.

 

Cumpărături plăcute, bebe fericit

 Și mămica și bebelușul trebuie să se simtă bine la o sesiune de cumpărături. În caz contrar, dacă bebelușul dă semne că nu se simte bine, că este prea mare agitație, că nu se simte în largul lui, atunci operațiunea „cumpărătura„ trebuie anulată sau mai degrabă amânată. Pentru un nou-născut sau un bebeluș de doar câteva luni, cumpărăturile ar putea fi pe de o parte plăcute, pe de altă parte obositoare. Toată agitația, luminile, culorile, ar putea să îl obosească foarte mult. In plus, sunt o mulțime de germeni ce l-ar putea îmbolnăvi. Este de ajuns ca o persoană să strănute sau să tușească spre bebe, în spațiu închis, încât acesta să se îmbolnăvească. Dacă bebelușul plânge, este iritat sau nu are stare de nicio culoare, atunci cumpărăturile se pot dovedi un calvar. Dar dacă bebelușul are câteva luni peste ”medie„ a învățat deja câteva lucruri despre lumea în care trăiește, este mai liniștit și mai atras de culoare, de zgomote, de ambalajele lucioase, atunci este perfect să îl luați cu dvs. la cumpărături.

 

Sfaturi pentru o sesiune de cumpărături liniștită alături de copil

 Bebelușul poate fi ținut în cărucior sau în scaunul de mașină dacă este detașabil, deoarece acesta va adormi liniștit în timp ce vă faceți cumpărăturile. Slingurile și hamurile sunt de asemenea foarte utile pentru purtarea bebelușilor atunci când faceți cumpărături și vreți să aveți mâinile libere. Copilul poate fi pus în căruciorul special pentru cumpărături atunci când învață să stea în funduleț și este capabil să stea singur. De asemenea, mulți părinți spun că atunci când bebelușul este foarte mic le este mai ușor să facă cumpărăturile deoarece adoarme și este mai liniștit, iar când începe să meargă atenția trebuie sporită.

 

Trucuri garantate la cumpărături cu bebe

 Este foarte posibil nici să nu simțiți că aveți un copil la cumpărături cu dvs., să doarmă liniștit ori să privească în jur. Dar, de asemenea, este la fel de posibil ca bebelușul să fie agitat și prezența lui să fie mai mult decât simțită la o sesiune de shopping. Așadar, aveți grijă să luați cu dvs. biberonul cu ceai, jucării, suzeta, dacă folosește sau câteva obiecte de confort ale bebelușului când merge la cumpărături și nu veți avea probleme, va fi o încântare pentru amândoi.

Categorie: